OOTD: En lørdag i London - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: En lørdag i London

rockpaperdresses, cathrine nissen, london, dagens, outfit of the day ootd
rockpaperdresses, cathrine nissen, london, dagens, outfit of the day ootd

Et lille bætte outfit fra vores London-tur. De sneakers! Jeg købte dem inde i Nørgaard på Strøget, og jeg har nærmest ikke gået i andet siden, på nær støvler. De er bare så varme, i sådan noget glimmer-boucléstof, som gør sig ret festligt for enden af kroppen på en kold og grå vinterdag.

Det blev mest af alt til praktisk uld og halstørklæde (som godt nok lige til de her billeder lå i en mulepose) i London. De der uldundertrøjer er guld værd. Men lige lidt har det hjulpet, jeg er blevet syg, ondt i halsen, hoste og træt. Damn! Jeg synes lige, jeg har haft turen. Både min svigerinde og niece var dog syge, så mon ikke jeg har trukket lidt på deres sygekonto. Te og lidt medikamenter skal nok få det til at forsvinde.

Når nu jeg sidder herhjemme og indtager ingefærshots og piller, så er det til gengæld lykkedes mig at få fat i billetter til Rihanna! Coldplay, Minds of 99 (de spiller i Vega, og det er det fedeste band live!), Adele og Rihanna – det er altså et VILDT 2016 på koncertfronten. Har I også købt billetter til nogen af dem? Et vildt koncertår tegner sig, for ikke at tale om alle festivalerne – hvis vi kører samme festivalprogram som sidste år på radioen, så starter vi i maj med Spot og kører ind til weekenden inden brylluppet. Herligt kompakt, haha!

Jeg synes altid, det er så FEDT, når vi når dertil, hvor man kan købe billetter til sommerkoncerterne. Så ved man ligesom, vi kommer dertil igen. Meget apropos skal jeg ind og se Saveus i aften, hvis ellers helbredet har det hæderligt. I hope so!

Adlinks: Sneakers – Adidas (here or here) // Skirt + knit – H&M // Lace top + coat (similar) – Ganni // Necklace – Pernille Corydon
rockpaperdresses, cathrine nissen, london, dagens, outfit of the day ootd
rockpaperdresses, cathrine nissen, london, dagens, outfit of the day ootd

8 kommentarer
 1. Hvor ser du skøn og naturligt afslappet ud 🙂
  Næste jul tager min mor og jeg til juleshoppetur i London, vi glæder os.
  Øv at du også skulle fange noget sygdom, håber du kommer det til livs, så du kan få de gode oplevelser i denne søde tid 🙂
  God bedring!

  1. Åh det lyder også herligt! Jeg tænkte faktisk også på, da vi var derovre, at jeg snart skulle tage og rejse med min mor. Det er noget særligt! Du er god, er du, at gøre det! Tak for de søde ord :-* KH

  1. Nåååårh du er kær 😀 Jamen det går jo egentlig også ret godt, når jeg tænker over det, hehe… Sådan helt i det allerinderste går det godt! KH

 2. 2016 bliver et ret godt koncertår ja! Jeg har også købt billetter til Adele, og så glæder jeg mig også helt vildt til Mumford & Sons og Muse 😀

 3. Åhhh er misundelig. Prøvede at få billetter til Adele både til pre-sale og alm. salg uden held – kun kø kø kø 🙁

Læg en kommentar