Nyt på tictail + spørgerunde - ROCKPAPERDRESSES
Nyt på tictail + spørgerunde

Skærmbillede 2016-03-04 kl. 08.43.22
Søde piger, glædelig fredag! Det har ikke regnet – i hvert fald ikke over København. Det er første dag på weekenden. Og jeg skal have pizza. SÅ mange gode ting.
Planen for i aften er at flytte vores efterhånden vanlige pizza-fredags-date ud af huset – vi tager på Neighborhood på Vesterbro. Der har jeg aldrig været men kun hørt godt om. Og det gør vi altså tidligt, for vi skal nå hjem til X-Factor, haha! Man kan ikke lige se det, hvis man ikke lige ved det – jep, gennemsnitsalderen på matriklen er kun festlige 29 år, men vi elsker for filan det program.

OG. I den anledning, så vil jeg benytte tidsrammerne til at begå en Mette-Marie. Bedste MM har jo opfundet “spørgerunder på tid” eller på MM’sk; Freitagsfragen – den titel vil jeg lade hende beholde – fra Vild med Dans starter til afgørelsen er faldet, så har man kunne stille alverdens spørgsmål i hendes kommentarfelt, og hun har svaret mættevåns.

Dét koncept tyvstjæler jeg – hvis ellers man kan stjæle noget så klassisk som en spørgerunde. Jeg synes bare, det er MM’s tidshorisont og nærmest live-tweeting, der har gjort det sjovt. SÅ tonight, klokken 20.00, når Sofie Linde blænder op for sit store, hvide smil og et “VELKOMMEN TIL X-FACTOR!”, så sidder jeg mæt på pizza, med røven i sofaen og klar i den anden ende. Er der nogen, der er friske? Hit me with anything, og jeg tænker, I bare kan bruge kommentarfeltet herunder. Så svarer jeg på alt (med mindre det handler om sex eller penge, haha, #vildfredag). Og jeg tror måske godt, man må tyvstarte – jeg kender ikke lige de nøjagtige regler, om man stille spørgsmål før tid, altså før kl. 20.00 men det leger vi, man gerne må.

Nu vil jeg tage mine bedre halvdel i hånden og hoppe ud til pizza, og så håber jeg, I gider lege senere. OG så lige et PS: jeg har fyldt på min tictail i går, så der er fine nye sager. En frakke (som jeg lige har stavet frække – det er vel fredag), støvler, lidt fine kjoler, sandaler. All things good.

Ses klokken 20.00!

85 kommentarer
 1. Okay, ups. Jeg er lige kommet til at købe din smuuuuuukke, blomstrede kjole fra Asos. Det burde jeg nok ikke gøre… Men du kan jo ikke være bekendt at lægge lige den til salg, haha! Har sukket over den alt for mange gange. Købe argument: jeg skal til semi-low-key-bryllup til sommer. Det må den være god til 😉

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Haha, det var et godt køb! Jeg har haft den på én gang, og den er bare sååå fin! Du kan med fordel også få den lagt op, så den går til knæene. Lidt fint. KH

 2. Jeg hopper lige på den tidlige spørge runde – jeg har nemlig travlt med middagsgæster hele vejen fra USA iaften 🙂

  Jeg vil gerne høre om:

  1) Hvor synes du man får den bedste morgenmad i Kbh (gerne vegetarisk og vegansk også) – har du favorit cafeer? Og Granola tæller ikke med 🙂
  2) Vil du gerne man siger HEEEEJ CATHRIINNEEEE på trods af at du sidder til middag med din kæreste (ikke fordi jeg kommer forbi iaften hehe) eller vil du hellere at vi bare råber højt indeni?
  3) Hvem er den bedste talk show vært/værtinde (eller talk show generelt) – både dansk og udlændsk tæller!

  Nyd det på Neighborhood, det er for lækkert! 🙂

  1. 1) Ipsens, Fars Dreng og Wulff&Konstali – det er ikke så nyt, men det er godt 🙂
   2) JAA ALTID sig hej, altid altid altid. Det er så hyggeligt. Jeg bliver altid paf et splitsekund, men så glad lige efter 😀
   3) Jeg har længe været vild med Lise Rønne, men jeg må sige, Sofie Linde er min favorit. Kender hende også fra arbejde – hun er dybt professionel men også bare helt nede på jorden og i øjenhøjde med alle hun har kontakt med. Det inspirerer synes jeg. Nu ved jeg godt at Sofie ikke laver talkshow 🙂 SÅ hvis jeg skal gå klassisk til det, så Ellen Degeneres for sin umiddelbarhed og meget lidt selvoptagede facon og Jimmy Fallon for at turde have sig selv i spil i alle de sketches, han laver. Hyg dig med middag og venner! KH

   1. Tak for svar, jeg synes altid det er sjovt at finde nye steder og personligheder at følge 🙂 Jimmy Fallon og Ellen er klare favoritter, men jeg har svært med alle holde styr på alle de danske så jeg kigger da helt sikkert til Sofie Linde!

    Og så vil jeg råbe højt næste gang jeg ser dig på gaden! 🙂

    God weekend!

 3. Jaaaa, jeg fik fingrene i den smukke, hvide kjole. Den skal jeg have på, når jeg bliver student! Juhu hvor er den fin!

  1. Jubiii! Du vil elske den! Jeg havde to, haha! Først fik jeg fat i en 36 – den du har købt – måneder senere fandt jeg en 34, som jeg bedre kunne bruge. KH

 4. Hvor mange år vil du anbefale at man skal have kendt hinanden inden man planlægger at flytte sammen? Hilsen en 20 årig pige der venter tålmodigt på at kæresten tør tage chancen. 😉

  1. Haha, det er der ingen regler for. I stedet vil jeg hellere sige, at jeg er glad for at have boet alene først. Det synes jeg er vigtigt. Det var det for mig. Jeg var tyve, da vi flyttede sammen, og vi flyttede sammen på vores to-års-dag, helt præcist. Ligegyldigt hvornår man flytter sammen, så kræver det arbejde. Det er kun blevet dejligere at bo sammen over årene. Men hvornår i forholdet – når begge er klar. KH

 5. Kære Cathrine,
  Netop idag mens jeg støvesugede, besluttede jeg mig for at spørge dig. Jeg har tænkt på dette i mindst et halvt år. jeg vil nødig være upassende. Men det har ikke været muligt at finde kjolen nogen steder! Jeg kan ikke dog ikke få den kjole ud af hovedet. Jeg vil utrolig gerne tage den på til min brors bryllup om 2 måneder.

  Det drejer sig om en midi kjole fra asos salon med crop top i grå farve. Du havde den vist på til din fars fødselsdag.

  Det er på ingen måder min intention at være upassende.

  1. Åhh jeg har den ikke længere, desværre. ÆV! Det er da så i orden at spørge, det skal du bare gøre 🙂 Men jeg har den ikke længere, øv :/ KH

   1. tak for svaret! det har givet en vis ro. haha.
    tænk hvis du havde læst medicin og jeg havde fået dig som kollega! det kunne være skønt.

    1. Det kunne da have været herligt 😀 Jeg er ked af, jeg ikke kan hjælpe med den kjole. Jeg håber, du kan finde den! Ellers havde jeg gerne solgt 🙂 KH

  1. Åh den kjole er også bare SÅ smuk. Jeg så den første gang, da du lavede et indlæg med en hel masse kjoler og skyndte mig at købe den. Det er lidt ærgerligt de kjoler er bare væk med det samme, man skal virkelig være hurtig..

  1. Reem vinder, men hun er også bare oplagt – lidt for forventligt. Så hvis jeg skal give min stemme til den jeg holder mest af, så er det Alex. Han er så dejlig kejtet. Hvem tror du? KH

    1. Det synes jeg også 🙂 Selv om jeg faktisk var lidt skuffet over begge sangvalg i går. Det skal nok blive bedre 🙂 KH

 6. Neighborhood er lækkert, synes jeg. Især deres drinks.

  Nu ved jeg godt der ikke stod noget om penge, men kunne du overveje at dele, måske når det hele er overstået, hvad jeres bryllup ca. kommer til at koste/kostede? Det ser bare så fantastisk smukt ud, alt det i laver, og for en novice som mig er det svært at vide hvor mange kilo der skal lægges, for at realisere sådan en drøm. Ikke for at snage.

  Har du nogle brudepiger – eller hvordan har du det med den tradition?

  1. Altså jeg har ikke lyst til at dele sådan specifikke poster, hehe, det er den der økonomidel, jeg synes er lidt privat. MEN vi gjorde det faktisk sådan, at et par dage efter forlovelsen, så skulle vi sige i munden på hinanden, hvad vi regnede med, det ville koste. Vi har altid gerne ville have et bryllup med overnatning, med separat reception inde i byen, vi ELSKER god mad og vinmenu osv. Vi sagde nøjagtig det samme beløb.
   Ingen brudepiger, det har jeg faktisk ikke ville fra start af. For mig er det lidt for meget. Altså, vi laver jo alt selv, så det der praktiske med hjælpere, det er ikke så nødvendigt. Mine forældre hjælper lidt her og her, og min svigermor kommer til at stå for ønskeliste. Egentlig vil jeg bare gerne sove sammen med min mor dagen inden. Hun har også været ude og kigge kjole med mig. For mig bliver det bare lidt for stort med blomsterpiger osv. Hvad tænker du? KH

   1. Tak for svar, det var også bare sådan ca. jeg tænkte. Det lyder jo på en eller anden måde helt vildt, men det er jo virkelig også en once in a life time ting 🙂 Det bliver helt sikkert et BRAG af en fest!
    Jeg tænker nogenlunde det samme – for meget med brudepiger. For amerikansk, for unødvendigt og formelt og ikke noget jeg ville kunne se mig selv i. Nu er jeg hverken gift eller forlovet, men hvis (når!) jeg bliver, så skal det bare være med mine veninder, som veninder, ikke brudepiger.

    1. Det er rigtig mange penge, men vi har heller ingen børn eller lejlighed at spare op til. Og vi har ikke lyst til at gå på kompromis med antal gæster, mad, location osv. Vi får det helt igennem, som vi vil have det 🙂 Det bliver den bedste fest.
     Jeg har det præcis sådan, veninder kan sagtens nøjes med at være veninder. Det passer i hvert fald godt til mit temperament 🙂 KH

  1. Åhhhh! Vær hinandens bedste venner og gør noget godt for hinanden, noget der glæder hinanden hver dag. Om det er at tage hundeturen, fordi den anden har et morgenmøde, eller købe bland-selv-slik med hjem med yndlingsslikket i posen, at købe blomster med hjem til den anden. Det synes jeg er vigtigt… Og så huske at date. Altid. Men det skriver man jo laaange bøger om, haha! Det er svært bare sådan at skrive 😀 KH

 7. Når du løber, løber du så med musik?
  Hvis ja, ville jeg ELSKE inspiration til en playliste en dag, hvis du keder dig og mangler inspiration til et indlæg på bloggen.
  Du har jo om nogen kendskab til mange lækre numre 😉
  God fredag og tak for en dejlig blog!

  1. Med min løbeliste eller podcasts 😀 Begge dele fungerer – det kommer lidt an på, om det er en tempotur eller restitution 😀 Jeg tror, du kan finde den – den er i hvert fald åben på spotify og hedder “Løbelisten”. Jeg elsker selv at løbe til tung hiphop med et touch af guilty pleasure 😛 SÅ hvis det er noget, så kan du finde listen frem 🙂 KH

 8. Hvis du SKULLE skifte fornavn, hvad ville du så gerne hedde?

  Hvordan gør I med jeres efternavne, når I skal giftes? Hvad foretrækker du? Er det nemt at blive enige? Det er noget, jeg allerde har tænkt lidt over i forhold til mig selv (selvom jeg ikke er forlovet :p ) – jeg kan ikke forestille mig at hedde noget andet end mit efternavn..

  Løber du med eller uden musik? Hvis med – hvad er dine yndlingsløbesange?

  God fredag og weekend til dig 🙂

  1. Åhh jeg ville så gerne hedde Julie, da jeg var yngre 😀 Men det hedder min svigerinde, og hun må gerne beholde det.
   Efternavnet er vildt svært. Altså vi bliver ikke uvenner, overhovedet, men jeg ELSKER jo mit “Nissen” 😀 Men min kæreste elsker jo også sit efternavn. Så hvem skal give sig? Vi har besluttet at smide begge vores efternavne og så lave et samlet efternavn med vores mellemnavne. Det er noget nyt og det er vores, og så kan man jo stadig godt blive kaldt sit gamle efternavn. Det må hedde kompromis eller beholde hver sit navn, og vi vil bare gerne have os et familienavn – også når vi får børn 😀 Hvad er dine tanker?
   Og YES jeg løber med musik – eller podcasts. Jeg ELSKER kanye/Jay-Z, især Niggas in Paris er sindssygt godt at løbe til. Eller Run the Jewels. Jeg elsker tung rap og mørk musik, men jeg har også Anastacia og Im outta love på listen, haha! KH

 9. Jah genial idé med en spørgerunde!

  Nu hvor når brylluppet (næsten) nærmer sig, hvad har du/I af tanker omkring polterabend? 🙂
  Når/hvis i en dag får børn har I så plads (og lyst) til at blive boende hvor i bor nu?
  Hvad er sendetiderne på når du er i radioen? har endnu ikke fået helt styr på det..
  Og nu hvor det gælder x-Factor, hvem er så favoriten? 🙂

  1. Jeg prøver faktisk ikke at have nogen tanker omkring polter – vi har talt lidt om det med hinanden fordi vi ligesom har skulle koordinere med respektive venner. Men jeg vil gerne på det punkt slippe alt – som det eneste punkt i hele planlægningen, haha! Jeg har nogle tanker – jeg er ikke til at blive klædt ud eller til druk dagen lang, men det er mine veninder heller ikke rigtig. Jeg er mere til paintball end til flødebollekursus. Men altså. Derudover. Jeg synes bare det er rørende at ens venner laver sådan en dag 😀
   Lysten til at blive boende er kæmpe stor. Vi ELSKER vores område. Vi skal have rykket lidt rundt på plantegningen, men så kan vi godt have to mindre børn her. Og så håber vi jo stadig, vi kan få lov at bygge en etage mere på. Vi har ansøgt kommunen for et år siden og venter stadig svar.
   Reem synger bare bedst. Og Andrew Murray! Men jeg synes Alex er så dejligt kejtet og ubevidst om sit talent på en måde. Hvem tror du på? KH

 10. Hyggeligt arrangement 😀 jeg vil gerne høre hvilke børnenavne du er vild med. Hvis du helt alene skulle bestemme, hvad skulle dine børn så hedde? 🙂

  1. Har du nogle fifs til at komme ordentligt igennem filmhistorie eksamen på F&M? Eller var den skriftlig da du læste?

   1. Hahaha, nej den var mundtlig 😀 Og det var ren oldschool terperi. Tæske hinanden igennem spørgerunder, diskutere emnerne i grupper. Læse og læse og se film på film – altså sætte dem på tidslinje og forstå med nogle få ord hvorfor de placeres hvor og for hvilke træk. Altså vi læste og læste og læste og skrev noter i et uendeligt væk. Jeg fik ti, så det kan ikke have været helt dårlig taktik 🙂 KH

    1. TAK! Selvom det jo egentlig giver sig selv, så skriver jeg mig dit råd bag øret 😀 og virkelig dejligt at høre fra én, som er kommet så flot igennem det 😀 jeg synes det er yderst imponerende, at du har kunne få ti i filmhistorie haha. Der er jo så mange navne (FRANSKE navne) og årstal at huske. Åååh haha. Så klarede du vel mediehistorie lige så flot? Iøvrigt – synes du resten af semestrene var lidt lettere at fordøje end første og andet semester? Altså med det går jeg jo ud fra, at du ikke er mega fan af medie- og filmhistorie – men måske er du, taget din flotte karakter i betragtning haha 😀 (jeg synes det er lidt hårdt at komme igennem og er først lige startet på andet semester) – håber ikke det var alt for mange spørgsmål fra min side. Nu stopper jeg haha. God aften!

     1. I know, åh jeg husker den russiske filmhistorie som den sværeste! Mediehistorie var skriftlig, og den klarede jeg ikke sååå godt. Eller, du ved, når man læser film-og-medie er man typisk vant til flotte karakterer i gymnasiet – ellers kommer man jo ikke ind med de vanvittige adgangskrav. Jeg fik fire i mediehistorie og jeg var chokeret. Jeg havde skrevet en opgave og misforstået udgangspunktet. Det blev en tynd opgave og jeg har aldrig læst den siden, hehe…
      Jeg er jo et vildt dårligt eksempel, for jeg har jo endnu ikke færdiggjort. Og allerede på andet år fik jeg jo plads på udveksling i Helsinki – så kom jeg bare på Talentholdet i stedet. Det første år er hårdt, fordi man skal vænne sig til unilivet – men også fantastisk sjovt og gode venner. Andet år er tungt og tough. Tredje år er man jo ude i praktik eller på udveksling og på andre fag og så er det overstået. Det går så hurtigt, når jeg ser tilbage. DU klarer det, for tænk hvad du har præsteret på gym for overhovedet at komme ind – you can do it! KH

  2. Åhhh børnenavne! Jeg kan sige dem, jeg ved ikke kan blive til noget, som andre søde veninder har givet deres børn. Men Alma har været FAVORITTEN siden jeg så Persona af Bergman <3 ELSKER det navn. Men det har jeg en veninde der har givet sin datter. Det forstår jeg jo godt 😀 OG August. Det er også for nuttet. Det skal min venindes nyfødte søn nok hedde. Har ikke lige fundet backupnavne 😀 Hvad siger du? KH

   1. Det er også begge kære navne. Jeg er vild med Storm – men det er min kæreste bestemt ikke haha. Og så synes jeg Ella er meget kært. Ååh det er svært når folk hapser ens favoritnavne for snuden af en 😀 så må man tænke ud af boksen.

    1. Åh Stoorm! Det er også SÅ KÆRT! Det er jeg vild med. Og Ella! Jeg er begyndt ikke at tale højt om børnenavne, så længe det ikke er lige for for os 😀 er kommer sgu altid en gravid veninde inden om, haha! KH

  1. LÆGE 😀 Jeg drømte om at læse medicin i mange år. Det var faktisk først i 3. g jeg blev klar over journalistfaget/retorik/medievidenskab. Indtil da troede jeg på jordemoder eller medicin. Hvad laver du? KH

   1. Jeg læser faktisk medicin – og sidder pt og bruger min fredag aften på de mandlige kønsorganer 😉 Jeg trøster mig med at det er for en periode i mit liv at man bruger en fredag aften på den måde! Det er så godt, at man så lige kan vælge at peppe læsningen lidt op med lidt bloglæsning når man trænger til pause. 🙂

    1. Hahaha Camilla, du lever min drøm! Kønsorganer på en fredag – det kunne have været mig 😀 Du kan lige tage dommen med i X-Factor, hvis du har brug for spænding. Den er svær i dag 😀 KH

 11. Egentlig er det jo lidt mærkeligt at kalde det børnenavne, for børnene bliver jo ikke ved med at være børn. Så lad os bare sige hvilke navne du er vild med og hvad du mon ville navngive dine børn 😀

 12. Ville du sige ja hvis du blev spurgt om at være vært på X-Factor?

  Køber din kæreste dyrt tøj? Hvad synes han om feks sko der koster 4000 osv?:b

  1. JA MAND! Det ville jeg på et nanosekund, haha! Det må da være en drømmetjans. Men nok ikke en man kommer til uden tv-erfaring 🙂
   ALtså et herrejakkesæt koster ca. 4-5000 kr. så der ryger nok ikke ligeså meget ned i kurven, som hos mig men til gengæld er det oftere større udskrivninger. Vi har ikke fælles økonomi, så han er ret ligeglad. Men han ville nok sjældent bruge så mange penge selv på lige sko. Men han har også et lækkert og meget dyrt ur, så du ved, det handler nok om præferencer 🙂 KH

 13. Jeg vil bare fortælle at jeg købte din pink mulberry da du havde den til salg, det er den bedste taske jeg har haft ind til nu(planlægger andre dyre taske køb når jeg bliver rig 😀 ). Tak fordi du satte den til salg efter jeg havde sukket over den SÅ længe på dine billeder ! 🙂

  1. Juhuuuuu! Ej DET glæder mig Mette, tænk det glæder mit hjerte så meget at den har fået et nyt hjem og bliver værdsat. Det er også en god taske! KH

 14. Hej Cathrine.
  Jeg er så imponeret over din udvikling af dit løb. 🙂 Har du nogle tips og tricks til hvordan man kommer fra de 5 km og videre, og hvordan man holder motivationen på vejen op til halvmaraton og maraton? Og en god playliste til løbeturen vil også blive værdsat ☺️

  1. Nåårh hvor er du sød – jeg kom faktisk først for alvor igang, da jeg oprettede en løbeplan på Endomondo. Det fik mig igang – at få løb struktureret og en række mål. Så gik jeg lidt i stå omkring vores USA-tur, men kom igang igen, og så synes jeg bare det er så fedt at mærke, at jeg faktisk bliver bedre for hvert løb. Lidt hurtigere, lidt mere overskud. Det er man bare nødt til at løbe en del for at mærke, men det er det værd. Og har jeg en liste, du kan finde – den er i hvert fald åben og hedder “Løbelisten” på Spotify 🙂 KH

 15. Hej Cathrine

  Sikke en hyggelig idé! Jeg har aldrig kommenteret, men engang spurgt om du ville sælge din grønne Mulberrytaske, men efterfølgende været heldig at finde den et andet sted og fået tips til at pleje den af dig! 🙂

  Stort tillykke med forlovelsen, det er så skønt at følge med i og dejligt inspirerende, især da jeg også er forlovet og skal giftes næste år <3

  Jeg har et praktisk spørgsmål mht. Invitationer. Fik I lavet det sådan at de inviteredes navne stod på? Altså "kære…". Enten trykt eller skrevet på i hånden? Med alle de invitationer vi har kigget på, har det ikke rigtig været muligt synes jeg, men bliver det så upersonligt eller er det bare sådan det normalt er? 🙂

  Og har du styr på dit "noget gammelt, noget lånt, noget nyt og noget blåt"? 😀

  Kh Mia

  1. Ej hvor godt 😀 Jeg er også stadig så glad for min grønne, så jeg kan jo kun forstå glæden ved den 😀 Det er også bare en mega god størrelse! Og til lykkeeee! Hvornår blev I forlovet? Og hvordan? Jeg er en sucker for det 😀 Har I fundet sted? I need to know it all! 😀
   Det var faktisk også noget af der først irriterede mig – at de ikke var stilet personligt. Det var vores ikke. Først og fremmest var det en helt vildt fin konvolut med prikker på – og der stod navnene. Så bestilte jeg faktisk nogle bordkort uden fold, som jeg tænkte, jeg ville sætte med bånd rundt om invitationen. Men jeg synes, det blev noget tingeltangel. Så vi endte med at køre det straight og bare sende dem ud uden. Jeg synes, de der personlige og unikke invitationer var for dyre, til at sådan en detalje var det værd. I kan måske personliggøre på en anden måde? Som vi fx havde tegningen bagpå? KH

   1. Ja den er helt perfekt den taske, eeeelsker min!
    Ååh det blev vi her i julen, det var bare så perfekt og bare os to <3 så romantisk og en kæmpe overraskelse og bare helt perfekt! Bliver altid helt glad indeni når jeg tænker på det. Vi skal besøge et sted i næste uge, og forhåbentlig bliver det der. Er så bange for at jinxe det og vi så ikke kan få stedet alligevel haha!
    Synes det er så hyggeligt at følge med i andres forberedelser, og man bliver bare så glad indeni når andre fortæller (eller man læser online), så jeg kender alt til at være en sucker for alt bryllupssnak. 🙂
    Ja det har du helt ret i, det er noget være bøvl, og vi ender nok også Med ikke at have navne på. Men tænker også at det er lidt enten eller – enten skal navne trykkes på, eller også skal der ikke være noget. Tænker at det ødelægger lidt det elegante hvis man skriver navne i hånden på en linie eller noget.

    1. Åhhh, ahmen jeg elsker det. Så fint og intimt lyder det som om. Ligesom vores også var. Det er lige, som det skal være. Vi besøgte faktisk kun et sted, og det var alt det vi drømte om. Mon ikke I finder noget fint?
     Du skal i øvrigt følge bloggen Love my dress – BEDSTE bryllupsblog med masser af inspiration, så fint.
     Jeg ville i hvert fald vælge printet navn enten på omslaget, hvis man har sådan et, eller på et tag med snor omkring omslaget, og hvis ikke der er omslag, og hvis ikke man kan personliggøre invitationen med navn i trykken, så ville jeg ikke skrive det. Ikke i hånden. Hvis man tilføjer i hånden på en trykt invitation, så bliver det lidt ugennemført. Jeg er bare så glad for vores, også for at jeg gav køb på de navne, som ellers irriterede mig. Det tænker jeg ikke over længere 🙂 KH

     1. Ja det var helt perfekt!
      Vi har besøgt stedet en gang før, og er også ret sikre på at det er det. Det bliver helt fantastisk. Jeg glæder mig sådan til at læse med når du fortæller mere om jeres sted.
      Uh tak for anbefalingen, den vil jeg skynde mig forbi! :- D altid rart med ny inspiration. Har vist været HELE pinterest igennem nu…
      Jeg er helt enig mht invitationer. Mange tak for gode råd og for en super inspirerende og personlig blog!

     2. Den følelse kender jeg godt, Pinterest føles pludselig som et lille sted, haha! Love my dress er fyldt med real life weddings, og det er altså ret fedt, synes jeg. Pøj pøj med stedet 🙂 KH

 16. Hej Cathrine 🙂 Tak for en skøn blog!
  I nogle af dine ovennævnte svar skriver du, at du også løber til podcasts. Hvilke podcasts lytter du til?

  1. Jeg hører pt. Serial – den nye med Bergdahl og så hører jeg også Third Ear X Politiken – Ringbindsattentaten og historien om Lukas der tog til Syrien som IS-kriger 🙂 RIGTIG spændende alle tre! Har du nogen bud? Leder også altid selv 😀 KH

   1. Jeg lytter til “The Guilty Feminist”, som jeg selv fik tippet af en veninde. Der er ikke så mage episoder, men der kommer nye ind i mellem. Det er heller ikke sådan historiefortællende, men mere debatskabende. Jeg synes det er godt, fordi det er sjovt og får mig til, at tænke over hvordan jeg har det med mig selv. Jeg er ikke altid enig med dem, men jeg tror det er sundt med lidt selv-debat omkring emnerne. Og den ene er en dansk kvinde og det er fedt, at se hvordan hun klarer sig i England 🙂

    1. Hvor spændende! Den vil jeg finde frem 😀 TAK! Indtil videre har jeg lyttet mest til krimi og til musikpodcasts, så det vil jeg glæde mig til. God weekend! KH

     1. Jeg kan anbefale Zornigs Zone (Radio 24/7), hvis I er til det lidt barske. Der er nogle utrolige historier. 🙂

   2. Tak for svaret 🙂
    Jeg kan rigtig godt lide “Det næste kapitel” på Radio 24/7 med Iben Maria Zeuthen – jeg elsker hendes stemme.

    1. Åh læste lige i weekenden et interview med hende i politiken. Hun er et idol for mig <3 KH

 17. Okay to spørgsmål mere 😀 haha

  1) Du holdt orlov under din uddannelse pga. radioen og dine øvrige jobs ikke? Får man SU under orlov?
  2) Er radioen det du vil fortsætte med, eller kunne du godt tænke dig at arbejde med TV også? 🙂

  1. Nope ingen SU under orlov :X Det mindes jeg i hvert fald ikke.. Og så er jeg sikker på, at jeg en dag kan komme til at arbejde med tv, men jeg er sindssygt glad for radio, og de fleste jeg kender, der har lavet radio og så tv vender oftest tilbage til radio. Det er noget helt helt særligt. Men som udfordring og fordi jeg er tidligt i min karriere, så vil jeg gerne lege med det en dag 🙂 KH

 18. Et nok lidt for privat spørgsmål – og hvis du ikke vil svare, er det helt ok. Jeg har bare tit tænkt over det, sådan generelt, ikke specifikt i forhold til dig. Hvordan får man råd til et bryllup – forstå mig ret- har I sparet at fulde beløb op af jeres løn mm. eller tager man typisk et for forbrugslån el.lign.? Ved du hvad man “normalt” gør? Jeg tænker, at bare 100.000 kroner er jo mange penge at spare op.

  1. Vi sparer MANGE penge op hver måned, og hvis det kniber i sidste ende, så er vi så priviligerede at vi må låne af forældre. Vi ville aldrig låne til det i banken 🙂 Jeg gad godt at vi havde skulle spare lidt mindre op hver måned, det er lidt stramt, men til gengæld ville vi også gerne giftes inden for et år 🙂 Der findes mange måder at gøre det på, og jeg skal heller ikke dømme andre, der går i banken. KH

   1. Ja, kan godt forstå, at det må
    Være stramt, men så får I lige det bryllup I drømmer om. Det er sejt gået af jer. Og en fornøjelse af følge med i. Det er skønt at du vil indvillige os læsere I dine tanker om brylluppet. Jeg lapper alle indlæg i mig! Tak for svar på spørgsmålet!

    1. Selvfølgelig Katrine 🙂 Og det er jo også det, der gør, man holder det ud. Om fem måneder holder vi vores absolut drømmefest 🙂 GOD dag! KH

 19. Uhh, håber at jeg kan nå et spørgsmål 😉 Er jeres epoxy gulv helt hvidt, eller er det tonet lidt? Mvh Carina

  1. Vi har inviteret 70 men hvor vi holder festen, det holder vi for os selv lidt endnu. Men vielse og reception foregår inde i byen 🙂 KH

  1. Nåårh det er jeg da glad for at høre Louise 🙂 Jeg startede meget stille op med det da jeg købte et personligt træningsforløb september 2014. Det var først efter de tre måneder var gået og foråret kom i 2015, at jeg for alvor gik igang. Jeg brugte Endomondo på det tidspunkt, som godt kan anbefales, hvor jeg lavede en løbeplan, jeg fulgte. Eller dvs. den lavede den for mig – alt jeg skulle gøre var at komme af sted. Tror bare jeg blev så glad for det fleksible i det, når man har en travl hverdag. Og så er det bare rart at have lidt kvalitetsalenetid i ny og næ 🙂 Jeg laver gerne et indlæg – I er mange der spørger 🙂 KH

 20. Tak for din underskønne blog!!

  Jeg har måske et spøjst spørgsmål men ved du om man kan købe de pæne æsker fra adax og æskerne fra Matchesfashion seperat? Eller skal man handle på deres hjemmesider og så følger de med i købet eller hvordan? Det ser nemlig så fint ud, sådan som du bruger dem :-).

Læg en kommentar