Nye nysselige visitkort - ROCKPAPERDRESSES
Nye nysselige visitkort

rockpaperdresses, moo visitkort, cathrine nissen
Okay, okay, okay! You heard me begging – I vil gerne se skoene, hurrraaa! I morgen har jeg en relativ kort dag på arbejde, så der er jeg hjemme i godt fotolys. Det skal man altså tænke over, haha! I need my new lovers to look their best for you 😉

Så nu må jeg holde spændingen til i morgen, sorry, haha… Så har I nogle fine sko til weekenden at kigge på.

Til gengæld får I lige et tip, business woman to business women. For en måneds tid siden købte jeg nemlig nye visitkort. Jeg har i halvandet års tid ville lave dem hos Moo, et britisk site (derfor slipper man for at betale moms etc.), men det virkede bare sådan lidt besværligt. Da jeg så skulle speake til Global Dignity, tænkte jeg, jeg skulle have nogle ordentlige med. Men.. Ehm… Ja, jeg glemte dem derhjemme, haha! Typisk, ikke?

Jeg har haft de samme visitkort i fire års tid. De var ret basic, med min gamle Frida-header (som jo er lækker, selvfølgelig), i genbrugskvalitet. Men ikke særligt eksklusive. Nu skulle de have hele armen!

Jeg gik for et lyserødt tema (well, duh), og så fandt jeg faktisk de fleste billeder på min instagram – nogle af dem var i for dårlig kvalitet til print, så der fandt jeg originalerne på computeren. Men redigeringen af dem, det er altså bare min iphone-app VSCO (den laver jeg al insta-redigering i, den er genial).

Jeg valgte de, der hedder Square business cards – i det de kalder “luxe” – med en sort “kant”, som I kan se på billedet lige under. Lidt raffi, hvis jeg selv skulle sige det. De er egentlig lidt fine, og jeg kan rigtig godt lide at alle motiverne er forskellige. Man kan vælge mellem en masse standardudgaver, og så kan man selv sidde og fingerere. Det var slet ikke så besværligt som først antaget.

Det hele fungerede upåklageligt, de blev sendt i en lille eksklusiv æske, hvori der stod, hvem der havde pakket dem. Alt i alt, en god oplevelse – og de er ikke sponsorerede 😉 Tippet er givet videre, os businessdamer skal altså kunne efterlade et ordentligt aftryk (hvis bare vi så også huske at have dem på os).

rockpaperdresses, moo visitkort, cathrine nissen
rockpaperdresses, moo visitkort, cathrine nissen
rockpaperdresses, moo visitkort, cathrine nissen

11 kommentarer
 1. Ej hvor er de fine C! Jeg skal dælme da have mig sådan nogle – de vil da sikkert virke super godt i min jobsøgen lige nu 😀 Tak for tippet!

 2. Hvor er de smukke! Og virkelig fin idé med at lave dem forskellige. Jeg skal også have taget mig sammen til at få lavet nogle, det er egentlig noget sjusk ikke at have. Føler mig så utjekket når folk spørger om jeg har et. På den anden side føler jeg mig heller ikke vigtig nok til at have visitkort haha. Det er ikke nemt!

 3. Den matchende neglelak kan ikke stå ubemærket hen… hit med mærke og farve ? 🙂
  Må sige at kortene virkelig emmer af dit univers, så fine <3

 4. Jeg pønser på klistermærker derfra, ala sneglcilles – bestilte deres prøvepakke og dén i sig selv var SÅ fin, men jeg kan stadig ikke helt blive enig med mig selv om, hvorvidt de er prisen værd.. Til gengæld virker det som om de kører rabat-kampagner en gang i mellem, så måske lykkedes jeg med at ramme en kampagne når jeg ved hvad der skal på det der klistermærke 🙂

  Noget HELT andet! På dit “Små ting”-indlæg hos Emily har du et sejt billede med fra jeres hike, hvor du har nogle ret så seje tights på (og tight ass 😉 ..) – er de “bare” Nike, og er de til at få fingrene i stadig? Glæder mig for øvrigt til dit hike-indlæg (og bliver nu i tvivl om hvorvidt jeg bare har misset det 🙂 ..).

 5. Ejjj hvor er de bare fine! Især fordi at de er lyserøde og fyldt med gode oplevelser 🙂

  Kan du vise hvad du skriver indeni dem? Og hvad gav du for dem? 🙂

  Bliver selv færdig som kandidat til sommer – så der er de jo oplagte!

  KNUS

Læg en kommentar