Bedste kæresteweekend: Frederiksminde Hotel - ROCKPAPERDRESSES
Bedste kæresteweekend: Frederiksminde Hotel

Frederiksminde Hotel, Cathrine Widunok Wichmand, Rockpaperdresses
Frederiksminde Hotel, Cathrine Widunok Wichmand, Rockpaperdresses
Frederiksminde Hotel, Cathrine Widunok Wichmand, Rockpaperdresses
Dén lørdag jeg skulle have været på Frederiksminde i juli, hvor jeg blev stoppet på ringvejen med banner og det hele – lige i sekundet jeg så pigerne, der tænkte jeg, hånden på hjertet; åh nej! Jeg ville bare så gerne på weekend med Adam, haha! Vi rejste slet ikke eller tog væk inden brylluppet, fordi vi bare sparede op. Den der weekend sammen tæt på den store dag, hvor vi bare lige kunne være sammen – det havde jeg virkelig brug for. Men i andet sekund var jeg seriøst LYKKELIG over, at alle mine veninder havde samlet sig for min skyld. Det er så vild kærlighed, manner, jeg elsker dem! Gode piger. Og så havde vi jo også bare opholdet tilgode.

Det var nærmest endnu bedre timing at tage af sted forleden. Med alt hvad vi har haft i hovedet den sidste måned; min jobsituation, byggeriet og selvfølgelig fertilitetshejset, så var det bare så rart at tage væk. At tale om alt og intet.

Vi ankom omkring klokken 15.00 og fik tjekket ind – vi opgraderede ikke på værelset, de er alle sammen rigtig fine. Vi trissede med det samme ned i stuen, og så var der kaffe og eftermiddagskage. Gulerodskage, der smagte SÅ godt. Så sad vi bare dér, Adam læste, og jeg skrev det her indlæg. Det var så dejligt bare at sidde og stene og voksenslappe og drikke stempelkaffe.

Der var ikke rigtig det store at tage sig til, så vi blev tvunget helt ned i gear. Vi endte faktisk med at kravle under dynerne hen ad 17.00, fordi der stadig var nogle timer til vi skulle spise, og vi ikke rigtig havde noget at tage os til. Det er fanme en sjælden men rimelig udsøgt fornemmelse, haha! Så lå vi bare under dynerne og snakkede og grinede. Adam er bare min allerallerbedste ven. Ham kan jeg lave ingenting med i lang tid uden at kede mig. Så vi bare dér indtil klokken nærmede sig 19.00, og vi så småt skulle gør os klar til middagen.

Vi havde bestilt seks retters menu – og efter lidt snak om vinmenu, og om det nu er ansvarligt med vores fertilitetsprojekt, så flottede vi os og bestilte den, begge to. Det kan blive en meget lang proces, hvis vi ingenting må. Herre gud. Vi drikker ikke til daglig.

Og så kom retterne ellers flyvende; fire velkomstsnacks med champagne, dernæst seks retter med vine til. Fx rå højreb på grillet naan med løvstikke, lokal fåremælksyoghurt, asier, havesyre og stegt kål. Og det er altså Michelin-stjernet og noget af det bedste, jeg har fået. En af vores topspiseoplevelser har været Relæ på Nørrebro, og Frederiksminde var deroppe og måske over. Det var så intense smage og så lækkert – og de havde ikke problemer med at imødegå mit manglende fiskespiser-gen. Da vi havde spist sjette og sidste ret, kunne vi ikke sidde ned længere, så vi rejste os brat og gik direkte i seng. Det var for meget, haha!

En kæmpe oplevelse og vanvittigt dygtige mennesker til at føre os igennem retterne.

Dagen efter stod vi op efter ni timers søvn, gik ned til morgenmaden og læste avis og drak mere stempelkaffe. Det var virkelig en voksenweekend.

Så betalte vi vores regning, satte os i bilen, kørte forbi Adams faster i Præstø et par timer, og så forlod vi ellers den lille tidslomme og brostene i Præstø. Forbi McDonald’s på vej hjem, balance i tingene, og så var den weekend gået. Den mest tiltrængte os-weekend længe. Det kan kun anbefales.

Frederiksminde Hotel, Cathrine Widunok Wichmand, Rockpaperdresses
Frederiksminde Hotel, Cathrine Widunok Wichmand, Rockpaperdresses
Frederiksminde Hotel, Cathrine Widunok Wichmand, Rockpaperdresses

11 kommentarer
 1. Åh hvor ser det skønt ud! Jeg glæder mig sådan til at blive voksen (= ikke på SU længere 😉 ), og kunne gøre sådan noget med min kæreste.

  1. Det er også virkelig dejligt! Ellers ønsk jer gavekort til sådan nogle oplevelser? Vi havde nemlig halvdelen af opholdet betalt i gavekort fra fødselsdag og jul 🙂 Det hjalp på det! KH

   1. Det begyndte vi faktisk at gøre til jul, da folk begyndte at bede os om en “fælles ønskeliste” fra os – så ved man sgu det er begyndt at blive alvor! Mindre kan dog også gøre det for nu – vi joker med at vi, ligsom i biblen, starter med 7 magre SU-forholds-år, og så kommer der 7 (forhåbentlig flere) fede år bagefter 🙂

 2. Hvor lyder det bare mega hyggeligt!Fornuftigt valg angående vin menu. Kan fortælle at da vi var i behandling for vores søn, var jeg ved at miste modet total fordi det jo bare fylder skide meget at man gerne vil ha sådan et lille menneske. Vi skulle op på klinikken mandag efter min mand fyldte 30 år, og jeg besluttede mig for at glemme det hele for en aften og drikke mig en kæp i øret, og hold nu op en sjov aften (ikke så meget dagen efter) og vi har nu en dejlig lille dreng og nr. 2 på vej (også lavet ved ivf), alt det bare for at sige at i netop er nødt til at huske at leve livet, selvom det ikke kan undgås at projektet fylder helt vildt meget.

  Jeg håber det lykkes for jer, alle med ønske om børn fortjener at opleve den vilde glæde det er.

 3. Hej Cathrine. Jeg er en flittig læser af din blog, men en af dem der følger med helt musestille. Nu mit første pip 😉 Det rørte mig meget, at du skrev om jeres udfordringer med fertilitet. Og det rør mig også meget, at du tænker så meget over, hvad der er godt og dårligt for dig og en kommende graviditet. Jeg havde selv lidt start-vanskeligheder på den front, men satte mig tidligt for, at jeg ikke ville lade mig styre af ‘hvis nu jeg er gravid til den tid’. For hvis nu hele ens kalender er tom over flere måneder, fordi man troede at man skulle ruge en baby, så gør det bare endnu mere avs, hvis det ikke er sket. Det betyder, at jeg fx har booket koncert- og teaterbilletter meget tæt på babys ankomst (også efter jeg blev gravid, for hvis nu det gik galt, så er det altid rart at have noget andet at se frem til). Hvis jeg har overskud til at tage afsted, så er det fedt og hvis ikke, så er jeg nok ligeglad med de penge, for noget større er hændt mig. Selvfølgelig har jeg ikke booket rejser til zika-områder, men jeg vil virkelig anbefale dig at gøre de ting du plejer at gøre, så du ikke stresser dit hoved (og dermed din krop) mere end højest nødvendigt. Og så prøve at se de små gode lyspunkter undervejs, hvis heldet ikke skulle være med jer med det samme, fx “hvis ikke jeg er gravid der, så kan jeg drikke vin til xx’s bryllup – det bliver lækkert osv”. Det lyder banalt, men for mig virkede det altså. Og til det med træning: det er jo utroligt forskelligt, men jeg så en klar sammenhæng mellem mit træningsstop og menstruation og dermed min fertilitet (jeg trænede 2-3 gange om ugen – intet vanvittigt). Og det er videnskabeligt bevist, at træning kan påvirke nogle kvinders cyklus markant (andre slet ikke). Vores kroppe er bare forskellige 🙂
  Nå, det var lidt godt og blandet herfra – jeg krydser fingre på jeres vegne og sender god karma 🙂
  Kh

  1. Jeg må virkelig give dig ret Henriette! Det er så vigtigt ikke konstant at tænke på det (selvom det er svært) og ikke mindst prøve ag forudsige det ene og andet og ændre vaner pga det. Så nyd jeres vinmenu, planlæg din fødselsdag som du har lyst og ikke som vil være smart ift en evt graviditet. Bare pip nummer to fra en, der også har været i situationen

 4. Åh, der er så fint dernede 🙂 Jeg var der med mit arbejde for ca. 5 år siden, før de fik en stjerne, men stadig var et lækkert sted.. Det var simpelthen det mest crazy kontorseminar fordi maden var så god – og så fordi jeg blev indlogeret i bryllupssuiten, som viste sig at være en mindre lejlighed. Præstø Fjord der ligger lige ved er også rigtig fin – hvis man ser bort fra skoleulykken, der skete dernede for en del år siden.
  Jeg vil gerne tilbage 🙂

 5. Åh hvor kan jeg genkende dine pre-gravid bekymringer! Jeg drak ikke og satte også 1000 andre restriktioner for mig selv, og det var et helvede i den lange ventetid. Da jeg så endelig tænkte fuck det og drak mig småfuld fire weekender i træk, blev jeg gravid!?!

  1. Ha! præcis det samme skete for mig – vi havde været i fertilitetsbehandling i 3-4 år uden resultat og da vi var i gang med aller-sidste forsøg tænkte jeg “fuck det, jeg bliver alligevel ikke gravid”. Fik taget æg ud mandag, tog til Hamborg med min mand og drak mig fuld onsdag og torsdag. Ægget blev lagt tilbage lørdag og så blev jeg sgu gravid! Måske er der noget i alkoholen der gør det – eller måske bare det at man slapper af og skider på det hele 🙂

Læg en kommentar