Juleønsker 2015 - ROCKPAPERDRESSES
Juleønsker 2015

Godmorgen <3

Jeg havde en herlig aften helt for mig selv i går. Bare mig, Frida, ipad’en og en gigant af en honningbombe, et stormende vejr og en skål hjemmelavede popcorn. Dem fra gryde. Mine yndlings! Jeg elsker sådan nogle aftener. Og så fik jeg også tid til at strikke en ønskeseddel sammen.

Jeg har faktisk ret mange ønsker i år! Denne her liste tæller kun de ting, jeg kunne huske i går. Men jeg ved der er mere på listen. I toppen af ønskelisten er der egentlig lidt hjælp til brylluppet – det er ambitiøst at nå at spare det hele op på et år. I min familie har vi ikke rigtig tradition for at give pengegaver til jul, så i stedet har vi ønsket os en kaffevogn i julegave – det ser måske lidt skørt ud på collagen, haha! Men planen er at have dem til receptionen. Det samme med gavekort til Beauty Avenue – det ville være så dejligt med ansigtsbehandlinger en måneds tid før dagen. En luksus, som vi ikke nødvendigvis ville prioritere i budgettet ellers. Det må på ønskesedlen!

Og så ønsker jeg mig virkelig den der yogadragt og løbevesten! Det rigtige gear er ret væsentligt for min motivation til at træne. Virkelig! Sådan en vest ville være super. Hvad ønsker I jer i år?

(adlinks) Cashmerestrik fra Asos // Yogadragt fra Moshi Moshi Mind // Jeans fra Levi’s // Trusser + BH fra Stella McCartney // Sengetøj fra Aiaiyu // Hylde fra Frama // Duftlys fra Skandinavisk // Ramme fra Moebe // Gavekort til Beauty Avenue // En lækker økodyne fx fra Hästens (hvis man skulle være dødsensheldig) // Løbevest fra Nike // Hjælp til brylluppet  fx en kaffevogn fra Kalles Kaffe

19 kommentarer
 1. Grydepopcorn er bare bedre!
  Især med rødvin.
  Måske, man bare skulle ønske sig en kasse af dem, og så bare gå popcornamok efter juletræsdansen?
  Lækre sager ellers, særligt undertøjet – selv fik jeg fiflet mig en aftale med julemanden aka mor i fredags 😀 Så jeg ved at der bla. ligger et par læææækre ikke-byttebare Ash sko, pænt pakket ind. Ups. Men man må jo slå til, når de er nedsat. Og har lovet at agerer overrasket og sige “neeeej, hvor vildt” d. 24 😀

  – Anne http://Www.venterpaavin.blogspot.com

  1. Hæhæ, jeg tog da også lige et glas rødvin til, et af de store bourgogne-glas, ret perfekt 😀 Genialt at forhandle med julemanden, så man kan få lige det man ønsker sig 😀 KH

 2. Sikke en fine og alsidig ønskeliste. I år ønsker jeg guldfarvede Adidas-sneaks, lækker shampoo/balsam, LEGO, hovedpuder, Brødrene Løvehjerte på bog, lidt stel og så en ny af den parfume, som jeg altid går med.

  – Kit

  1. Uff de der adidassneakers er så pæne – det må næsten være dem, jeg tænker på! Så mange findes der alligevel ikke… Super gode gaver! KH

 3. Hvor fine og personlige ønsker, du har dig. Min kæreste og jeg står pt. i et kæmpe renoveringsprojekt med vores hus, hvor blandt andet køkkenet indgår – så min ønskeliste er næsten udelukkende praktiske ting. Jeg har fødselsdag små fire dage efter jul, så min ønskeliste er 2,5 A4 side lang (dog er der billeder ved nogle ting for at gøre det nemmere). Billederammer fra Moebe er også på min ønskeliste. Kanon god idé med kaffevognen til bryllupsreceptionen – sikker på, at det vil være et hit 🙂 God jul!

  / Natascha

  1. Jeg elsker udførlige ønskelister, så er der ikke så meget at tage fejl af 😀 Har du set at rammerne fra Moebe nu findes i flere træsorter? God jul, og stort til lykke med husprojektet! KH

   1. Uf, jeg er misundelig! Er så tosset med den, og har sagt til alle der kunne finde på at købe mig en gave, at jeg ønsker mig den RIGTIG meget! Det er desværre lidt stramt at leve på SU i december måned, så der er ikke plads i mit eget budget til pæne kjoler i denne omgang. Jeg krydser fingre for, der er nogen som finder på at lægge den under træet til mig… KH

 4. Blødt sengetøj (og såmænd også dyner) af god kvalitet er noget af det bedste jeg ved, og det er ofte at finde på min ønskeseddel 😉
  Derudover er altid gode (og meget gerne TYKKE) skønlitterære bøger på min ønskeseddel, men da min familie synes det er ved at være lidt ensformigt at give mig bøger år efter år, så har jeg i år føjet lidt andet til. Bl.a. Gannis Old Spise Jersey t-shirt i rosa striber og et klassisk lysegråt halstørklæde i uld 😉

  KH.

  1. Jaaa blødt sengetøj <3 Hvor fra ønsker du dig? Synes Aiaiyu er lidt hampert i prisen, men åh så pænt og lækkert og økovenligt <3 KH

 5. Årh, Kalles kaffe er umiddelbart et godt ønske og valg, dem har vi haft til at lave så god kaffe til et event. 🙂

  1. Fedt, Mette! Godt med anbefalingen 🙂 De står også foran mit arbejde hver morgen, og de laver altså en god kop! KH

 6. Ej hvor godt du ønsker dig en kaffevogn! Jeg arbejder selv hos Kalles Kaffe, og har serveret kaffe til alt fra bryllup i Frederiksberg Kirke til 70 års fødselsdag hos den sødeste dame ude i Dyssegård! Har også tit selv kaffevognen (eller fadølsvognen!!) med til de fester jeg holder, det er jo klasse, og folk går helt amok 😀

 7. Knudsens kaffe er en nyopstartet kaffevogn 🙂 Han er sød og giver helt sikkert et godt tilbud til gavekort i julegave.
  Kh en anden mopsemor 🙂

Læg en kommentar