... Det er bare fordi... Jo... - ROCKPAPERDRESSES
… Det er bare fordi… Jo…

♥♥♥♥♥

Enogfyrre dage. Enogfyrre dage, siden jeg var her sidst. Og i meget af den tid har jeg tænkt og tænkt og egentlig også bare været. Været ude i verden, IRL, uden nogen som helst følelse af forpligtelse eller skyld over mit lille værested på nettet. Jeg har virkelig nydt at bruge mine aftener på mig selv. På serier, på Frida, på film, på at drikke te. For halvanden måned siden var jeg virkelig fed up over at være tilstede så mange steder. Arbejdsmails, blogmails, blog, arbejde, instagram. Det var lige på grænsen til, at jeg syntes, det var lidt synd for mig, haha! Og det har jeg tænkt meget over – hvad er det lige, jeg gider at bruge min tid på? Hvad er det, der er noget værd, og hvad er hvad værd? Og… Jeg kommer frem til det samme. Jeg savner jer, altså. Det gør jeg. Jeg savner jer. Og jeg savner et sted at tømme hovedet, og jeg har især de sidste to uger haft en gentagende gange; “EEEIIIJ, DET skulle på bloggen, hvis jeg havde sådan en…”.

Men det har jeg jo! Idéer er blevet flere og flere, og jeg har flittigt noteret dem i min lille bog, og så var min næste tanke bare – hvordan kommer jeg “tilbage”? Jeg havde ligesom idéen om, at når jeg havde sagt A, måtte jeg også sige B. Nu havde jeg ligesom skrevet på gensyn, og så kan man ikke bare… Det føltes lidt, som når man har diskuteret med sin kæreste, og et stykke henne i samtalen kan man måske godt fornemme, at man var gal på den. Og så vil man bare gerne trække i land. Men det koster lidt på kostbarheden. Sådan lidt at tabe ansigt.

Men. Det var jo bare et gensyn, ikke et storstilet farvel. Og vi har jo ikke været oppe at toppes – det har jo kun været i mit eget hoved, at jeg har diskuteret bloggens fremtid. Det har jeg til gengæld også gjort, og på de helt høje nagler. Og nu har jeg besluttet mig. Jeg vil jer mega gerne. Jeg vil gerne tilbage til bloggen. Spørgsmålet er jo så nu, om I vil have mig tilbage? Om I har fundet andre græsgange, indset at Rockeren sgu er kedelig. Om der overhovedet er nogen af jer, der hænger på?

Jeg har selv indset, at det sgu er lidt kedeligt bare at se serier og film hver aften. Selv om jeg elsker mit arbejde og mit kulturprogram på radioen og selvfølgelig skal være opdateret på dén front, så har jeg også brug for noget andet. Og… Over fem år – bloggen blev fem i november, mens jeg lå på sofaen og så fjerner på ipaden, sikke en fejring – har vi bygget det her lille sted op, og jeg blev egentlig lidt ked af sådan at smide det ud. Jeg vil gerne tilbage.

Men hvad så med Dunsen og Adam? Skulle jeg ikke tage og bruge tiden på dem? Jeg startede egentlig bloggen i sin tid bl.a. fordi Adam har et tidskrævende arbejde. Han har en del, hvis ikke hver dag, hvor han sidder på computeren og arbejder. Det er vores rytme; en hel del computertid, så det er ikke fordi, jeg tager tid fra ham, når jeg har siddet ved bloggen. Det passer egentlig ret fint i vores aftener, i vores liv.

Hvad jeg til gengæld også er kommet frem til i min egen diskussion, det er, at jeg ikke skal stresse over indlæg. Jeg skal derhen mentalt, hvor det er er en hobby. Bloggen er en hobby. Og det skal den være. I forhold til mit arbejde, ny kontrakt osv. så er dealen, at jeg ikke må lave sponsorede indlæg. I hvert fald de næste otte måneder som min kontrakt løber (“selvfølgelig” er det ikke en fastansættelse – men en tidsbestemt ansættelse – sådan ruller de i den branche, bwah! Også selv om jeg har været der i seks år!). Så der er altså ikke noget lønningsgrundlag i bloggen, og det betyder altså også, at den skal være sekundær. For mig, mentalt. Jeg skal ikke løbe efter at præstere på et vist niveau. Det er hyggeligt, når jeg har noget på hjerte, og så kan jeg også trække vejret selv om jeg ikke har et indlæg klar. Og dén tanke at få den over på et hobbyplan – det har taget noget af det pres, jeg har lagt på mig selv. Hvorfor gør vi egentlig det? Det der med at lægge et kolossalt pres på vores egne præstationer – det er jo sjældent noget der kommer ude fra. Der er jo ikke nogen, der på noget tidspunkt har bedt mig om noget som helst. Alt det der “burde” – det kommer kun fra mig selv! Se – der er endnu et punkt til indlægslisten.

Så… Gider I have mig tilbage? Kommer I til at spille kostbare? Eller er I der med åbne arme, som jeg virkelig håber?

MØS

469 kommentarer
 1. Jeg har de mest åbne arme i hele verden. Det kan godt være, at det lyder lidt underligt, men jeg har den ondelyneme savnet dig! Meget!

 2. I knew it Cathrine!

  .. Du ér altså blogger.
  Don’t fight it – og velkommen tilbage B-)

  (Ps. Kom faktisk til at tænke på dig igår, da jeg lavede rejseindlæg på bloggen, fordi jeg faldt over et billede i foto-mappen, af en mops jeg fandt i Budapest’s gader og derfor sendte derfra, til min hundeskrukke veninde 😀 Lignede (sjovt nok) Frida på en prik)

  – A

 3. Jaaaaa!!! Kom tilbage til os søde Cathrine. Du er i den grad savnet. Jeg gik ind på din blog – som jeg har gjort meget de sidste 41 dage – for at se, om du måske alligevel havde lavet et lille indlæg. Det har du aldrig, men så netop i dag. Og da jeg begyndte at læse det, sad jeg med en frygt for, at “åh nej, nu har hun besluttet sig for helt at lukke ned..” Jeg fik helt ondt i maven, men hvor blev jeg glad, da jeg så, at du også savner os. Du er savnet. Med andre ord: Jeg har åbne arme!!!

  1. Det er jeg så glad for Anne – og tak fordi du blev hængende. Jeg var fanme lige nervøs. Der gik lige lidt, før der kom tanker fra jer <3 Var helt bange for, at I var gået! KH

 4. juuuhuu hvor blev jeg glad da jeg klikkede ind og så at der idag var et nyt indlæg 🙂 har jævnlig klikket ind for at se om der nu skulle være kommet noget 🙂 velkommen tilbage :)Er glad for at du gider at blogge igen, og jeg synes også det er bedst med indlæg af interesse og ikke kun fordi man skal 😀

 5. JA JA JA!!!! ❤️❤️❤️
  Jeg har aldrig kommenteret her før, men du har hele tiden været min yndlings blogger. Jeg har tjekket siden jævnligt for nu at se om der er alligevel skulle være kommet et nyt indlæg. Så du er velkommen tilbage, også på hobbyplan

 6. jæs mann!!! har virkelig været over at du ville stoppe, så er mega vild med at du kommer tilbage!! har også smugkigget engang imellem for at se om du havde lagt noget op.. men endelig, så kom der noget!!:) Jubi !

 7. Dagens bedste nyhed! Ingen skriver som dig og intet bringer så meget eftertanke som dine indlæg. Velkommen tilbage 🙂

 8. Jaaaaaa. VELKOMMEN TILBAGE. Jeg var lige begyndt at læse fast med inden du holdt pause, så jeg er så super mega glad for, at du er tilbage igen. Dine tekster, fortællinger og billeder er så fin hverdagsinspiration. Endnu engang, velkommen tilbage 🙂

 9. JAAAAAA dagens bedste nyhed!! FEDT du gerne vil blogge igen. Jeg har sørme savnet dine indlæg, så det er godt du ikke lukkede din instagram også, så jeg har kunne følge med ;-). Så var der trods alt lidt rockerstøv i hverdagen. Velkommen tilbage, Cathrine! 🙂

 10. OMGOMGOMG!
  Jajajajajajajajajajaja! Vi gider dig. Vi elsker at have dig i radioen mens vi laver aftensmad, og vi elsker når du poster på insta – men vi hr virkelig savnet rockeren.

  Velkommen tilbage <3 vi er her stadig. Og det er du heldigvis også. Hurra.

 11. Ja ja jaaaa!!
  Den bedste nyhed! TAK fordi du kommer tilbage 🙂 GLÆDER mig til dine indlæg igen… Om så de kommer hver dag, en gang om ugen eller en gang om måneden. De er fantastiske og jeg læser med lige meget hvad.

  Og tag det i dit tempo. Ingen stress fra os 🙂

 12. Bum! Første kommentar nogensinde. Det er vist passende: jeg har aktivt savnet din stemme, æstetik og syn på tilværelsen her internetland. En tilbagekomst på hyggeligt og lystdrevet hobbyniveau ville være det bedste! Hurra!

 13. Jubiii! Jeg har virkelig savnet dig, så jeg står klar med totalt åbne arme 😀 Og respekterer fuldstændig at du kører bloggen på hobbybasis. Hellere at du blogger når du har noget på hjerte, end at du stresser over at sende en masse indlæg afsted. Det er indholdet der betyder noget, og dit indhold er værd at vente på 🙂

 14. Det ville være umuligt at finde andre, som kan måle sig med dig! Vi står klar med åbne arme, flag og virtuelle krammere og er lykkelige over, at du gerne vil komme tilbage <3

 15. Jaaaaaaa. Velkommen tilbage, jeg har i hvert fald aldrig været væk 🙂 Kun kigget ind forbi ind i mellem i håbet om der var nyt og i dag.. Der troede jeg næsten ikke mine egne øjne 🙂 TAK fordi du er tilbage 😀

 16. ET STORT FEDT “JAAAAA!!!!!!” HERFRA!

  Du har manglet i blogland siden du “forlod” det. Du skriver så fint, kender København og de gode steder som din egen bukselomme og tager dragende smukke hverdagsbilleder. Og så smitter dit smil!

  Hurra for dette indlæg!

 17. Jæs, baby! STORT kram og velkommen tilbage! Dejligt at se du er tilbage! Det blev alligevel en god mandag – du har vist noget med mandage, hæhæ! Meldte du ikke fin pause på en mandag?
  Ååhr, jeg er GLAD for at du er tilbage! Woohoo! ❤️

 18. Åh, hvor jeg bare mangler min yndlings rocker! Kom tilbage til os! Blogfans vil aldrig være det sammen uden dig! ❤️❤️❤️

 19. JA, JA, JA! Vi savner dig, og jeg tænker ofte “gad vide, hvad Cathrine har på/laver/tænker”. Jeg glæder mig til at følge med – også hvis det kun er et indlæg om måneden. Alt er bedre end ingenting. Tak for bloggen (og dig). Klem

 20. JAAAAAA, vi gider megagodt have dig tilbag! Og det er da bare så ok, at det bliver på lavere blus. Ærligt talt kommer jeg nok ikke til at savne spons – også selv om du altid har været god til at pakke det ind i pænt og relevant papir, og selv om det betyder, at indlæggene måske kommer mere sporadisk i perioder. Jeg vil glæde mig til hvert og et!

 21. Du er så savnet.
  Jeg sad i sidste uge og kiggede dit feed igennem på Instagram bare for at få lidt rockpaperdresses og jeg overvejede sådan at skrive at jeg savnede dig og din blog.

 22. Ja ja ja! Jeg har helt åbne arme! Velkommen tilbage 🙂 og så vil jeg lige tilføje, at jeg kan meget bedre lide, at læse blogs hvor bloggeren ikke lever af det. Jeg vil meget hellere læse om dit liv med arbejde og andre hverdagsting, end samarbejder og events. 🙂

 23. Hver gang jeg har set dine billeder på Instagram har det været med håbet vender hun mon tilbage? Kigge på bloggen intet endnu.. øv..

  Så her bliver det med kæmper krammere du blir modtaget!

 24. Det er så godt, at du er tilbage. Du har været savnet! Lad være med at stresse over bloggen; skriv, når du har lyst og tid. Og velkommen tilbage!

 25. Du har været så savnet! Har ikke engang overvejet at ‘unfollowe’, og jeg håbede sådan at du ville komme tilbage. Jeg tror ikke, du vil møde andet end åbne arme 🙂 du har (for mig) alle dage været den mest specielle og interessante blogger at følge.

 26. JA FOR FANDEN!! Jeg hører kun P3 for at høre på dig, og savner bloggen hver gang jeg ser du lægger nyt op på bloggen.

  Du var – og er – min yndlingsblogger C, og jeg glæder mig allerede!

  Kh hende der har haft en pige crush på dig siden jeg mødte dig på Roskilde Festival <3

 27. JAAAA gu faen vil vi have dig tilbage! 😀 Du har været SÅ savnet. Er så lykkelig for, at du vil skrive flere indlæg – også selvom de er få og bliver udgivet sporadisk 🙂

 28. Jaaa mand! Mega åbne arme herfra 😀 Jeg håber og krydser fingre for, at du finder ro til at holde det på hobby-plan – for jeg er kun glad for at læse noget fra din hånd – hvor få indlæg det så måtte være 🙂

 29. Selvfølgelig er vi her stadig! 😉 Jeg følger dig via bloglovin’ og bliver bare glad når jeg ser der et nyt fra dig.

 30. Jaaaaa, juhuuu jubiiii, hurraaaaa!!!
  Så faldt den helt fede julegave da godt nok tidligt i år 🙂 Tak for den søde, dygtige Cathrine <3
  Jeg glæder mig til hvert eneste indlæg fra dig fremover.

 31. YES(!) Instagram kan noget, men ikke helt det samme som det lille univers du så fint har skabt her på domænet. Jeg har savnet dine skriblerier, både de helt nede på jorden hverdags-tanker og de mere refleksive indlæg. Du kan noget særligt med ord og som flere skriver, så er lidt bedre end ingenting.

 32. Mega åben arme – ingen slår din blog, så du er i den grad savnet!

  Jeg under dig din orlov, for jeg er sikker på den har gjort dig godt. Jeg glæder mig til at følge med igen 🙂

 33. Vi er SÅ SÅ SÅ SÅ mega klar på at dig tilbage!!!!! Jubiiiii 😀 😀 og ingen sponsorerede i indlæg? Det er jo KRÆS for dine læsere. Ej men altså! Er det den 24. december eller hvad foregår der? 😀 😀

 34. Jeg vil elske hvis du kom tilbage! Og ligemeget hvor mange/få indlæg der kan blive tid til, så skal jeg nok læse med! Juhuu 🙂 Og rigtig glædelig jul!

 35. Jeg har med et spinkelt håb, dagligt suset forbi din side, for at se om du mon havde “fortrudt”. Der er ingen sure miner, kun et Hurra for det, og for dig! Og velkommen tilbage. Du har været savnet.

 36. Juhuuuuu! Bedste nyhed at klikke ind til midt i eksamenslæsningen. Jeg har sgu savnet dig Cathrine, for selvom der er mange dygtige, blogskribenter i blogland, er du altså toppen af poppen <3 Helt sikkert også på hobby-basis !

 37. JA JA JA JA JAAAAAA! Mit humør blev lige 1000-gange bedre, selvom jeg sidder midt i eksamenslæsning!!!
  Velkommen tilbage <3

 38. JA ❤️ Om der så kun kommer et indlæg hver anden måned, så vil jeg glæde mig over det og nyde det ekstra meget! Velkommen hjem!

 39. I løbet af de sidste 41 dage har jeg MANGE gange tænkt, at jeg savnede at læse noget fra dig. Det er ligesom ikke helt nok “bare” at følge dig på Instagram. Velkommen tilbage, kære Cathrine. Du har dælme været savnet! Ingen over, ingen under <3

 40. Jaaaa! Jeg forstår slet ikke dit behov for at “forklare” at bloggen bliver en hobby – for det er ligepræcis derfor jeg elskede at komme her!! Det var så dejlig relaterbart i forhold til så mange af de andre. Så velkommen tilbage, du har været rigtig savnet. Glæder mig til at læse om dine små hverdagssysler igen 🙂

 41. Sjældent har jeg været så glad for en nyhed om en blogger der kom tilbage! Tidligere når bloggere har lavet det stunt, er jeg væk allerede – over bjergene, men ikke dig søde Cathrine!

  Velkommen tilbage – glæder mig allerede til at se alle notes skriblerierne komme til live!

 42. Du er SÅ meget velkommen tilbage, Cathrine! Jeg ved, vi er mange, der har savnet dig, og ikke kan (eller vil) nøjes med din stemme i radioen eller se dig på insta 😉
  Optursmandag level 100!!

 43. Kæmpe åbne arme og synes kun det er fedt med bloggen som en hobby, vi andre har også et “fuldtidsliv” ved siden af, så jeg synes det er meget mere relaterbart og rart på den måde <3

 44. Dagens mest glædelige nyhed!!! Jeg elskede elskede elskede at følge dig, og har fulgt dig i mange år, og var virkelig sørgmodig over dit “på gensyn” for nogle måneder siden <3
  Det kildede helt i min mave da jeg opdagede på min bloglovin-feed at du havde udgivet et indlæg og jeg er SÅ klar til at tage imod dig med åbne arme! På DINE præmisser, når det passer ind i dit skema og når du RIGTIG har lyst. Det virker som om din pause har været god for dig.
  Jeg har savnet dig, og en varm velkomst tilbage søde Cathrine.

 45. Bedste nyhed! Tror kun din blog bliver bedre af at du “sætter den fri” og kun skriver når du har noget på hjerte. Jeg glæder mig til at læse med!

 46. This made my day!! Hjertelig velkommen tilbage skønne du! Jeg har altid følt at bloggen var din hobby i den måde du arbejder med den på – så jeg er sikker på jeg ikke er den eneste der synes det ville være formidabelt at du gav lyd når DU har lyst, tid og overskud <3

 47. Jubiiii!!!
  Det er en super nyhed og jeg tror virkelig, at jeg skriver på alle dine læseres vegne, når jeg fortæller dig at du slet ikke behøver forpligte dig. Skriv når du har lyst og noget på hjerte. Det er som om bloggere SKAL præstere indlæg hver dag eller hver uge og helt ærligt. NEJ, det behøver du ikke. Som med alle mine veninder, så er der bare tidspunkter i livet hvor man har mere eller mindre plads til hinanden og det betyder ikke at vi er dårligere veninder af den grund.
  Jeg vil blive ved med at være her og læse de ord du tilbyder mig, men jeg sætter ingen krav om hvor meget du gi’r mig

 48. Den bedste nyhed længe..!! Du er så savnet ☺️ de andre piger er gode, men du har lige lidt ekstra..!
  Og så ser jeg det kun som positivt, at det er på hobby plan – så er det sådan ligesom “ægte” dig

 49. Jaaaaaaaaaa, BEDSTE nyhed ever!!! (okay, næsten i hvert fald) 😀 Velkommen tilbage, du har været savnet! Og gør det nu i dit eget tempo, vi er med hele vejen! <3

 50. Yeeeeeeeees, du har været savnet! TAK – bedste julegave 😉
  … og det er altså ikke bare noget jeg siger, dine indlæg (og også gamle indlæg) er guld værd når man er på barsel og baby sover;-)

 51. Det er med kæmpe gigantiske åbne åbne!!! ❤️ Velkommen tilbage! Og hvor vil jeg bare elske at følge en ren hobbyblog! Ingen sponsorede indlæg lyder jo direkte fantastisk

 52. JA JA JA! Hvor blev jeg glad da dette indlæg poppede op! Du skal være så hjerteligt velkommen tilbage i blogland, hvor er det da bare skønt.

 53. Hvis ikke 79 positive kommentarer er nok, så kommer her nummer 80: Ja, tak… Armene er åbne, ingen kostbare miner. Kun glædelige forventninger til dine opdateringer. I dit tempo!

 54. Jeg kommer i hvert fald ikke til at spille kostbar! Jeg savner dine i indlæg om alt muligt og ingenting og den måde du skriver på er bare så hyggelig. Så tak fordi du også savner bloggen!!

 55. Kære Cathrine. Jeg har forgæves tjekket ind her flere gange efter dit “på gensyn” i håbet om at du fortrød.
  Samtidig har jeg prøvet at finde en fin substitut for bloggen her, som kunne tilfredsstille mit ugentlige behov for blog-læsning – men forgæves.

  Og hey! Du kan jo altid aftale med dig selv at det er okay “at tjekke ud” og holde ferie fra bloggen en gang om året eller lignende; ligesom alle andre har 6 ugers ferie de skal bruge i løbet af året.
  Kom du bare tilbage du! Kh <3

 56. Selvfølgelig vil vi det! Jeg tjekker bloggen ugentligt med et lille håb – så jeg står med åbne arme og klar til den store genforening. Vi vil hellere have en lille bid en slet intet – tag det i dit tempo 🙂 vi følger glædeligt med!

 57. JAAAAA! Jubii for en julegave 😀 Jeg er vel nok glad for, at du har lyst til at skrive herinde. Om det så er en gang om ugen, måneden eller hvordan, så synes jeg simpelthen bare det er skønt at læse noget fra dig 😀

 58. Har mega savnet dig. Gør som du vil med DIN blog, ikk’ å’, og skriv ligeså meget eller lidt, som du vil. Vi er her sgu!

 59. Jaaaa ja ja! Bare ja og masser af klap i hænderne.
  Vil glæde mig til at følge med – endda på hobbyplan. Lysten der driver værket. Dejligt du er her igen. <3

 60. Så sent som her til eftermiddag, da jeg så din Instagrampost fik jeg og ærgrede mig over, at min yndlingsblogger var gået på pension – så HELL YES!

 61. JA! Du er klart den bedste blogger – i mine øjne 🙂 Jeg har flere gange været inde og smugkigge og håbet, at du skulle have ombestemt dig.

 62. Jubiiii… du har været SAVNET, big time!!!! Sikke en dejlig nyhed. Glæder mig allerede til du skriver igen. Stort kram til dig 🙂

 63. JAAAA. Mit hjerte hoppede næsten et slag over, da jeg så, at der var et indlæg fra dig!
  Vil så gerne have dig tilbage og står klar med åbne arme! Jeg har savnet dig – yndlingsblogger! <3

 64. Jeg er fandme ikke for kostbar: KOM TILBAAAAGØØØØH Rocker! 🙂

  Det er kun fair at bloggen er din hobby – at læse den er jo vores. Og som læser kan man altså bare mærke når bloggeren ikke har hjertet med i dit – så hellere få gode indlæg, en end masse sponsorerede af slagsen 😉

  Velkommen tilbage, du har været savnet 🙂

 65. Jeg gider godt :-). Jeg synes, at din blog kan noget helt særligt og har som mange af de andre skriver også været inde at kigge indimellem i håbet om, at du kom på andre tanker. Tak fordi du deler dine tanker og dit liv med så stor generøsitet. Glædelig jul!

 66. Skøn julegave at du er tilbage! Din blog har altid været en af de få, jeg holdt mig opdateret på løbende om dagen, for den er simpelthen et hyggeligt frirum og stor inspirationskilde!

 67. Kom i mine arme!! (Det lød på en måde grotesk forkert…) Jeg fornemmer en Bieber-fangirl-agtig stemning i kommentarfeltet; “Vi eeeeelsker dig!” Haha. Men det gør vi sgu. Altså elsker dig lidt. 🙂
  Velkommen “hjem”! Og i øvrigt er “på gensyn” jo sagt med en formodning om, at man ses igen! 🙂

 68. JA JA JA! Dagens bedste nyhed. Og jeg kom altså hjem til en kæreste, som havde en kæmpe overraskelse i ærmet. Så det siger ikke så lidt… Manner, jeg har savnet dig!

 69. Kommenterer ellers aldrig (selvom jeg har fulgt med et par år efterhånden) – men blev bare SÅ GLAD da jeg så at der var nyt fra dig!
  Du har været savnet! 😀
  og virkelig en fin frisure du har fået – den klæder dig rigtig godt 🙂

 70. Kostbar? Hah! Jeg har savnet dig alt for meget (og talt alt for meget om det) til overhovedet at kunne lade som om, jeg var kostbar! Det her er uden tvivl dagens bedste nyhed, for hold op hvor har jeg savnet dine skriverier. At kunne følge med om kommentere i en lind strøm. At komplimentere dig for hvor mega godt dit nye hår klæder dig! Og hvor seje I er i radioen om eftermiddagen.

  Stort velkommen tilbage, søde Cathrine. Hobby bloggende rocker lyder som en ganske skøn titel i mine ører 😉

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 71. Ejjjjj jamen Katrine dog – jeg får helt gåsehud her mens jeg sidder jeg smiler. Så sent som igår sad jeg og tænkte på, at jeg faktisk savner dig på bloggen. Savnede dine gode indlæg med så meget mening og dybde. Hvor er jeg glad og det er resten vist også! Velkommen tilbage! Men lov så bare, at det kun bliver af lyst – ikke noget med dårlig samvittighed over “kun” at skrive 1-2 indlæg om ugen, hvis det er det du har tid til!
  KH Caroline

 72. JA da!!!!
  Hilsen TROFAST læser, der stort set aldrig kommenterer, men dette var jeg nødt til at kommentere på… Velkommen tilbage 🙂

 73. ÅH KOM TILBAGE!!!
  Har sådan savnet dig – og sidder seriøst rørt til tårer over du kommer igen!!! Endnu engang er du anderledes; du kommer tilbage!!!! Ih det er dejligt!!! Din stemme i radioen er ikke nok; det er jo ikke den “rocker” jeg holder mest af

 74. Ejjj, Cathrine hvor fedt! Har virkelig savnet din blogging, og tjekket bloggen flere gange om ugen for at se, om der snart skulle være noget nyt. Så absolut åbne arme herfra!
  Glæder mig til igen at læse med 🙂

 75. Wuhuuu hvilken lykke at åbne sin bloglovin og se at du har lavet et indlæg 🙂 blir fantastisk at få din blog tilbage !!!!!! 🙂

 76. IHH JA! ❤ Kom endelig tilbage. Har drømt om dette øjeblik i enogfyrre dage og nu sker det. Om så det bare er et enkelt indlæg en gang imellem. Har tjekket din instagram hver dag på nettet (har slettet appen, ellers kan jeg ikke styre det) for at få et glimt at dine outfits og andre små finurligheder og nu er du her igen. Velkommen tilbage ❤

 77. Det er tæt ved den bedste julegave man kunne ønske sig! Jeg har været decideret trist over, at din blog stoppede. Hurra for at det ikke er tilfældet!

 78. Sikke en lykkelig slutning på hvad der ellers har vist sig at være noget af et skod år! Det her er den fineste solstråle der bryder igennem den mest grå himmel. Jeg glæder mug til igen at læse alle dine geniale ord og få et indblik i dit glimmer univers. Velkommen tilbage yndlingsblogger

 79. Mega meget åbne arme herfra, kære Cathrine (jeg staver endda dit navn rigtigt denne gang, hah)! Dagens absolut bedste nyhed 😀

 80. Jaaa, kom tilbage!
  Jeg har savnet dig! Det er blot et par dage siden, at jeg sagde til min søster, som også læser med, at jeg savnede dine blogs! Så hjerteligt velkommen!
  Og du spørger, om vi har fundet andre græsgange – jeg har ikke… Du var og er [igen] blandt de tre blogs, jeg læser fast…
  Omend jeg elsker dine opslag, så elsker jeg endnu mere den integritet der ligger i at skrive noget, når der er noget på hjerte… Også selvom det evt. vil betyde, at der ikke er lige så mange indlæg. Seriøst, du har så mange fine refleksioner på at være i livet og en skøn og spraglet stil til inspiration, begge dele forstås 😉 Og selvfølgelig er det sin sag at holde præstationen på et niveau, du har tid og kræfter til – der er 100 % opbakning herfra!
  Alt det bedste til dig, Cathrine!

 81. Jeg kneb en lille tåre, da du sagde på gensyn… Så gensynet er glædeligt!
  Velkommen tilbage, vi står her med åbne arme!!!

 82. Du har lige vendt en tung, grå og overskyet mandag til en dag fyldt med jublen; du er min absolut yndlingsblogger, og jeg kunne ikke være lykkeligere over, at du har valgt at komme tilbage! Jeg vil ikke bruge min tid på at spille fornærmet, men i stedet glæde mig til dit næste indlæg ❤️

 83. SÅ dejligt du er tilbage på bloggen!! Har savnet dine lange og tænksomme indlæg. Alt du lægger op er så gennemarbejdet, det er virkelig fedt i forhold til mange andre korte indlæg.
  Mange hilsner 🙂

 84. Jeg gik egentligt væk fra bloggen uden at lægge en kommentar, men så kom jeg i tanke om, at jeg faktisk har savnet dine indlæg. Og det fortjener du da at vide. Vi skal huske at rose hinanden, då altså; kom tilbage. Du er god!

  1. Taaak Ida <3 Det skal vi nemlig, og det betyder faktisk rigtig meget, når I skriver. Det er en sær størrelse at sende noget ud, hvis ikke det føles som om, det er landet et sted. Så tak <3 KH

 85. Med åbne arme, med mega meget åbne arme, hvis man kan det! Jeg har hver dag, i de 41 dage, været forbi bloggen, for tænk nu hvis du fik kolde fødder og alligevel gerne ville os, så skulle jeg sgu ikke misse det og komme videre – Du har ret, det lyder som en større kærlighedsromance.
  Dejligt at du er tilbage, vi ses herinde, det er sikkert 🙂

 86. YYYYYYYYAAAAAAAAAAYYYYYYYYYY og JJJJUUUUBBBIIIIIII. Er vanvittig glad for, at du er tilbage. Og smid “burde” ud – jeg er glad, hvis du bare blogger en gang imellem!

 87. Kære Cathrine
  Jeg har faktisk checket ind på din blog hver eneste dag i håb om at du ville give et “pip”… hvad kan jeg sige? Kun at jeg er henrykt over, at du er tilbage.
  Kh. en trofast læser

 88. Jeg starter lige ud med at sige, at jeg har let til tårer, for det ikke virker helt vildt 😛 men! Jeg fældede en lille tåre, da du sagde, du ville stoppe med at blogge på ubestemt tid. Din blog er min absolutte yndlings! Jeg er helt vild med dit gode humør, din farverige stil og måden du skriver på! Dine indlæg læser jeg altid som det første, når jeg tid til blogkigning!
  Tak, fordi du kommer tilbage! Det er så fedt. Mine arme er helt åbne 😀

  1. Awwww Julie, kunne jeg give dig en skulder, havde jeg gjort det. Hvor er du sød <3 No more crying! 😀 KH

 89. JAAAAAA!!! Nok er der mange blogs i blogland, men der er ikke mange af din kaliber. ÅH en god nyhed!!! VELKOMMEN HJEM 😀

 90. Har aldrig kommenteret i alle de ca 4 år jeg nu har fulgt dig på bloggen, men det der fortjener et kæmpe JAAAA!!! Rockeren tilbage på bloggen

 91. JA, for fanden!!!
  Og for mig, som læser, ser jeg det kun som et plus, at det er på hobbyplan. Ingen røvsyge sponsorerede indlæg.

 92. Jaaa, hurra!! Jeg så dig på cyklen den anden dag og blev først helt starstruck og tænkte så, at jeg virkelig savnede dine kloge overvejelser, smukke billeder og gode indlæg. Så hvor er det skønt, at du er tilbage – hellere en gang om måneden end aldrig!

 93. Jeg har tjekket bloggen nærmest dagligt fordi – hvad nu hvis du var tilbage? Og så var du det bare pludselig! Det er dæleme dejligt, altså!

 94. Tog mig selv i at råbe højt: JAAAA! Jeg har SAVNET dine fine ord og glade billeder. Har tjekket din blog nærmest dagligt for at se, om du mon havde skrevet, at du vil komme tilbage <3 Så nej, ingen kostbarhed her. Bedste nyhed!!

 95. JAJAJAJA! FUCK JA ALTSÅ <3 Kæft, hvor blev jeg glad, da jeg så, at der var kommet et indlæg fra dig. Savner jo at høre om dig, dit liv, Adam, Frida, hvor du drikker kaffe, dine tanker og meget, meget mere. TAK, for at du gider os igen!

 96. Åh! Nej, vi har da ikke sluppet dig! Jeg har faktisk stædigt ikke-sluppet dig. Jeg havde simpelthen besluttet mig for et ikke-farvel, og aldrig fået læst dit sidste indlæg.
  Sådan kan jeg være lidt barnlig 😉 Men det har været et grumt efterår på mange måder, og jeg har ikke helt kunnet sige farvel til min yndlingsblogger også. Ret patosfyldt, men sådan er det altså. Jeg havde faktisk overvejet sådan en “shit, dig kommer jeg til at savne! Fordi … altså, du har på en eller anden måde betydet hel masse”, men jeg fik det aldrig gjort. Det der med ikke-farvel, og sådan.
  Men for DÆLEN det er godt at have dig tilbage! Det var ikke det samme kun på instagram.
  Vær her når du har noget på hjerte. Når du har lyst, og når du savner os. Så er vi her!
  Fordi, for sådan en som mig, hvor du har været med siden mit ryk til KBH og mit finden-mig-selv, betyder du altså meget. Bum.

  1. Hov. Ikke fordi jeg var sur på dig. Jeg kunne bare mærke, at jeg virkelig kom til at savne at læse indlæg fra dig, og det var jeg ikke klar til. Så jeg valgte struds-metoden, og gik med et ikke-farvel 🙂

  2. Ann <3 Det er simpelthen den sødeste blog-kærligheds-erklæring jeg har læst længe. Altsååå! Jeg godtager, at du ikke sagde ordentligt farvel, nu du siger så varmt og hjerteligt velkommen tilbage 😀 KH

   1. Haha, Ann – jeg genkender mig selv i dette ikke-farvel! Ønsket om at du, Cathrine, kom tilbage var jo så stort… Plus du jo formulerede det mege åbent, alt kunne ske… Nogen gange kan det betale sig at være naiv 😉 Hvis der i en film er en åben slutning eller måske blot en halvåben slutning (eller måske også ret lukkede slutninger), hvis jeg ikke lige kan deale med det følelsesmæssigt, så digter jeg en happy end – sig jeg ikke er den eneste 😀 Og se, du kom jo tilbage, kære Cathrine, det var ikke et endegyldigt farvel… Og netop som du, Ann, skriver, så skriv når du har noget på hjerte og lyst, så er vi her <3

 97. Jubii yay! Den bedste nyhed i de sidste 41 dage! Velkommen tilbage – jeg er lige hvor du “forlod” mig (uden at det skal lyde dramatisk!) 😉

 98. Jaaaaaaa!! Hvor er det en glædelig nyhed! Du er og vil altid være yndlingsbloggeren. Jeg har savnet din blog og har i mellemtiden nydt dig i radioen. Forhåbentligt kommer jeg til at nyde begge ting

 99. Kæreste Cathrine,
  Den mest vidunderlige nyhed længe! Du har været utroligt savnet i “blogland” og uden dig er her så sort, monotont og farveløst.
  Stort velkommen tilbage. Jeg vil glæde mig til at følge lidt mere med igen. Til de store og små tanker.
  Den bedste julegave, man kunne få!
  Kh

 100. JA! For pokker hvor vi er her! Der skal være plads til det hele – også til virtuelle pauser, til vurderinger og ikke mindst til at ændre mening. Vi vil KUN glæde os over at få dig tilbage Cathrine. Juhuuuu!!

 101. Jeg blev simpelthen så glad, da jeg så der var et indlæg fra dig på min Bloglovin’-feed, så JA, jeg vil rigtig gerne have dig tilbage 😀 <3
  Elsker at høre dig i radioen <3

 102. Oh my! Var bare lige inde for at genlæse dit indlæg om podcast anbefalinger og da jeg var færdig med det, ville jeg bare liiige snuse lidt videre og så BUM! Nyt indlæg! Lige i dag! Hvilket glædeligt sammentræf 🙂 Og velkommen tilbage – du har været savnet <3

 103. Jeg er mega klar!!! Har savnet dine indlæg – og tilfældigt gik jeg herind i dag for at læse lidt gamle indlæg, og så venteder der mig sådan en skøn nyhed 🙂

 104. wuhu hvor jeg gider at have dig tilbage!! hobby eller ej, så er dette en af dagens allermest glædelige nyheder. er glad for at have dig tilbage, selv på hobbytid <3

 105. Har læst dine fine bryllupsindlæg igennem flere gange!
  Selvom jeg synes DRs museum for kunst er blevet meget bedre end i starten, er det stadig ikke nok!
  Har du fulgt med i Troian Bellisaro’s bryllup? Tænkte det lige ville være noget for dig!

 106. Jeg har sådan savnet dig!! DU er den bedste, mest jordnære og helt vildt skønne bedste veninde man kan have sig (her i den virituelle verden) 🙂 <3

 107. Ja, forfanden. Og mht til de sponsorerede indlæg, så er det ikke dem, jeg savner. Derimod de personlige indlæg. Tankemylderet. De indlæg hvor man tænker – nå, jeg er ikke den eneste. Heldigvis.

 108. Om vi gider?! – det kan kun blive et stort fedt JA TAK!! Har virkelig savnet dit fantastiske univers, og for at det ikke skal være løgn, styrtdykkede min lyst til at læse blogs generelt lige efter du sagde på gensyn – så jeg synes, det vil være helt fantastisk at få dig tilbage!!

 109. Deeejligt at du er tilbage ^_^ Der er to blogs jeg nødigt vil undvære. Din og Twinpeaks! Jeg kigger også på andre engang imellem, men de gør det bare ikke for mig, som din (og MMs) gør 🙂

 110. Åh Cathrine, det er virkelig en dejlig nyhed, og jeg byder dig velkommen tilbage ❤️
  Jeg har haft din blog liggende blandt foretrukne links, og det er ikke sjældent, at jeg er inde for at se om du var tilbage! Så det er fantastisk at have dit herlige væsen tilbage igen.

 111. SÅDAN – har siddet som en anden dumpet kæreste og ventet på DIG! Yes Yes Yes – du er så velkommen ❤️❤️ Har nydt dine indlæg på Insta, men har savnet dine tanker og sjove historier. No bad feelings – only LOVE ❤️

 112. Velkommen tilbage sgu! Med åbne arme. Selvom det er underligt, fordi jeg jo ikke kender dig, har du været savnet. Så igen, velkommen! Jaaaaaaaa, det blev lige en mandag i verdensklasse

 113. Ej hvor er jeg glad for, du er tilbage! Du har været SÅ SAVNET med alt dit glimmer, tyl og smil i lange baner. Juhu, det er dagens bedste nyhed, velkommen hjem <3

 114. Wuhuu! Efter at have været inde på bloggen hver dag i håbet på et oplæg og i håbet på at du havde ombestemt dig, hvilket åbenbart er enogfyrre dage i træk, er jeg ovenud lykkelig over, at jeg ikke længere skal gå tomhændet fra bloggen! Glæder mig igen til at følge med 🙂

 115. Ja, ja og JA!! Jeg er vild med jeres fine radioprogram, men jeg savner dine velskrevne blogindlæg. Så endelig kom tilbage

 116. JAAAAAAAAA! Dagen jeg har håbet og ventet på. Rockeren er back in the game. På en ny og (forhåbentligt) forbedret måde. Velkommen hjem <3

 117. Selvfølgelig vil vi have dig tilbage ❤️ Hvis jeg må være så fri, er det faktisk rart, at du er tilbage bare som dig – uden sponsorede indlæg og alt det andet, der gør blogs til business og fjerner fokus.

 118. JAAAA!! OMG opturs besked at få på en ellers meget kedelig mandag – jeg er begravet i skriftlige eksamener på uni… Jeg vil så gerne have dig tilbage til blogland <3 Og synes på en måde det er rart det ikke bliver med spons indlæg, for det fylder efter min mening alt for meget andre steder!

 119. Har lige siddet og råbt til min roomie: “HUN ER TILBAGE, HUN ER TILBAGE!!!” så sad hun ellers der med et hvad-snakker-du-om? ansigt.. “Cathrine er tilbage på min yndlingsblog, og manner hvor har jeg savnet hende.. Hun slog ligesom op med os, hvis man kan sige det ‘I almost cried’ hah!!” Velkommen tilbage søde Cathrine, jeg ved jeg ikke kun taler for mig selv når jeg siger VI HAR SAVNET DIG <3

 120. Det er med udstrakte og åbne arme, kæmpe smil på læben og glæde boblende i hele kroppen at jeg tager dig tilbage! Hvor er det dejligt at vide, at savnet har været tovejs og du er tilbage ved tastaturet igen ❣️

 121. Ja ja ja ja ja!!!! Ih hvor har jeg været inde mange gange “er der noget nyt jeg ikke ved om” – er blevet så ked af det i de 41 dage! Huuurra!!!

 122. Yaaaaay, jeg blev SÅ SÅ glad over at få en notifikation fra dig på FB! Jeg tager imod dig med så STORE arme. Jeg har savnet dig så meget i blogland. Indlæg en gang i mellem er så velkomment! Masser af knus til dig!

 123. Juhuuuuu – du er tilbage! Du har været savnet og jeg har med jævne mellemrum været inde at tjekke, om der måske var nyt….. og så kom denne overraskelse i dag

 124. VIGTIGT!
  Hvor er det fantastisk.Har ellers måtte stille min trang på instagram, men det her er jo 100 gange bedre.
  Kæmpe kram man <3S

 125. Et hundrede procent med åbne arme 🙂
  Jeg har tjekket bloggen hver dag i håb om sådan et indlæg.
  Og den slags tænkepause som du har haft, den er jo kun god – til at få tingene lidt på afstand og sådan mærke rigtig efter, helt nede i maven. Det burde man nok gøre lidt oftere.

  Glæder mig meget til at følge med igen <3

 126. Dagens dejligste overraskelse!

  Tak fordi du lige satte et ekstra stort smil på mine læber her inden sengetid.

  Din person, skriverier og fantastiske stil er så meget velkommen. Blogland har slet ikke været det samme uden dig!

 127. Kæmpe åbne arme!! Netop i går tog jeg mig selv i at savne dine dejlige indlæg, og så kommer du med denne melding i dag – simply amazing. Din blog er min yndlings overspringshandling <3 😉

 128. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
  Mere er der vidst ikke at sige til det – eller jo en ting; for pokker hvor har jeg savnet dig!

 129. Ja ja ja!!!!! Jeg vil gerne have dig tilbage! Cathrine, ingen skriver som dig. Faktisk er du den eneste blog jeg nogensinde har holdt ved. Jeg kan mærke at dine indlæg, billeder og univers har fået en plads i mit univers de to-tre års tid jeg har fulgt med. Og derfor har du manglet. Når jeg har set dine Instagrambilleder har jeg tænkt “Hvordan mon hun har det?” “Hvad går hun og tænker på?. Jeg er sikker på at det er det helt rigtige at bloggen skal være en hobby. For det er i de indlæg hvor du lader tankerne flyve og dem hvor du viser dine store kreative evner udi tøj og stil at man kan mærke dig og du inspirerer mest. Jeg nyder at følge dig i dit liv med tanker, rejser, studie, inspiration, kæreste, bryllup, mand, hverdagskaffe, veninder, fremtid, fortid og vil være taknemlig for at få lov at følge med i det som du synes er relevant i fremtiden.

 130. Jeg har aldrig været godt til det spil (red. at spille kostbar)… uanset hvor pinligt jeg synes det er, så har jeg tjekket bloggen flere gange ugentligt, for jeg skulle lige om du måske var tilbage…. Så jeg er selvsagt glad for at du er tilbage, heh. Såøh, velkommen tilbage.

 131. Mega kodylt meget velkommen tilbage! You have been missed!!! 🙂 Vi tager gerne det med, at det er på hobby plan! <3

 132. Dine indlæg har været savnede ! Og tror, at en pause har gjort dig godt, du har mærket efter og få fornyet energi. Vil med glæde læse med uanset hvor ofte du opdaterer 🙂

 133. YES! YES! YES YES YES!
  – Jeg hører også til dem, der har tjekket ugentligt. Hvor er det godt at du og dine smukke billeder og gode ord er tilbage. Og det bliver kun federe af at det er en hobby. Jeg vil i hvert fald gerne vente lidt på dig engang i mellem 😉

 134. JA! Savner dig ❤️Der er ingen der er en bedre blogger end dig! Kh en hårdtarbejdende revisor der har din blog som overspringshandling nr 1

 135. Yaaaaaayyyy!!
  Jeg kommenterer normalt ALDRIG på nogen blogs, men her kunne jeg simpelthen ikke lade være!
  Du har været SÅ savnet!