OOTD: Lyserøde toner og en mulepose - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: Lyserøde toner og en mulepose

rockpaperdresses, cathrine nissen, Frida, Won hundred pink coat, nike huarache
rockpaperdresses, cathrine nissen, Frida, Won hundred pink coat, nike huarache

Mandag, vi er igang igen!

Har I haft en god weekend? Det synes jeg virkelig, jeg har haft. Og denne uge bliver i samme spor, for jeg skal i biffen i morgen, have massage onsdag og se veninder torsdag og fredag. Ahh! Jeg kan næsten allerede mærke, at det er fredag, næsten. Fredag, min yndlingsdag, Inden man reelt har taget hul på weekenden og forventningens glæde over al den tid, man skal bruge på godt. Som på lørdag, hvor jeg skal lave min kærestes vielsesring. Han ville gerne have noget særligt – han kunne ikke helt finde ud af, hvad han skulle have – mit fingeraftryk inden i, dato eller min underskrift. På den måde er en herres vielsesring lidt kedelig. Det er sjældent, man sætter sten i, og det er min kæreste heller ikke til. Så hvad gør man så? Vores guldsmed Tine foreslog, at jeg kunne få lov at lave den med hendes kyndige vejledning, og det er jeg SÅ spændt på. Altså, hvordan filan får man den rund?? Haha! det bliver ret spændende, men worst case kan den jo smeltes om, og så må hun lave den. Men det er da en lidt fin tanke, synes jeg. At jeg har lavet hans ring.

Så denne her uge er allerede gået, føles det som om. Men lad mig da lige starte denne her ordenligt og dét med et outfit fra i fredags. I min nyindkøbte H&M-kjole, som er… SORT! Men det føles ikke sort, hah! Den er fyldt med det fineste tryk med forskellige blomster, sådan lidt asiatisk på en måde. Den er så fin, men blev lynbørge udsolgt på deres webshop. Nogen gange er man heldig. Og så mit nye banannet jeg købte i samme omgang. Jeg har altid så meget med mig – skiftesko, en ekstra striktrøje, mit kamera, en vandflaske. En posedame.

I folkeskolen kan jeg huske, at det var MEGET smart med en “blærepose” – det var en papirspose fra en lidt halvdyr butik. Man måtte gerne vise, at man havde (eller kendte nogen der havde, hvilket nok var mit tilfælde) spenderet lidt på at være smart. Jeg havde en pose fra Timberland (i nogens øjne, knapt så blær). Jeg havde fået et par edderlækre ruskindssko på en ferie til Cypern. De sko blev lagt i en papirspose af de søde ekspedienter, og de vidste slet ikke, at det skulle blive en vældig brugt gymnastik-“taske”. Den holdt lige nøjagtigt halvanden måned, og så revnede den en dag på vej op ad stien til skolen. ALLE de store klasser havde lokale lige ud til stien, inklusiv Jonathan, som jeg var dybt forelsket i ca. 7. klasse. Så så man mig med en revnet pose, samle nuser-bh og tennisstrømper op fra stien, mig der løber ned ad stien for at samle min rullende Date-deo op fra asfalten. Så stoppede jeg med at følge trenden, der var skam til flere skoleår, lige der. Så fik jeg en rigtig gymnastiktaske, og i dag er jeg ivrig fan af den gode gammeldaws mulepose. Især når den er så fin og med bananer på.

Kan I have en fin mandag?

Adlinks: Sneakers – Nike “Huarache” // Dress + bag – H&M // Coat – Won Hundred (old) // Bag – Philip Lim

rockpaperdresses, cathrine nissen, Frida, Won hundred pink coat, nike huarache
rockpaperdresses, cathrine nissen, Frida, Won hundred pink coat, nike huarache

17 kommentarer
 1. Haha åh, hvor kan jeg godt huske det med gymnastiktasken. Jeg havde en pose fra Rikke Lind (Den der butik der lå i Hørsholm Midtpunkt). Jeg elskede den – selvom den var blevet helt rynket og grim. Men sej følte jeg mig!

  1. Åh Rikke Lind, haha <3 Dyb misundelse mod de der havde en Milium-pose, så vidste man bare, at de havde været nede og købe Punk Royal-bukser eller sådan noget. KH

 2. Overlad det trygt til Cathrine at tage sort tøj på og få det til at se ud som om, det aldrig har set skyggen af sort. Det er et talent! 🙂

  Hvor er det bare knusende romantisk, at du skal lave hans vielsesring. Det er da bare så smukt! Jeg synes, det er så cool, at din fyr går lige så meget op i romantik, så du gør. Mange mænd kunne lære lidt af ham 😉

  // http://www.moonlitmadness.dk

 3. Den kjole er jo heller ikke rigtig sort, når der er så fint et print på. Det er godkendt 😉

  Det er en virkelig fin tanke, at du skal lave hans vielsesring! Det lyder som en helt fantastisk guldsmed I har fundet jer, der giver gode råd og muligheder.

  Og hvor jeg kender det med poserne! Haha. Ikke at jeg selv rigtig har brugt det, da jeg ikke havde nogle seje poser da jeg var lille 😉 Men jeg bruger den skam lidt nu. Hvis jeg har været inde i flere butikker, så propper jeg nogle gange poserne ind i hinanden, og så er det da den sejeste der er udenpå. Så fjollet at det stadig hænger ved 😉

 4. Haha, Cathrine jeg ELSKER når du freaker ud over at have købt et stykke SORT tøj – for trust me, det der er ikke i nærheden af sort 😉 På farvefronten er jeg så modsat dig som man overhovedet kommer og knuselsker hvid, grå og sort, og JEG har sort sort tøj. Det der er i min optik jo det mest stykke spraglede tøj ever 😉 Dermed ikke sagt at det ikke er en fantastisk smuk kjole, der virkelig skriger af lækre forårsvibes 🙂

 5. Jeg kommer fra en forstad til Århus og her var det poser fra Sophies fredag (findes ikke længere) som var populære.. lilla poser med guldtryk 🙂
  Og tak for at minde om date-Deo haha

 6. Haha, i min klasse kørte vi Nørgaard poser! Problemet var bare, at den var forholdsvis smal, så der var ikke plads til skoene. Rimelig kikset, når man tænker over det 😀

 7. Den er super lækker på dig, den skjortekjole. Jeg spottede den godt i H&M – faktisk sammen med denne, som fik mig til at tænke på dig, da jeg så den i butikken :-):
  http://www.hm.com/dk/product/44816?article=44816-A
  Lyserød klæder ikke mange hvide mennesker, men det er godt på dig! Og blusen er hundrede gange finere i virkeligheden, end på hjemmesiden.

  1. Nårrh hvor er du bare sød Helle, jeg bliver helt rørt ved tanken om at jeg har været med i baghovedet i H&M <3 Det er lidt hyggeligt synes jeg! KH

  1. Uhhh de hvide plastikposer? Var det gode 😀 Jeg elsker at det har været sådan en landsdækkende trend. Jeg er også selv fra provinsen eller måske landet, afhængig af hvilke øjne, der ser, og der handlede det nok også bare om en pose, der ikke stammede oppe fra gågaden 😀 KH

 8. Lynbørge – jeg er vild med det ord!! 😀

  Jeg havde en colorkids taske – (findes det stadig) – tror sågar den var blå og gul! haha!
  Udkantsdanmark, det eneste der nåede derud var netto poserne som alle drengene havde med..

  1. Hahaha, altså colorkids-skoletaske? Der var jeg en Jeva-pige <3 … Og nettoposerne var altså lidt pinlige, hvor jeg kommer fra #provinspige 😀 KH

 9. Aj, blæreposen! Akut flashback til dengang i syvende klasse (hvad sker der for den årgang?!), hvor jeg var med skolepatruljen på tur til København (det var jo laaangt væk fra Århus), og hvor vi luskede ind til Gucci, LV, Dior og Mulberry og spurgte, om vi måtte få en pose. Oh ve, oh gru, oh skræk, det var jo bare en pose!! Tænker vi nu 😉

Læg en kommentar