Lykken er... - ROCKPAPERDRESSES
Lykken er…

Skal vi ikke starte mandag med lidt fine lykkestunder fra de sidste par dage? Det kunne jeg godt bruge. NU sætter jeg nemlig tempoet op de næste fire uger. Nu starter festivalerne nemlig – fredag og de næste dage: Northside! Weekenden efter: London. Weekenden efter: Tinderbox. Weekenden efter: Roskilde festival.

GANG I DEN! Men jeg skal jo dyrke en af mine største passioner; musikken, så det er da egentlig helt okay. Men lige i det her indlæg kan tiden stå lidt stille.

^^^Grillpøller i pigeselskab <3 Jeg var så tilstede den lørdag for at nyde det hele, så jeg har ingen billeder af min fine fødselsdagsfest. Men der var pøller, hjemmesyltede løg, hjemmelavet agurkesalat, en hvidkålssalat med edamamebønner, jordbær og en fløde-hyldeblomstdressing. Og dejlige Emily hapsede et billede!

^^^… At tænke som Frida. Bare engang i mellem. Hvad ville Frida bruge dagen på? At have en dag, bare i ny og næ, som kun går ud på at vælge den mest magelig stilling. En ny solplet at nyde. Spise. Luftene benene. Sove. Sove lidt mere. Spise lidt mere. Det må da være lykken. En dag uden en agenda.

^^^Små grin på gaden. Det var sådan et skævt lille skilt, der fik mig til at trække på smilebåndet (især med den “usynlige” skygge af ninja-cyklen oven i hatten)

^^^Den lille blomst min kæreste plukkede til mig på gåtur i går. Nogen gange er ukrudt altså noget af det fineste.

^^^Lyserødt – igen! Emily udgiver sin bog Hverdagsglamour den 11. juni og jeg fik den lækreste lyseøde pakke med posten i fredags. Lyserød neglelak. Lyserød chokolade. Lyserød håndcreme. Lyserøde bobler. Jeg har allerede ædt bogen, og den er så fin og inspirerende!

^^^GLIMMER <3

^^^En middag uden for meget mobiltelefon, haha! “VÆK MED MOBILEN, SKATTER!”

^^^De fineste balloner fra min fødselsdag sidste år. Jeg faldt over billedet i mit fotoalbum, og jeg blev bare så glad. Flere balloner i mit liv!

15 kommentarer
 1. Ej hvor sjovt – jeg har ofte tænkt på, hvad mon min lille hund tænker, når han sidder/ligger/sover/what ever og bare kigger ud i luften, imens hans ører kører frem og tilbage 😀 Men jeg tror nu ikke der sker det store oppe i hans søde lille hovede, men han ser nu ud til at have det skønt! haha.

  1. Haha jeg tror heller ikke der sker meget på øverste hylde. Men jeg synes nærmest, at det er pointen – bare at slukke og koble af og nyde øjeblikket 😀 KH

 2. Mmm, den der hotter + tilbehør ser lækker ud. Billedet får mig til at glæde mig til rigtige sommerdage, hvor jeg kan dovne en hel dag med en god bog og slutte af med grillhygge sammen med dem, jeg holder allermest af.
  Og cykelskiltet – Ha! Det er da for herligt!

  1. Åhhhh ja jeg glæder mig også til mange flere grillerier altså 😀 Hurra! Ja er det ikke sjovt, det skilt, der? Det gav også mig et lille smil på læben 😀 KH

 3. lykken er at få at vide af min nye Fys og alt mulig andet mand, at han kan få den skade, som jeg troede var for livet efter en rigtig grim rideulykke sidste år, til at forsvinde. Tænk at kunne blive glad for at holde balancen og sidde på sine knæ/fødder – og tænk at vi tager det for givet. Jeg græd af glæde da jeg gik fra hans behandling første gang.

  Og så er lykken min kæreste – aldrig har jeg mødt nogen som ham, som støtter mig uendelig meget hver dag

  1. Åh hvor er det bare vidudnderligt dejligt at høre Mia, sikke en glæde! Det slår lyserøde sager og glimmer. Stort til lykke med at vende tilbage til det hele og fulde liv, med balancen og det hele i top. Dejligt! KH

Læg en kommentar