Mit løbegear til de koldere dage + marathon-nyt - ROCKPAPERDRESSES
Mit løbegear til de koldere dage + marathon-nyt

loebetoej_col

Adlinks: Jacket // Socks // Striped tights (SALE) // Black hoodie (SALE) // Beenie (SALE) // Gloves (SALE) // Black tights (SALE) // Patterned blouse (SALE) // Running scarf // Vest (SALE) // Sneakers

Vi kan da lige kalde det motivational Monday! Eller også bliver det her et slag i ansigtet med en våd Berlinger, haha! Anyhoodle, lad mig da lige give en status pt. på det løb dér.

Altså… Jeg har læst alle jeres tanker og erfaringer angående to do or not to med det der marathon. Og nu skal man selvfølgelig ikke træffe en beslutning om ekstremsport på en blog, så jeg har læst og læst og læst – er det overhovedet muligt? Og det er det faktisk. Og det siger min løbe-app også. Jeg bruger Endomondo og har engang sidste år betalt for premiumudgaven, så jeg kan lave personlige programmer på den – dét motiverer. App’en vil dog ikke lave marathonprogram for en, hvis formen og kilometrene ikke allerede er i benene. Den nægter pure og siger, at der ikke er et program for marathon, der matcher ens form. Endnu et slag med en våd Berlinger. Indtil nu! For første gang nogensinde har app’en ladet mig oprette en plan – den har regnet ud for mig, at jeg når marathonform og -løb til den 22. maj – min 27-års fødselsdag OG datoen for CPH Marathon.

SÅ. Jeg har truffet den beslutning, at jeg nu begynder at løbe mod det, målrettet. Det fik mig ud på mine første 15 km i fredags – de to sidste var tough, men ellers gik det faktisk fint. I går løb jeg godt 12 km, og i denne uge skal jeg ud på ca. 32 km i alt fordelt på fire ture. Jeg tør ikke købe billetten endnu, for jeg vil gerne se an, hvordan min krop reagerer på længere løb. Kan mine knæ klare det? Til gengæld har jeg købt billet til både Marathontest 1, 2, 3 og 4, som I anbefalede mig – ét søndagsløb, én gang om måneden med udgangspunkt i Østerbro frem til maj. Det virker som en god test til at starte med.

Adam synes i udgangspunktet, at det er hul i hovedet at løbe marathon. Og det er det da på sin vis også. Han er bange for, at jeg får hjertestop eller brækker begge ben; “folk falder jo døde om ved målstregen”. Det er også rigtigt, men jeg er ung og generelt i god form. Det er kun min astma, der sænker mig, når luftfugtigheden er for høj som i går. Han støtter mig alligevel, som den (kommende) husbond han er – tirsdag morgen havde han en gave til mig; Maraton Kogebogen. Det føltes lidt som point of no return – nu er han med på vognen, så må jeg også gøre figur, haha! Jeg er begyndt at tale lidt om det på arbejde, for så føler jeg også, jeg forpligter mig.

Med den beslutning om et mål, så har jeg i weekenden købt lidt ekstra træningsgear. Man kan sagtens løbe, selv om det er koldt – chillfaktoren skal være på -20 grader, før man bør blive inde. Og man forbrænder faktisk mere ved at løbe i kulde – kroppen skal også holde sig varm oven i at komme af sted. Jeg har typisk vintertights på og så enten en kombination af merinouldsløbetrøje/polyesterløbejakke eller polyesterløbetrøje/merinouldløbejakke på. Så har jeg en halsedisse, vanter og hue/pandebånd afhængig af, hvor koldt det er, på. Jeg har købt et par ekstra vintertights og nogle strømper med høj ankel, og så købte jeg faktisk en rygsæk til de dage, hvor jeg er på farten og både har arbejdstaske og træningstøj/skiftetøj med. Jeg skal nemlig også til at styrketræne igen på et tidspunkt, så min core og muskler omkring ledene kan blive stærkerede. Tasken er fra North Face og sat ned på udsalg, og det letter allerede i mit hoved, at jeg kan nøjes med én taske i stedet for sportstaske + arbejdstaske + til tider også et net til sko. Det er så træls at være pakkeæsel på arbejde.

Løbevesten med dunfyld og et par nye løbesko lavet til mig er på agendaen, men først når der går penge ind igen 😉 Hvis jeg nævner løbet på bloggen hen over de næste måneder, så er det bare for forpligte mig selv. Hæp lige på mig, det får jeg brug for!

loeb$

^^^ Nul makeup og rød i krydder og bare dauda!

loeb2

^^^Fastelavnsbollen var perfekt læsesnack

25 kommentarer
 1. Super sejt! Held og lykke med det 🙂 Hvor er den prikkede og blå trøje fra, som du har på på dit fine selfie nederst i indlægget?

    1. Den ligner min fra Saysky x Mads Nørgaard, så mon ikke den er derfra, og ikke Salomon? 😀 Jeg har købt min i Invictussport, men har også set den i Marathonsport!

 2. Mega mega sejt! Du inspirerer virkelig også mig til at komme igang igen – det er alt for lang tid siden, at jeg løb et halvmarathon, og jeg vil så gerne kunne det igen

   1. Jeg har løbet halvmarathon i Berlin, men jeg har aldrig vovet mig ud i et “rigtigt” marathon. Dog hoppede jeg i løbetøjet med det samme efter jeg skrev kommentaren! Så nu bliver jeg ved, så længe du bliver ved 🙂

 3. Det lyder fornuftigt, at du venter med at melde dig til, til du har lyttet til kroppen. Selvom jeg var imod din maraton-idé i tidligere indlæg, hepper jeg selvfølgelig på dig – og jeg glæder mig til at følge med i din træning 🙂

  1. Det er dét, det er lidt et spørgsmål om at mærke efter og fornemme kroppens signaler, når det nu er uvant for den 🙂 KH

 4. Jeg hepper med i stor stil!
  Og så kan jeg bruge dine blogindlæg til selv at komme afsted og dulme den dårlige samvittighed.
  Måske lidt nyt løbetøj ville hjælpe på motivationen 😉
  God kamp!

  1. SÅDAN 😀 Jeg synes altid at lækkert løbetøj er herligt. Især hvis jeg så går lidt op i kvaliteten, mine merinouldting er så gode. KH

 5. Den vest dér har jeg sendt så mange hede blikke efter, at det drømmer du slet ikke om 😀 Lige siden jeg første gang så Nikes promo-video for den. Så var jeg solgt! Haha!
  Jeg ville elske, hvis der også sneg sig lidt løbesnak herind fra tid til anden 🙂

  1. Jeg har ikke set video for den, men nøj hvor den står højt på listen. Den ser simpelthen så lækker ud! Det er lige dét lag, jeg savner. KH

 6. Jeg elsker, at der har sneget sig en god gammeldags fastelavnsbolle ind på billedet med marathonbogen 😀 og så ligner den i øvrigt dem fra meyers, som er så åndssvagt gode… Held og lykke med løbet, jeg håber, du opdatere ind imellem 🙂

 7. Jeg hepper også! Jeg løber selv og vil elske at følge med i opdateringer om dit løb – det motiverer!:-)

 8. Yay hvor er du sej! Jeg har aldrig løbet før – men er de sidste 4 uger gået i gang med at træne op til 10 km. Babysteps 🙂

Læg en kommentar