OOTD: Bretonstriber - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: Bretonstriber

rockpaperdresses, cathrine nissen, usa, rockpapercali, ysl universite bag, marni sandals
rockpaperdresses, cathrine nissen, usa, rockpapercali, ysl universite bag, marni sandals
rockpaperdresses, cathrine nissen, usa, rockpapercali, ysl universite bag, marni sandals

I har væltet mig fuldstændig på røven med al jeres kærlighed. Som om der ikke var nok her på matriklen i forvejen, hah! Ej men – det er ikke pænt at bande på skrift – HOLD DA KÆFT, altså. Jeg har aldrig fået så mange digitale kram = likes ever. Og alle kommentarer og lykønskninger – jeg har simpelthen pebet og vandet høns. Hold nu op. Jeg er i forvejen virkelig grådlabil. Vi er MEGET småt begyndt at planlægge – eller i hvert fald begyndt at undersøge muligheder. Og hver gang tænker jeg på nogle af de store øjeblikke vi har i vente.

Jeg glæder mig fuldstændig afsindigt til at træde ind i kirken (for sådan en skal vi giftes i, det er vi enige om) og få øjenkontakt med min forlovede. Det øjeblik. Det sekund. Selv nu bæver kæben. Og så er der brudevalsen. Det er et af de øjeblikke, jeg selv knuselsker. I flere timer har brudeparret siddet side ved side. I brudevalsen får de lov til at være tætte og se hinanden i øjnene, mærke de mange timer. Forståelsen, kærligheden i det blik – alt hvad man har gennemgået det sidste år. Sekunderne inden vild abefest bryder ud på dansegulvet. Åhh…

Jeg glæder mig. Og det glæder mig så meget, at I også gør. Nogen ting kommer jeg til at holde tæt til kroppen, for vi vil også gerne overraske vores gæster (pt. plaprer jeg op om alt, og min kæreste tysser på mig, fordi han synes, vi skal overraske). En masse andet – især inspiration og de store tanker, dem skal jeg dele med jer. Jeg får helt sikkert også brug for et par ideer og tanker fra jer!

Den næste uges tid er der stadig én enkelt dagbogsberetning fra USA – den sidste jeg skrev inden frieriet, og det hele bare var følsomt. Der er et par outfits også. Ærligt talt har jeg også set frem til at få bloggen tilbage til hverdag og alt det nære. Men vi svæver lige på en amerikansk sky lidt endnu 🙂

I morgen starter jeg arbejde igen, og der er også MEGET at fortælle om på den front – jeg har været en ægte lurepasser de sidste par måneder. Men mere om det på et andet tidspunkt. I’M BACK! Juhuuu!

PS: Outfittet er fra en slappet makeupfri søndag et par dage efter forlovelsen, taget i Glen Ellen (Sonoma Valley) – ringen var to størrelser for stor og blev dagen efter passet til. Nu sidder den helt, som den skal <3

Adlinks: Sandals – Marni // Skirt – H&M // Blouse – SamsøeSamsøe // Bag – YSL
rockpaperdresses, cathrine nissen, usa, rockpapercali, ysl universite bag, marni sandals
rockpaperdresses, cathrine nissen, usa, rockpapercali, ysl universite bag, marni sandals
rockpaperdresses, cathrine nissen, usa, rockpapercali, ysl universite bag, marni sandals

4 kommentarer
  1. Tillykke med forlovelsen til jer begge! 🙂 Jeg har været inde og tjekke billederne af jer to på instagram et par gange – man bliver simpelthen så glad af at se på jer (der ser på hinanden!). Oh my, kærligheden stråler jo ud af jer!

  2. Jeg har for nylig fundet din blog og vil da også lige lykønske med forlovelsen herfra mormormedstiletter.dk:-)
    Det er altid skønt og livsbekræftende at unge mennesker vover sig ud i ægteskab, så alt muligt lykke herfra!

  3. Endnu engang et hjerteligt tillykke med forlovelsen herfra. For tiden er mit liv desværre hårdt, en ond sygdom huserer og gør, at jeg har svært ved at holde humøret oppe. Men da du afslørede jeres glædelige nyhed, blev jeg simpelthen så glad 😀 På jeres vegne. Og det er en glæde der har varet ved i de efterfølgende dage. Det at se hvor meget kærlighed folk sender hinanden, folk, der i grunden slet ikke kender hinanden. Hvordan dine læsere, der i lighed med jeg selv, kun kender dig fra bloggen og radioen, sendte kærlighed i jeres retning, har gjort et overraskende stort indtryk på mig. Jeg bliver barnligt glad ved at blive mindet om, at vi kan glæde os på hinandens vegne, og at kærlighed kan sprede sig med så stort omfang, selv her bag computerskærmene 😉 Så tak for at du og A deler jeres kærlighed og glæde med os andre, tak for at sygdom, fortvivlelse og kulsorte tanker de sidste par dage, fra tid til anden, er veget lidt tilbage. Det hele skal nok gå.

    Tak for en vedkommende blog. Du inspirerer både med dine smil, farverige outfits, imponerende flotte billeder og ikke mindst med dine ord og tanker 😀 Bliv endelig ved 😉

    God dag til dig og endnu engang tillykke med kærligheden <3

Læg en kommentar