OOTD: Mom jeans + turtleneck - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: Mom jeans + turtleneck

rockpaperdresses, cathrine nissen, mom jeans, H&M studio AW 2015
rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, H&M Studio AW 2015
rockpaperdresses, cathrine nissen, mom jeans, H&M studio AW 2015
Godmorgen <3

Som jeg lige sidder og kigger på, hvad jeg egentlig har på, så griner jeg egentlig lidt. Jeg er en tro kopi af min mor i 90’erne. De højtaljede jeans, en rullekrave, hyttesko og en vatteret jakke. Og jeg som gik og følte mig hammersmart i går – jeg skal vist stoppe med at grine af billeder fra familiealbummet, haha! På den måde er moden så herlig uoriginal. Det hele kommer igen, så længe man venter længe nok.

Weekenden er gået alt for hurtigt! Lørdagen startede med morgenkaffe med min kæreste på en lille ny café, der er åbnet om hjørnet fra os. Kaffen var god, men selve morgenmaden lidt kedelig. Til gengæld har de en ret fin indretning, hvis man vil lade sig inspirere af den slags. Derefter ræsede jeg til Virum for at prøve kjoler hos Bridefashion med både mor og svigermor på slæb. De to damer <3 Det var simpelthen så sjovt, for ikke nok med at se på kjoler på mig, så havde de også begge meget travlt med at se på kjoler til hinanden. De er altså søde. Thank God for familie der kan lide hinanden, mor og svigermor. Det betyder så uendeligt meget. Kjolerne var dog ikke lige mig. Jeg har stadig tre fine kjoler in mente, som jeg ikke kan slippe. Hvis den skal syes op, så har jeg to måneders tid endnu til at beslutte mig. Rimelig god tid.

Om aftenen faldt jeg i søvn på sofaen, igen, som snydt ud af næsen på min egen mor, haha! Jeg har jo nærmest siddet og puttet saltbomber og vampyrer i hendes snorkende gab, når vi så Hit med dans, en fredag aften bare os to. Nu er det mig, der vågner med en mørk plet på puden under kinden, tsk tsk… Er I ligedan?

I går blev brugt på seriøs garderobeoprydning, klargøring af billeder til bloggen og vasketøj herfra og til månen. Til gengæld føles det nu som om, jeg har en ny garderobe. Praktisk gris. Men sådan en søndag kan jeg faktisk bedre lide end dem i sofaen som sidste weekend.

Der bliver fuld gang i den igen i denne uge, vi hviler ikke på laurbærerne. GOD mandag!

Shoes – Isabel Marant Étoile // Jeans – H&M (similar or similar) // Turtleneck – Asos WHITE // Jacket – H&M Studio // Bag – YSL // Dog – Frida

rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, H&M Studio AW 2015
rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, H&M Studio AW 2015

^^^… OG så lige et outtake fra vores fotosession! Min kæreste har ca. to modus at tage billeder i: “Jeg gider ikke mere” – efter tre billeder… ELLER instruktøren; “Hvis du lige drejer venstre skulder mod mig, tager det ene ben frem, som om du skal til at gå og så kigger tilbage” – og dét får grinet frem 😀

1 kommentar
  1. Men han gør det nu ellers ret godt ham den kære kæreste. Point for indsatsen! Et godt grin er alligevel altid velkomment, haha 🙂

    Min kæreste har slet ikke kunne omstille sig til vintertiden med sit nattejob som bager, så den sidste uges tid har han hver aften ligget og boblet sødt på sofaen, når klokken har rundet de 20. Det har sgu på sin vis også sin charme, haha 😉

    // http://www.moonlitmadness.dk

Læg en kommentar