Kom og sig hej i Ganni i morgen! - ROCKPAPERDRESSES
Kom og sig hej i Ganni i morgen!


Husk mig lige i morgen, hva’? Jeg står nede i Ganni på Østerbrogade kl. 16.30 og halvanden time frem – det er mig med læbestiften på, hvis I skulle være i tvivl, høh! Jeg står og venter og hygger og snakker med mig selv, indtil I kigger forbi.

Der er godter fra Summerbird, lidt at drikke, god musik og 20 % på alt fra pre-fall-kollektionen, som I kan se lidt fra HER. Jeg håber, I har lyst til at kigge forbi. Det vil i al fald glæde mig.

1 kommentar
  1. Åh altså, sødeste Cathrine, mine planer gik i vasken og jeg nåede derfor ikke forbi :-/ Jeg havde planlagt at nå et smut på Østerbrogade, nu jeg endelig er flyttet tilbage til dejlige København, men arbejdet på uni trak ud og vi var først færdige kl 19… Jeg håber sådan, du havde en dejlig aften med mange besøgende, og at I gentager arrangementet snarest. Mange kærlige hilsener!

Læg en kommentar