Lykken er... - ROCKPAPERDRESSES
Lykken er…

lykkener_juni_15_6

… Min nye hat! Jeg har gået forbi den så mange gange på Gl. Kongevej, og i anledning af en solskinsdag for et par uger siden måtte den med hjem. Den er noget nær perfekt. Og jeg føler mig mega bohemesmart. Det er også noget værd! I kan finde den her….

Processed with VSCOcam with f2 preset

… At have de sødeste læsere. Som fx Line Nora, der spurgte meget insisterende til min computerstørrelse på insta forleden. Det var altså lidt mærkeligt, synes jeg. Men så fandt jeg ud af, at hun sad og syede mig det fineste lille computersleeve <3 I kan se flere af hendes ting HER (pønser lidt på det her telt til min niece)

lykkener_juni_15_5

… Chevre chaud, altid! Åh manner!

Her på en bund af salat, valnødder, hindbær og sennepsvinaigrette. Mums! (jeg fik den i øvrigt på Taxa til frokost i dag, meget hyggeligt sted)

lykkener_juni_15_2

… Når man udvider sin horisont – både på mærkefronten og på farvefronten. Hvad giver I mig? En SORT kimono, godt nok helt let og transparent og med de flotteste, store pastelblomster på. Og så er den i øvrigt fra Masai. De har virkelig nogle fine ting har jeg opdaget. Om det gør mig gammel eller uden alder i virkeligheden vil jeg lade jer om, hah!

lykkener_juni_15_3

… Palmer…

lykkener_juni_15_4… Vores smukke, smukke trappe. Den glæder mig hver dag!

Processed with VSCOcam with f2 preset

… At jeg i morgen har én fast aftale; at skulle have fikset bryn hos min yndlingsdamer. Ellers skal jeg bare bruge tid hjemme på bloggen, oh the joy!

Processed with VSCOcam with c1 preset

… LYSERØD! OG! PRIKKER!

Fineste, kæreste Chris har sammen med en veninde; âme Copenhagen. Sættet kan købes her og her til en virkelig fin pris, og jeg har også købt den her nederdel

Processed with VSCOcam with f2 preset

… At vi endelig har fået malet vores køkkengulv! Det har virkelig, virkelig, VIRKELIG løftet og lysnet rummet! (Vi har brugt den samme maler mange gange, Jess)

Processed with VSCOcam with f2 preset

… Når man bare føler internettet forstår én…

17 kommentarer
 1. Så fine glimt. Er især vild med, hvor meget sommerligt du har tilføjet til garderoben, når vejret umiddelbart passer bedre til sutskoene haha! xD

  Hvad er det nu for en kalender du har? Den ligner sådan en, som bare er helt perfekt til at holde styr på det der liv, som alle snakker så meget om (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Jaa! Dem har vi købt fra et vistnok australsk mærke, Stact hedder det. Man jeg kan ikke huske hvem vi købte dem af herhjemme. Prøv at google, så er jeg sikker på de kommer frem 🙂 De er SÅ gode! KH

 2. Hej C!
  Lækkert indlæg!
  Kan du måske lave et “if I was preggo”-indlæg med bud på tøj til sådan en som mig, som troede, hun vidste og havde været igennem adskillige tøjkriser, før den jeg står i nu! OMG! Umuligt at se pæn ud med en kæmpe “delle” på maven? Forstår selvfølgelig godt, hvis du tænker, at det ikke lige er dig. Bare et forslag.
  God onsdag! 🙂
  Kh Ditte

  1. Prøv evt. at søge på “maternity”, “pregnant style” o.l. på Pinterest!
   Jeg kan anbefale basis-bomulds-ting, som sidder til kroppen (du ved, de der stretchy t-shirts, t-shirt-kjoler og nederdele, som fås hos de fleste highstreet-mærker), og så en cardigan, kimono eller åben skjorte over, så man ikke føler sig helt “udstillet”. Alle er selvfølgelig forskellige, men for mig fungerede det klart bedst at fremhæve kroppen. Bomuld med stretch giver sig desuden, så du kan bruge det et godt stykke tid, mens maven vokser. Mht. nederdel købte jeg en kropsnær midi-model i bomuld fra Monki, som jeg så trak hele vejen op over maven, da jeg blev stor. Så blev nederdelen kun knælang, og det bredeste stykke, hvor hofterne normalt ville være, sad oppe omkring maven 🙂 Det fungerede superfint og var klart det stykke tøj, jeg brugte mest i min graviditet!

   1. Fedt, Anne! 1000 tak. Nu har jeg da noget at gå i krig med. Det er bare ikke alt ventetøj, der er specialt fash, så tak for dine tips. 🙂

 3. Skøøøønt indlæg, den stråhat er jo så fin! Jeg har gået gennem lang tid med mange overvejelser om at få malet mine gulve, men har holdt mig tilbage, da jeg har haft svært ved at overskue malermarkedet, så det er fantastisk, at du lige smider en anbefaling på et godt firma. Og hurra for at få ordnet bryn hos Beauty Avenue. Jeg var forbi i dag. Det har nu i et år været min månedlige luksus. De er så dygtige og søde!

 4. Ihh altså, I bor nu så pænt!! Længe har jeg fået røde prikker over palmer og andre store grønne planter – måske fordi de mindede mig om 80’erne på den dårlige måde. MEN som den står der i jeres stue med en lille følgesvend, får jeg lyst til at flytte dem hjem i min stue 🙂

  Et telt er the shiiiit for små piger (og drenge). Vi har desværre ikke plads til et i vores 95m2 lille hus. MEN Elvira bor i teltet når hun besøger sin veninde Alva <3 Bedre huler findes ikke. De er nu ret nemme at lave selv, hvis du tænker 2700,- er mange penge for en gave 🙂

Læg en kommentar