OOTD: Unintended hipster - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: Unintended hipsterSå frisk fra tryk som det nærmest kan blive – et styks søndagsoutfit taget før solen gik ned over Kødbyen hertil aften. NØJ, hvor er det dejligt at være tilbage! Jeg tog af sted allerede i tirsdags til Smukfest, og der er altså ikke rigtig computertid på sådan nogle dage. Men nu er jeg hjemme. Og jeg har savnet jer, mine små fedtede taster på computeren, bloggen. Min kæreste, hund og mit eget toilet, haha! No more deleværelse, ahhh!

Har I haft det godt?? Denne solskinssommeruge af august? Den allerførste uge af august – har den været god ved jer? Jeg har drukket øl, cava, ét shot fra en skaldet mand i baren ved P3 Teltet på Smuk. En masse vand. Endnu flere cocio og et par colaer. Jeg har nydt godt af Skanderborg Parks årlige chipsebuffet – det er det BEDSTE hotel, og jeg glædede mig virkelig til det i år. Sidste år kørte de buffet 24/7. Forestil jer at komme tilbage til hotellet kl. 02.00 efter at have været ude siden kl. 08.30, og så til chipsebuffet (seriøst, de kører sourcream, salte – almindelige og skruerne, wasabinødder, peanuts, salte mandler), aftenens suppe, brød og cola. Jeg savner min aftenchip.

Jeg kom hjem sent i aftes, spiste med min kæreste, og så gik vi faktisk bare i seng – uden at sætte ur. At vågne af mig selv – det er en af de største luksusser (det hedder det vist ikke… Luksi? Luksa? Hvad hedder luksus i flertal? Kan det ikke tælles?). Vi havde travlt med at komme op og igang, for kl. 11.00 havde vi date med alle vores forældre – der er mange at sige på gensyn til, når man skal være væk i længere tid (på fredag, på fredag, på fredag!), så hvorfor ikke slå dem sammen, og så i baconens navn? Vi spiste nemlig royal brunch på Mash i Rungsted – en af bådene jeg gik forbi i havnen hed i hvert fald “Prinsessen”. Min far havde også en gang en båd. Købt brugt. Og den kom med billeder af Dronningen og Prinsgemalen på væggen. Gange to. Hvad er det ved bådejerskaber, der gør, at søfarere tror, de ejer kongeskibets kusine?

Det er et sidespor, for jeg vil bare vise jer mit lille outfit fra Kødbyen, hvor vi hertil aften spiste burgere. Det blev lidt ufrivilligt hipster. Mine Birkenstock, købt til min brækkede tå sidste år, er min “hjemmesko”. Der er maling på dem, de fragter mig ned i vaskekælderen og tilbage. That’s it. Men de så forbandet behagelige, at jeg glemte at skifte til “udesko”. Og da jeg så også havde min nyindkøbte “vandrehat” på, bøllehatten, så blev det en smule “smart københavner”, lidt ufrivilligt. Hatten købte jeg her på udsalg inden Smukfest, fordi jeg tænkte, den ville gå hammergodt til mine vandrestøvler i Grand Canyon. Men nu også i Kødbyen, for der ligner jeg pludselig alle de andre.

Adlinks: Shoes – Birkenstock // Dress – Stine Goya // Knit – Acne (similar) // Bag – YSL // Hat – Wood Wood

13 kommentarer
 1. Jeg blev nødt til at slå op, hvad luksus hedder i flertal – og jeg kan intet finde. Det ser ud til, at luksus ikke bøjes i flertal, men holdes i ental, så det hedder “luksus – luksussen” og ikke mere 🙂 Jeg tror jeg bliver nødt til at anskaffe mig et par Birkenstock, de lyder til at være møgbehagelige! Håber forresten I får en helt fantastisk tur fra fredag og fremefter 🙂

  1. TAK for opklaringen Nana, nu sover jeg altså bedre 😀 Selv om det da er lidt ærgerligt at luksus kun findes i ental 😛 Jeg futter i al fald glædeligt rundt i dem hjemme, ind og ud af huset! Vi glæder os også SÅ meget til ferie, tak :-* KH

  1. … Er det nu, jeg indrømmer, at jeg var meget misundelig på “Señorita”, fordi Danny Kool var vild med hende…? Ca. samme periode hvor jeg havde crush på prinsen i Ørnens Øje og kyssede ham godnat på den plakat (jeg havde fået til forpremiere på filmen), der hang på bagsiden af min dør… :S KH

 2. Hvor har du egentlig en flot, lang hals! (..ville jeg bare lige sige)
  Og velkommen hjem, og farvel igen lige om lidt – håber I får en fantastisk tur, du og revisoren, selvom I nok kommer til at savne Frida en del? 😀 De små skiderikker har det jo med at kravle helt ind under huden på en!

 3. Jeg kan godt afsløre at hvis jeg kommer til at tage “hjemme-tøj” på i offentligheden, så er jeg ikke nær så læks som du er.

  Må hellere opgradere mit hjemme-tøj, tænk hvis jeg endte i offentligheden i det :’-D

 4. Hvis ikke det var fordi, at du havde så laber en kjole på (og du muligvis har formået at finde den eneste bøllehat i verden, som næsten er pæn), så var jeg blevet slemt skuffet over dig, Cathrine haha. Du bærer det dog langt bedre, end de mange tosser på Roskilde gjorde, så du er tilgivet for din næsten-skuffelse :b

  Og det er virkelig en lækker kjole! (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

 5. Trenden med bøllehat kommer jeg nok aldrig helt til at forstå, men der er også så meget vi kvinder ikke forstår 😉
  Kjolen er tilgengæld virkelig fin, og trækker alt andet op – lige som dit store smil 😀

  1. Jaaaaa, haha! Den var nu også indkøbt til mit outdoursy-vandre-outfit, haha! jeg bliver da en smart vandretype 😀 KH

Læg en kommentar