Pausehjerne og grinekvoter - ROCKPAPERDRESSES
Pausehjerne og grinekvoter

Hallo ladies,
Søde Christina har sendt mig det sjoveste billede fra AC’ bryllup forleden – det fik mig til at skraldgrine! Altså, smil smitter, åbenbart også fra billeder – og også ens eget smil, haha! Og det gør det sgu da nemt for en.

Men grinet og glæden i det billede stemmer meget godt overens med virkeligheden pt. Det går godt. Ærligt, jeg er KLART nået til et mætningsniveau med bryllup – at fortælle om det, skrive om det. Er I ikke også det? Jeg laver gerne det kjoleindlæg, men SÅ gemmer jeg resten til min mand og mig selv.

Det har været den rareste, varmest periode, men ogå en total undtagelsestilstand, som er meget langt fra virkeligheden. Og jeg har savnet virkeligheden. Ligeså meget som jeg har nydt den tid, så har jeg også savnet hverdag. Og det er jo egentlig ret heldigt, nu der er så pokkers meget af den. Jeg har savnet rutiner! Morgentræning, og den samme kedelige hytteost-ægge-børge, jeg spiser hver dag. Jeg har savnet hundeluftertur og mit eget køleskab. Og så har jeg savnet mit arbejde og at føle mig godt til det.

Hjernen går altid i stå oven på lang ferie, og vi har nærmest haft 6-7 uger. Det var så underligt at vende tilbage til radio to dage efter hjemkomst fra bryllupsrejse, og så kan alle høre den der vilde pausehjerne, jeg kører. Åh, så har jeg bare lyst til at sidde ovre i hjørnet på kontoret og bare lige komme til mig selv. Men sådan fungerer det ikke helt. Jeg har haft nogle lidt tough uger med mig selv og min selvtillid i arbejdet, jeg har ikke helt følt mig godt nok, skarp nok, sjov nok, og så skal der måske ikke så mange træls sms’er eller beskeder på FB, sure opstød, til, før det sætter sig som ridser i lakken. Noget jeg ellers ALDRIG gider hænge mig i. Det er så ukonstruktivt, og jeg har tit tænkt, at det siger mere om en afsender end en modtager. Men hvis man er lidt blød i kanten, hvis man har den mindste åbning, så kan det sætte sig.

Men det begynder at vende! Hullet bliver så småt lappet! En blanding af rutiner og god gammeldaws tid. Så sent som i dag gik jeg fra arbejde og sagde højt; “kan det virkelig passe, at jeg skal grine så meget på arbejde?!”. Kan man være voksen og grine det meste af sin arbejdesdag? Jeg føler mig så absurd heldig – det burde være dét, man stiler efter som barn. Ikke en særlig stilling eller en status eller lønsats – bare grinekvote. Hvordan kan jeg komme til at grine mest muligt som voksen? Og så skal man gå for det.

PS: Og så lige til noget helt andet. Til de af jer der har efterspurgt en BALI-guide, så har jeg arbejdet på at få stykket lidt sammen ovre på Yaneedas blog. Der er billeder og foreslag til what to do, where to eat i mit fire sider lange indlæg, bum bum! 

Jakkesæt – Tiger of Sweeden // Top + bluse – H&M men af ældre dato

rockpaperdresses, cathrine nissen

15 kommentarer
 1. Jeg kan godt forstå, at det er helt underligt at vende tilbage til virkeligheden igen, og at det tager tid at finde en rutine. Men du kan roligt være glad og tilfreds med “din arbejdsindsats”

  1. Jeg når desværre aldrig at høre hele udsendelsen, så måske du kan lokkes til at løfte sløret for, hvad appen hedder? Mine planter kunne godt bruge en hjælpende hånd…

  1. Awww <3 TAK! Det er også dejligt at være tilbage og nu inde i en rutine, hvor jeg føler mig med 🙂 TAK! KH

 2. Nu hvor du spørger…. Er personligt iiiiidt træt af bryllupper – hele Instagram er jo blevet gift denne sommer 😉 Så dejligt at vende tilbage til hverdagsbloggeri 🙂

  1. Haha, I know! En ting er lige et par blogpiger, men musikere, magasindamer osv osv osv. Det bliver godt med detox 😀 KH

  1. Haha, det er sgu da også lidt presset med det massive fokus, der har været på den afdeling de sidste måneder alle vegne 😀 KH

 3. Må lige nævne at dig og Andrew er et super makkerpar og jeg døede af grin i går da du slukkede for han mikrofon! Perfekt timet

 4. HA LOL, fuck, et skønt billede. Og dårlig selvtillid på arbejdet er det sidste, du behøver at bekymre dig om. Du har alle dage været sød og rar at lytte til – omend det efterhånden er sjældent jeg lytter til radio – så op på den hest og ryst det negative af dig. I øvrigt savner jeg din blog lidt, særligt alle dine farverige og inspirerende outfits og smukke billeder. Det var bare det. God dag!

 5. Min kæreste og jeg kom forbi P3 på radioen forleden, hvor jeg selvfølgelig sagde, at det var dig bag stemmen – hvortil han svarede, at du har en virkelig god radiostemme 🙂 Og det vil jeg bare lige give videre til dig! Det er en fornøjelse at ha’ dig tilbage i højtalerne 🙂

Læg en kommentar