Ganni og jeg inviterer til shoppe-event ♥ - ROCKPAPERDRESSES
Ganni og jeg inviterer til shoppe-event ♥


Henover weekenden blev pigerne bag Ganni og jeg enige om, at vi ville invitere jer til shoppe-event i deres fine butik på Østerbro. Jeg vil gerne se jer, de vil gerne vise deres fine varer, og sammen har vi fundet en rabat.
Detaljerne kan I se på flyeren; det er efter arbejde på fredag kl. 16.30-18.00, og der kommer til at være 20 % på deres pre fall-kollektion, og hvis I ikke liiige ved, hvordan den ser ud, så har jeg klippet nogle af tingene sammen til en lille collage herunder.

Har I lyst til at komme og sige hej? Jeg giver krammere, rabat og så er der endnu flere, der ikke har set min flotte ring endnu 😀 Endelig nogle flere at vise den til, haha! Ej, mest vil det bare være så hyggeligt at se jer efter arbejde. Please <3 Meld endelig ind, om det passer.

18 kommentarer
 1. Ej, Cathrine – godt initiativ! Jeg vil meget gerne komme forbi. Mon ikke man kan fristes af gode sager med 20 procent!?! ?

  1. Jaaa! Mathilde! Du er min første gæst, DET glæder mig helt vildt 😀 Jeg glæder mig til at se dig! KH

 2. Hvis ikke det var fordi, jeg netop den dag befandt mig i den anden del af landet aka. Aarhus, så havde jeg været alt for game! Om ikke andet, så bare for at gramse lidt på det der alt for lækre power-suit-sæt i nederste venstre hjørne af collagen. Og din ring, selvfølgelig 😉

  // http://www.moonlitmadness.dk

   1. Jeg har virkelig også overvejet, om ikke jeg skal overtale veninderne til et lille bitte smut i Ganni. Så må vi jo bare lige luske en ring på hendes finger også, haha! 🙂

 3. Hvem der blot boede i København… Hvis jeg gjorde det, så var jeg stensikkert kommet forbi. Det lyder simpelthen alt for hyggeligt 😉
  God fornøjelse herfra 😀

 4. Ihh jeg skal have et kram! Jeg siger ikke nej tak til at møde min yndlings blogger ^^. Måske skal der også shoppes lidt.. 😉

 5. Jeg tror også jeg kigger forbi! hvis jeg altså tør, når nu min yndlings blogger vil være i rummet – er jeg modig nok til det?!

  1. Selvfølgelig er du det Malene, hvis der er nogen, der er nervøs, så er det mig 😀 For at ingen kommer fx! You better come 🙂 KH

 6. Ejjj. Sad lige og ønskesky-shoppede hos Ganni forleden, så vil da vildt gerne lige ind og se (og ikke mindst prøve) alle deres fede ting – og selvfølgelig se dig i levende live 😀

 7. Jeg prøver at komme! Vil være så skønt at hilse på dig, og så mangler jeg også et outfit til et bryllup på lørdag… Var faktisk i butikken i dag, men ku ikke lige overskue det. Prøver at kigge forbi i morgen:) Kh. Camilla

Læg en kommentar