Sæsonen smukkeste kjole - ROCKPAPERDRESSES
Sæsonen smukkeste kjole

Martinez kjole Ganni
ÅHHH!! Jeg har glædet mig til denne her kjole kom i butikkerne lige siden, jeg så den i efteråret. Og dengang lagde jeg den på instagram, og I var lige nøjagtig ligeså betagede af den, som jeg var. Så jeg lovede at fortælle, så snart den var i butikken. Og det har jeg ved ren tilfældighed opdaget, den er.

Jeg er kvik jo, så jeg ringede til Gl. Kongevej for at støve den op, kunne lige løbe derned – jeg er ret lun på den som en “dagen-derpå”-kjole efter brylluppet, altså til morgenmaden. Ikke at man behøver en dagen-derpå-kjole. I virkeligheden er jeg nok bare så forelsket i den, at jeg leder efter en undskyldning for at hapse den, hehe… Den er bare allerede udsolgt! De havde én i sort på Østerbro. Såå, nu overvejer jeg lige lidt, om jeg skal klikke den hjem via nettet, mens den er der.

Den er virkelig noget af det smukkeste, jeg har set. Perlearbejdet osv. Den er tung og eksklusiv – også i virkeligheden, og det gør altså også, at prisen er lidt deroppe af. Men den er det værd. I er også flere, der har spurgt til konfirmations- og studenterkjoler – denne her må være et af de fineste bud. Også til brudekjole faktisk. Okay, jeg er materielt forelsket, haha! Den kan du til det hele! Anywho, tippet er givet videre <3

Kjolerne er relativt løse, så hvis I er i mellem to størrelser, fik jeg at vide, at jeg skulle tage den lille af dem, da jeg ringede. Og så kunne sådan en hudfarvet underkjole også være en idé. Jeg har en gammel fra Ganni, de ikke længere laver og en herfra.

Jeg har haft en hjemmedag for at slippe for snot for alvor og har kun lige været forbi fysioterapi, Rema1000 for at storindkøbe Oreos, og så har jeg ellers bingewatchet New girl. Det er også præstationer.

Den lange version // Den korte version med ærmer // Den korte version uden ærmer (adlinks)

20 kommentarer
 1. Såååå smuk! Er det den korte med lange ærmer du vil have, ligesom du lagde på insta? Den har jeg altså lige lagt i kurven – den er i alle størrelser på nær xl? 🙂 Afsted!

  1. Altså den er der online? Eller i butikken? Jeg ved den er online – men de sagde i hvert fald, den var udsolgt på Gl. Kongevej – gad gerne lige have prøvet den 😀 Det er nemlig den med de lange ærmer, jeg godt kunne lide. KH

 2. SÅÅ flot en kjole! Wow. Og ang. oreos I rema100, jeg var der i søndags. HAHA 😉 og har nærmest ikke levet af andet siden (ah det er måske ikke rigtigt, men altså). Det er simpelthen min ynglings “synd” pt. Elsker dem 😉

  1. Mine too, og jeg KAN IKKE STOPPE når jeg først går igang… Det er forfærdeligt. Jeg kan kværne en HEL pakke. Seriøst. KH

   1. Haha. Det var det der skete for mig igår, næsten. Jeg nåede at stoppe mig selv inden de sidste 3/4 der var tilbage blev spist. hehe 😉 Jeg skulle kun have haft to, som blev til tre, som blev til fire osv osv.
    De nye golden er nu også gode 😀 også mangler jeg at prøve dem med chokoladeovertræk.
    Uh har du forresten prøvet den der marabou bar med oreo? DEN ER SÅ GOD!

    1. Jeg er faktisk ikke rigtig til dem med chokoladeovertræk. Been there done that, haha!Den er simpelthen for sød. Kiksen og den der dårlige mælkechokolade. Den gør det ikke for mig 😀 Men hvis du godt kan lide marabou med oreo, så tror jeg faktisk godt, det kunne være dig 😀 Den er heller ikke så meget mig. I’m a double stuff kinda girl 😛 KH

 3. Det er den SMUUUUKKKKEESTE kjole jeg nogensinde har set altså! Lige siden du lagde et billede af den op på din instragram, har jeg ventet i spænding og i mellemtiden prøvet at finde på en god undskyldning for at købe den haha. Amen altså! Kan ikke lade være med at tænke på den..;)

  1. Jeg har det præcis på samme måde, haha! Jeg har drømt om den lige siden… Den er bare sååå yyyyndig! KH

 4. Jeg var i Ganni på Østerbro og Gl. Kongevej i går, og de havde kun den hvide på Gl. Kongevej – og kun i medium! Butikkerne tager kun s, m og l hjem fordi den er så dyr. Jeg hapsede den sidste/eneste (?) xs på webshoppen.

  Jeg forelskede mig også i den, da du lagde den på din instagram. Jeg skal giftes d. 30. juli, og skal have lang kjole på, men har brug for en skiftekjole pga. den måde festen bliver på, og der synes jeg simpelthen den her var perfekt. Håber virkelig den passer, når den kommer!

  1. Øj hvor er du heldig, jeg synes, det lyder som den perfekte skiftekjole. Du bliver ikke skuffet, når du får den mellem hænderne, den er bare så mega lækker! Og hey – kæmpe til lykke med brylluppet 😀 KH

 5. Jeg har virkelig en svaghed for lange kjoler, og den der er simpelthen fantastisk smuk! De korte er dog også ganske fantastiske, omend den langærmede ser ud til at være en anelse kort i det? Men det er jo en smagssag 🙂 Det er i hvert fald nogle helt vilde kjoler! Ganni gør det igen. God torsdag! KH

  1. Det er det, jeg er heller ikke normalt til kort-kort, men jeg synes ikke, denne her er for meget for mig. Tror den går til midt på låret-ish. Men den lange er også bare vanvittig smuk. Forestil dig, hvis man var typen, der lige holdt et havebryllup og blev gift i sådan en, åhhhh! KH

 6. Side info: Modellen iført kjolen hedder Anne Sofie List og kommer fra min hjemby Tønder, jeg har gået i folkeskole med hende og selvom jeg aldig har snakket med hende, så synes jeg bare at det er super cool hver gang jeg ser hende som model 😀

  1. Jow, det ville jeg sige. Den er rimelig hvid – cremehvid, men stadig 🙂 Hvis du skal til bryllup, kan du altid vise et billede af kjolen til bruden og spørge. Men jeg ville synes, den var for hvid til mit bryllup 🙂 KH

 7. sikke en fantastisk kjole! Jeg er helt forelsket! kan man stadig få den nogle steder? – Jeg bliver altså nødt til at få fingrene i den!

  1. Åh jeg ville ønske, jeg kunne hjælpe dig Clara, men den er fra SS16, dvs. et helt år gammel og den var meget populær. Prøv evt. på TS eller lignende 🙂 KH

 8. Jeg ved godt det er længe siden du har lavet dette opslag 🙂 Men kan du fortælle om den str. Mæssigt? For så vil jeg prøve at finde den på TS som du skriver 🙂

Læg en kommentar