Inspiration: Brudemakeup - ROCKPAPERDRESSES
Inspiration: Brudemakeup

Bryllup, brudemakeup
Jeg har været hjemme de sidste to dage med snot og hoste, men baby, I’m back on track! I morgen skal jeg på arbejde, og tænk sig, jeg glæder mig. Det er da egentlig et ret godt tegn, ikke? Sådan skulle det helst være. Jeg tog en omgang hot yoga i morges som forsøg på at fordrive snotten, der har hængt ved siden søndag. Det hjalp! Jeg har i hvert fald ikke forrevet næsen i samme grad som i går.

Hvad har så præsteret de her to sygedage? Spise TO pakker Oreos. Jeg faldt i, som jeg så dem på tilbud i Rema, and is has got to stop. Ligeså meget rygrad jeg har haft med mit løb, ligeså let falder jeg i kiksene. Men de har mig bekendt aldrig haft de der lyse Oreos i Danmark før, og de er bare så gode! Jeg var nødt til at teste, om de smagte af det samme herhjemme som i USA. Ligesom man tester McD. Ikke? Det gør man jo.

Derudover har jeg i dag fået lagt en masse ting på min tictail, som jeg ellers havde glemt alt om. Der er en ret fin studenterkjole, et par helt nye støvler og en fin frakke. OG. Så har jeg kigget lidt nærmere på flotte damer og deres makeup. Det virker måske en kende masochistisk, når man selv sidder uden BH, med hår der står af sig selv og en næse smurt ind i salve, sådan at kigge på smukke damer. Men jeg har ikke rigtig tænk så meget over makeup endnu. Faktisk overhovedet. Så jeg kunne ligeså godt samle lidt sammen. Hvad, synes jeg, er fint? Og til de af jer, der ligger laaaangt fra bryllupper – der er da også ret god inspiration til fx gallafest! Synes jeg selv, hah!

Jeg ved så meget, at det bliver fandens dygtige Sara (som er det rigtige menneske bag navnet og bloggen Youblush), der skal lægge min makeup. Jeg spurgte hende for læææænge siden, fordi jeg især beundrer hendes fokus på smuk hud. It’s a thing. A talent. At kunne skabe en mega flot hud. Hun er bare generelt virkelig dygtig (og inspirerende på instagram i øvrigt), og jeg var så heldig, at hun sagde ja. Det er jeg egentlig ret beæret over – hun laver mange modemagasinsforsider og er altså lidt en kendis inden for sit fag. Jeg tror også, hun er the right kind of “fashion” til min makeup – den må gerne være mere ung og moderne end klassisk.

Mit fokus bliver klart på en virkelig fin hud – gerne med friske kinder. På nogle smukke læber – jeg gad godt have pink læber, “girl about town” fra MAC er min yndlingslæbestift, og den eneste jeg køber igen og igen. Men det er nok ikke så praktisk, så Sara talte lidt om noget lip tint, der vist sidder bedre fast, men ikke er så kraftigt i farven. Fine by me, for jeg skal sørme kunne kysse ved alteret, uden Adam får pink læber! Øjnene, tænker jeg, skal være tro mod det jeg selv plejer. Jeg går sjældent med særlig meget makeup, men min festmakeup er altid i brunlige nuancer, så det grønne i mine øjne træder frem.

Jeg synes, der er noget ret fint i de billeder der. De er alle sammen ret naturlige, hvor nogle af dem har fokus på læberne. Og så ville jeg ønske, jeg havde fregner og porcelænshud, hah! What the heck, jeg er fint tilfreds.

Fotos: HER // HER // HER // HER // HER // HER // HER // HER // HER

10 kommentarer
 1. OMG, jeg har lige set det første afsnit af Girls. Den nye sæson. For ikke at spoile, så var der et bryllup. Med en meget “dramatisk” bryllups-make up. Og det var simpelthen så. Sjovt! Se det lige (indsæt grinende-græde-smiley).

  1. JEG SÅ DET GODT I SIDSTE UGE, HAHAHAHA! Det er SÅ sjovt! Og VIRKELIG sigende for det skrækscenarium, der sikkert udspiller sig for nogen! KH

  1. Præcis, det ville være min skræk, hvis Adam stod ved alteret med pink læber, haha, det ville han aldrig tilgive, tror jeg 😀 KH

 2. Uden jeg overhovedet har nogen erfaring indenfor brudemakeup, kommer jeg alligevel med en kommentar omkring selvsamme haha! Men jeg vil nok også mene, at det er en god ide at holde sig i nogenlunde samme dur som man “plejer” at gøre.

  Selvom jeg ikke har stået i situationen som brud, så har jeg set nok skrækeksempler på brude, hvor makeup’en er løbet fuldstændig løbsk. Fordi den bare skulle have fuld basarm nu der rent faktisk var en begivenhed, hvor en makeupartisk (eller den lokale frisør) kunne hyres. Det virker bare så malplaceret, og man kan tydeligt se, at makeup’en ikke “passer” til bruden.

  Less is more tænker jeg i sådan en situation.

  1. PRÆCIS! Ej det er lige mine ord. Jeg skal ikke ligne noget, der ikke er mig. Men det må gerne være en opgraderet og flottere version af det jeg selv plejer at lave. Du ved, de farvede læber, derhen det kan lade sig at gøre uden de smitter af, de friske kinder osv. Bare lige lidt mere professionelt lagt, end hvad jeg selv kan 🙂 KH

 3. Meget smuk inspiration og godt du vælger Sara, hende følger jeg også med hos, dygtig kvinde.

  Det naturlige vil klæde dig meget og måske noget med en smukt blomsterkrans på hovedet, i lidt mere lyse blomster.
  Blot min tanker.’
  Du har nok dine helt egne tanke for dit look på jeres store dag. Det bliver spændende.

  God weekend og håber du er helt rask nu 🙂

  1. You’re reading my thoughts 😛 Det med blomsterne er i tankerne 😉 Det er så fint. Elskede dengang jeg havde lavet en selv med Hortensia til Louis Nielsen-blogger-challenge-finalen. Det er hundrede år siden, så det er ikke sikkert, du fulgte med dengang. Det er bare så fint og feminint 🙂 KH

 4. Cathrine. Jeg syntes ikke du skal snydes for dine smukke læber, bare fordi manden ikke skal dele den, så jeg giver dig lige et tip, som du kan give videre til Sara, så dine læber kan stå SÅ stærkt på din bryllupsdag. Kat Von Ds liquid lipsticks. De er ikke alene lige launchet i Sephora i DK, men de er blow job proof. Så. Jeg tror de ville kunne stå kysse distancen 😉 Held og lykke med make-uppen!

  1. Hahaha, blow job proof – perfect XD Tak for tippet Sidsel, jeg må forbid Kat von D og Sephora. KH

Læg en kommentar