Nye nysselige visitkort - ROCKPAPERDRESSES
Nye nysselige visitkort

rockpaperdresses, moo visitkort, cathrine nissen
Okay, okay, okay! You heard me begging – I vil gerne se skoene, hurrraaa! I morgen har jeg en relativ kort dag på arbejde, så der er jeg hjemme i godt fotolys. Det skal man altså tænke over, haha! I need my new lovers to look their best for you ūüėČ

Så nu må jeg holde spændingen til i morgen, sorry, haha… Så har I nogle fine sko til weekenden at kigge på.

Til gengæld får I lige et tip, business woman to business women. For en måneds tid siden købte jeg nemlig nye visitkort. Jeg har i halvandet års tid ville lave dem hos Moo, et britisk site (derfor slipper man for at betale moms etc.), men det virkede bare sådan lidt besværligt. Da jeg så skulle speake til Global Dignity, tænkte jeg, jeg skulle have nogle ordentlige med. Men.. Ehm… Ja, jeg glemte dem derhjemme, haha! Typisk, ikke?

Jeg har haft de samme visitkort i fire års tid. De var ret basic, med min gamle Frida-header (som jo er lækker, selvfølgelig), i genbrugskvalitet. Men ikke særligt eksklusive. Nu skulle de have hele armen!

Jeg gik for et lyserødt tema (well, duh), og så fandt jeg faktisk de fleste billeder på min instagram – nogle af dem var i for dårlig kvalitet til print, så der fandt jeg originalerne på computeren. Men redigeringen af dem, det er altså bare min iphone-app VSCO (den laver jeg al insta-redigering i, den er genial).

Jeg valgte de, der hedder Square business cards – i det de kalder “luxe” – med en sort “kant”, som I kan se på billedet lige under. Lidt raffi, hvis jeg selv skulle sige det. De er egentlig lidt fine, og jeg kan rigtig godt lide at alle motiverne er forskellige. Man kan vælge mellem en masse standardudgaver, og så kan man selv sidde og fingerere. Det var slet ikke så besværligt som først antaget.

Det hele fungerede upåklageligt, de blev sendt i en lille eksklusiv æske, hvori der stod, hvem der havde pakket dem. Alt i alt, en god oplevelse – og de er ikke sponsorerede ūüėČ Tippet er givet videre, os businessdamer skal altså kunne efterlade et ordentligt aftryk (hvis bare vi så også huske at have dem på os).

rockpaperdresses, moo visitkort, cathrine nissen
rockpaperdresses, moo visitkort, cathrine nissen
rockpaperdresses, moo visitkort, cathrine nissen

11 kommentarer
 1. Ej hvor er de fine C! Jeg skal d√¶lme da have mig s√•dan nogle – de vil da sikkert virke super godt i min jobs√łgen lige nu ūüėÄ Tak for tippet!

 2. Hvor er de smukke! Og virkelig fin id√© med at lave dem forskellige. Jeg skal ogs√• have taget mig sammen til at f√• lavet nogle, det er egentlig noget sjusk ikke at have. F√łler mig s√• utjekket n√•r folk sp√łrger om jeg har et. P√• den anden side f√łler jeg mig heller ikke vigtig nok til at have visitkort haha. Det er ikke nemt!

 3. Den matchende neglelak kan ikke st√• ubem√¶rket hen… hit med m√¶rke og farve ? ūüôā
  Må sige at kortene virkelig emmer af dit univers, så fine <3

 4. Jeg p√łnser p√• klisterm√¶rker derfra, ala sneglcilles – bestilte deres pr√łvepakke og d√©n i sig selv var S√Ö fin, men jeg kan stadig ikke helt blive enig med mig selv om, hvorvidt de er prisen v√¶rd.. Til geng√¶ld virker det som om de k√łrer rabat-kampagner en gang i mellem, s√• m√•ske lykkedes jeg med at ramme en kampagne n√•r jeg ved hvad der skal p√• det der klisterm√¶rke ūüôā

  Noget HELT andet! P√• dit “Sm√• ting”-indl√¶g hos Emily har du et sejt billede med fra jeres hike, hvor du har nogle ret s√• seje tights p√• (og tight ass ūüėČ ..) – er de “bare” Nike, og er de til at f√• fingrene i stadig? Gl√¶der mig for √łvrigt til dit hike-indl√¶g (og bliver nu i tvivl om hvorvidt jeg bare har misset det ūüôā ..).

 5. Ejjj hvor er de bare fine! Is√¶r fordi at de er lyser√łde og fyldt med gode oplevelser ūüôā

  Kan du vise hvad du skriver indeni dem? Og hvad gav du for dem? ūüôā

  Bliver selv færdig som kandidat til sommer Рså der er de jo oplagte!

  KNUS

Læg en kommentar