Opgraderinger til haven og gården - ROCKPAPERDRESSES
Opgraderinger til haven og gården

have_col

Godmorgen <3

Det var en herre mega god dag i går – jeg glæder mig endnu mere nu til at tale til Global Dignity Girls første oktober. Jeg fik en kartoffelmad og en cocio i selskab med Trine, som kommer fra Global Dignity på Fru Nimb i Tivoli, og så en gammeldaws ævlekage til dessert. Det spiser vi for lidt! Jeg håber ikke, det bliver sådan en ret, der dør ud – ligesom forloren hare. Det er altså dansk stolthed, og det er altså beskæmmende sjældent, at jeg indtager den slags. Jeg må gøre noget aktivt for madartens overlevelse – måske jeg skal lave gammeldags æblekage til mine studieveninder, der kommer i aften?

Jeg er helt sikkert ikke den eneste, der er dybt skuffet over den danske sommer. Jeg har så meget fint sommertøj købt i de optimistiske forårsmåneder, som ikke kommer ud, ikke bliver luftet. Vi opgraderede også i forårsmånederne med nyt havesæt – det står ganske ubrugt hen. Sidste år høstede vi vanvittigt mange tomater, jordbær, chillier, agurk. I år er det ret begrænset, hvad vi har kunne pille af træer og buske. Et par lime og et par jordbær – men sidstnævnte er vist Fridas skyld. Hun æder dem! Så strengt.

MEN. Der er ca. 10 dage til at sommeren kommer. Igen. Jeg har i al fald tænkt, at det skal udnyttes. Nu er vores gård en fællesgård. Vi er fem ejermål i ejerforeningen, og vi skal alle kunne være her. Men jeg går og drømmer lidt om en bænk under badeværelsesvinduet med et skind på – om aftenen kæmper en enkelt solstråle sig frem mellem bygningerne og rammer lige dér. De der fletmøbler er jeg helt dårlig med – de er så fine. MEN hvis vi har en tagterrasse næste år, så kan jeg rykke og opgradere lige, som det passer mig.

Så snart solen er tilbage, så tager jeg et par billeder af vores gård – i år har vi opgraderet med en lyskæde om køkkenvinduet, vi har en fletkurv med tæpper, som er guld værd, når duggen falder. Og så har vi en masse gamle syltetøjsglas, der kommer på bordet, når det er slået ud, med fyrfadslys i. Små ting, men det hygger i den ellers ret industrielt kedelige gård – jeg drømmer om, at vi renoverer hele møget og får nye fliser i stedet for de der SF-fliser).

Adlinks // Grå vimpel // Lysegrøn vimpel // Grå uldplaid // Stribet plaid // Prikket plaid // Lyskæde // Lanterne // 2-paks hynder // Fåreskind // Fletstol // Bænk // Hængestol

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 09.27.15

10 kommentarer
  1. NEJ NEJ NEJ! Signe! DET KAN MAN DA IKKE 😀 Friste med lige inden ferie! Hold nu kaje nogle fine ting, uij! SÅ mange fine ting, jeg sidder bare og bladrer! Tak for tip! Kh

 1. Lækkert med lidt have inspiration! Vi er så heldige, at vi lige har erhvervet os en fantastisk 2plans lejlighed med en skøn lille privat have, som nu bare råber på, at blive gjort til vores – så lidt inspiration er så kærkommen!
  Jeg har fuld forståelse for skuffelsen over den danske sommer, men jeg trisser rundt, højgravid (3uger til termin med første barn ) og priser mig lykkelig for, at vi kun har et par og tyve grader + vekslende skyer og sol. Det er rigeligt varmt, når man har et menneske inde i kroppen 😉
  Heldigvis kan du se frem til det mest fantastiske roadtrip – shiit jeg glæder mig til at følge det! Det bliver kæmpe lækkert for jer!!

  Tak for fantastisk blog og ha en dejlig dag!

  PS. Fik aldrig lagt en kommentar til dit alders oplæg i sidste uge – må bare indskyde at, at fylde 30 år, er simpelthen det bedste der nogensinde er sket for mig! Life is good!!!

  1. Åhhhh Camilla! TIL LYKKE, KÆMPE TIL LYKKE med mavsen, med den lille lejlighed og haven. Det lyder så skønt! Og jeg forstår dig så godt – det må være så skønt med de mildere temperaturer, når der er ekstra at bære på! Stort til lykke og pøj pøj med fødslen <3 KH

 2. Jeg står klar på spring til at slå til og nyde det gode vejr, hvis sommeren nogensinde skulle melde sin ankomst. Sætter trods alt pris på, at vi havde godt vejr på Roskilde, men er det for meget forlangt, at vi også får en smule herhjemme? :b

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Jeg synes jo ikke, vi kræver al verden. Helt ærligt? Men hvad ved jeg 😀 Vi må sidde klar, på spring, til når sommeren rammer. Og ikke på den der faretruende-skyer-men-rigtig-lummert-måde. Jeg vil have full blown sommer med blå himmel – NU kræver jeg måske haha 😀 KH

 3. Vimpler er bare festlige! Ren grillfest-med-hele-familien-ink-ristede-skumfiduser-stil fra min barndom.

  Ps. Total off topic, men nej, hvor er det skægt at have hørt din stemme. Har altid læst med på bloggen, helt fra de gamle wordpress-dage, så kender dig ikke “fra radioen”, men som en digital “tøsedagbogs”-person ala Bridget Jones.
  Og så idag, ved et tilfælde, var jeg i et hjem, der hører radio. Og så var der en reklame for et sommer program, og vips – så var din stemme der 😀
  Ih, det var altså skægt. Lyder til I havde gang i festlighederne hvertfald 😉

  Nå, det var en masse vrøvl, synes bare det var lidt hyggeligt, ens stemme er jo faktisk en temmelig personlig ting 😀

  God tirsdag!

  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

  1. Er du vokset op med vimpler?? Hvor er du heldig! Det er jeg ikke 😀 Det er så dejligt at høre fra dig på radiodelen Anne. Du har fulgt med herinde så længe. Det glæder mig virkelig meget. TAK! Det er så sjovt at lave sommerradio. Gid sommeren varede for evigt 😀 KH

Læg en kommentar