STUDENT 2015 - eller bare inspiration til lyse sommerkjoler - ROCKPAPERDRESSES
STUDENT 2015 – eller bare inspiration til lyse sommerkjoler

Godaften søde piger,

Jeg har simpelthen lige taget en lur hen over spisebordet. Godt nok en powernap, men den var satme god. Nu har jeg så bare uldne strikmærker på højre kind.

Jeg er så mega træt efter en rigtig lang arbejdsdag. For første gang har jeg afholdt praktiksamtaler, og det var virkelig spændende. Når jeg sådan skal fortælle andre om min arbejdsplads, så kan jeg virkelig mærke, hvor heldig jeg føler mig. Hvor dejligt jeg har det.

Det er virkelig et herligt sted – omend det har været en sej tur, før jeg nåede, hvor jeg er nu. Og jeg er ikke engang i mål. Det håber jeg aldrig, jeg kommer. Men at give andre muligheden for at få tid til at lære at lave et stykke af det arbejde, jeg laver, omend det blot er på lånt tid – det er sørme fedt. Vi fandt en mega sej, ny praktikant, så efteråret bliver toppen!

Men lige nu og her er sommeren over os. I hvert fald i teorien. Og det giver mig altid lyst til hvidt-i-hvidt. Hvide kjoler. Hvide toppe. Det er lige før, jeg kan fortryde, jeg ikke beholdt mine hvide Miss Sixty med lynlås ved anklerne, som både min lillesøster og jeg købte et par af på en ferie i Milano. Og dog. De revnede en dag i måsen, så stramme var de.

Nu flere af jer også har bedt om inspiration til studenterkjoler, så er her vist også at finde inspiration til det! Og husk de fine glatte ben – det er den bedste accessory (og lidt neglelak skader heller ikke 🙂 ).

Nu går jeg i seng. Min kæreste forsvarer speciale i morgen tidlig, og af en eller anden sær grund føler jeg, jeg burde gå tidligt i seng for at være frisk – selv om det er ham, der er igang og på hele dagen i morgen. Sov godt!

INDEHOLDER ADLINKS

Espritkjole med bånd i taljen // Molly Bracken kjole uden ærmer // Derphy cocktailkjole // Stribet Sportsmaxkjole // Elisabetta Franchi-kjole // Topshop-kjole med bar ryg // Topshop-kjole med lille ærme // Topshop-kjole i sart lyserød 

Topshop-kjole i victoriansk stil // Asos-kjole i skaterstil // Asos pailletjumpsuit // Mango kjole // Jarlo Tall-jumpsuit // Vero Moda-kjole // Asos Premium jumpsuit // H&M Chloé-lignende kjole

Kjole fra ASOS // Shorts + top med pompomer fra ASOS // Kjole fra Jen’s Pirate Booty // Shorts + top fra ASOS White // Kjole fra &Other Stories // Kjole fra &Other Stories // Kjole fra Shakuhachi // Kjole fra &Other Stories

Kjole fra &Other Stories // Kjole fra Asos // Kjole fra &Other Stories // Kjole er fra &Others Stories // Kjole fra Vanessa Bruno // Jumpsuit fra H&M // Trøje (udsolgt) + shorts fra Asos // Kjole fra H&M

4 kommentarer
  1. Nu er jeg fuldstændig røget tilbage til både studentertiden og praktikperioden. Begge ret nervepirrende og ret fedt på samme tid 🙂 og tilstanden ligenu såmænd også…pænt sovende 😉 (hvor træls er sovemærker lige!!!) Ej, men det ramte mig lige det med aldrig at nå i mål. Det håber jeg dælme heller aldrig jeg kommer, så ved jeg ikke hvad jeg skal! Men jeg stræber efter det. Skørt paradoks..

    1. Haha ja det er faktisk ret sjovt – at stræbe efter noget, man ikke rigtig ved hvad er. Men tanken om ikke at have noget at falde tilbage på for i stedet altid bare at falde fremad, det kan jeg også godt lide. Det lyder da også mega spændende, til lykke med alle udfordringerne Loui 🙂 KH

  2. Hvor er du god! Ingenting slår hvidt om sommeren.. selv om man står der i marts og kigger på sommertøj og tænker at man er alt, alt for bleg er det bare noget af det flotteste til sommergyldne ben. xxx sara

  3. Åh misunder dig for at have en skøn arbejdsplads med gode kollegaer, det betyder så meget! Er pt i modsatte situation som trækker tænder ud! Men mon ikke drømmejobbet er der ude for mig også 🙂

    God dag!

Læg en kommentar