ETSY: Otte bloglayouts for under 500 kr. - ROCKPAPERDRESSES
ETSY: Otte bloglayouts for under 500 kr.

Jeg ved, at det her måske henvender sig til de få, men der er jo masser af jer, der også selv driver blogs, og så tror jeg, det her tip kan bruges ūüôā

Det var Natalie, der tippede mig om, at man kan købe layouts – altså designs/udseende til sin blog via Etsy. Meget vidste jeg, at man kunne købe derinde – men lige dét! I didn’t know. Og det er altså GENIALT!

Alle blogs kører på forskellige templates – “modeller” om man vil, som afgør, hvordan selve bloggen ser ud. Har man en sidebar med info om en? En “læs mere”-funktion? Eller store billeder der popper, når man kører pilen henover?

Når man opretter sin WordPress-blog, kan man vælge mellem et par standarder. Men de er ofte super kedelige og set flere steder. Så med mindre man er super fingernem og dygtig til HTML – og har tiden til at dyrke det – så er det altså relativt svært at få ens blog eller hjemmeside til at se unik ud – uden at bruge en formue.

Jeg kender mange blogveninder, der har brugt mindre formuer på designere og kodere til at lave deres designs. Det kan man også sagtens. Men hvis I går på Etsy og søger på fx “WordPress design” eller “WordPress template”, så kommer der et hav af muligheder frem, lavet i alle hjørner af verden, som er så fine – og rimelige på pris. Mulighederne er uendelige, så det er kun et spørgsmål om tålmodighed til man finder det helt rigtige.

1 BloomBlogShop // 2 LovelyConfetti // 3 EclairDesign // 4 StationSeven // 5 SkyAndStars // 6 SkyAndStars // 7 StationSeven // 8 17thAvenueDesigns 

 

2 kommentarer
  1. Det er nemlig bare skide smart! Jeg har selv k√łbt mit design p√• Etsy, og det gjorde bare det hele meget nemmere! Desuden var s√¶lger S√Ö s√łd til at svare p√• sp√łrgsm√•l og hj√¶lpe.

    Nu sidder jeg bare og bliver helt fristet til at pr√łve et nyt, haha. Der er bare s√• mange fine <3

  2. Med fare for at lyde som en gammel, begejstret dame: n√łjh, hvor er det smart! Det tror jeg da helt sikkert, at jeg vil kigge n√¶rmere p√•! Synes efterh√•nden looket tr√¶nger til en opdatering. M√•ske jeg skal give bloggen det i f√łdselsdagsgave? :b

    // http://www.moonlitmadness.dk

Læg en kommentar