OOTD: Pretty Woman-prikker - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: Pretty Woman-prikker

rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens
rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens

Det er FARLIGT, farligt at bo praktisk talt i en Ganni-butik. Jeg bor ganske tæt på en, og når jeg cykler hjem fra arbejde, ligger butikken lokkende på hjørnet, vendt i min retning, som jeg pruster ned ad Kongevejen. Først et kig ind ad de store vinduer på flanken, som jeg suser forbi, ser jeg de to store vinduer ud mod gaden. Men hvis jeg cykler hurtigt nok, og gør øjnene smalle, så kan jeg (næsten) ikke se noget og derved blive lokket.

Der var alligevel en (sær) barnedrøm over det nougatfarvede, polkaprikkede sæt, der hang i butikken. Det førte tankerne tilbage på en af de første voksne kvinder, jeg så på film. Nemlig Vivian Ward. The Pretty Woman, i dén scene på hestevæddeløbsbanen. Hun i samme prikker (dog var de hvide), hat og handsker. Det sære? At jeg som barn var så fascineret af Vivian. En prostitueret der i bedste Askepot-stil møder prinsen, glemmer alt om hvad hun har været igennem, så snart en ægte (følsom) mand redder hende fra vanskelige kår. Egentlig vild nok historie, ikke? En ægte Hollywood-feel-good-film med et lidt sært plot. Det til trods elsker jeg filmen. Scenen med Prince på den gule discman i karbadet. Åhh!

Så I kan godt se, at jeg måtte have det sæt med hjem en onsdag efter arbejde i sidste uge. Det er så fint og dejligt afslappet blødt at have på.

I dag starter julefrokostsæsonen for mit vedkommende – vi mødes i aften hele redaktionen på Smag og spiser julet mad og drikker en øl. Ahh!

aff.links: Sneakers – Adidas // Trousers + shirt – Ganni // Coat – Won Hundred // Bag – YSL

rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens
rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens

9 kommentarer
    1. Hahahaha! JAAAA! De er sådan lidt bouclé-glimmer-agtige, lidt a la de der svinedyre Chanel-sneakers. Jeg har haft dem på lige siden jeg købte dem 😀 KH

  1. Sikke et fantastisk sæt! Hvor ser du smuk ud (også) i det! 🙂
    Er det en blonde-body, du har på indenunder? Mvh Mette

  2. Virkelig flot sæt. Ganni bliver bare ved med at lave flotte sager.
    PS. Det var en WALKMAN i badekarsscenen, ikke en discman 😉
    Kh en fellow PW-fan,

Læg en kommentar