Hverdagsglimt - ROCKPAPERDRESSES
Hverdagsglimt

Godaften favoritter <3

Det går altså bare bedre og bedre. Til trods for halvanden måneds mindre sortsyn, så er det som om, det lysner. Også bogstaveligt, hvor har det været det mest magiske vejr længe <3 Det roder med min virkelighedssans, for jeg har allerede tænkt, hvornår jeg skal have bare ankler, haha! Det er så typisk dansk, så snart der er den mindste solstråle, så spiser vi ude på caféer som sad vi i Paris! Vejroptimister. Det kan jeg egentlig godt lide. Og det går jo trods alt den vej – det er allerede blevet så meget lysere. Når jeg cykler hjem sent fra arbejde, så kan jeg stadig ane, at solen næsten lige er gået ned på himlen.

En af de små ting, der hjælper, det er de små gode ting i hverdagen. Dem jeg hurtigt overser, hvis jeg har for travlt. Men de er der jo i hobetal, når jeg kigger ordentligt efter.

Er det ikke en sød værtindegave jeg fik forleden? Jeg synes det er en mega god idé! I stedet for at have en blomst med til middag, så havde min kære veninde Marie printet denne her lille gave til mig – et bidrag i mit navn til Læger uden grænser. Det er da genialt! I stedet for at give en blomst, der holder en uge, så kunne jeg hjælpe andre. I øvrigt også en rigtig smart idé, hvis man ligesom jeg ofte først husker værtindegaver i sidste sekund, hvor blomstermanden er lukket. 

Jeg fik renset mine to ringe grundigt hos Tine forleden, og de ser bare så fine ud nu. Nærmest helt nye. De skal tjekkes igennem ca. en gang om året, og det blev min forlovelsesring lige inden brylluppet. “Fangerne” skal lige tjekkes, om de nu også sidder helt, som de skal, og griber om stenen. De to ringe gør mig så glad, hver evigt eneste dag. Jeg elsker dem!

Grød med estragon til morgenmad på Bowlmarket, kaffe og mit semi-ny-indkøbte cover til telefonen. Og lidt glimmer på trøjen. Det var en god fredag morgen! Coveret har jeg købt HER.

Min yndlingsblomsterbiks og sne – det ligner næsten en filmkulisse, gør det ikke? Jeg tog billedet i sidste uge efter at have siddet inde på en café og drukket varm te i et par timer. Jeg kom ud derfra uden at have opdaget, at det sneede sådan rigtigt. Det var så dejligt og lidt magisk, omend et par måneder for sent. Men det er det fede ved vejret – det gør hvad, der passer det.

Den tur til Møns Klint i lørdagens. Kors, hvor var det bare smukt. Jeg fik lyst til at lave hovedspring, men det var kun en flygtig tanke taget bankende kulde og blæst i betragtning. For ikke at glemme højden! Gisp!

Mere sne på vej hjem i mørket fra arbejdet – gadelampen fik det til at glimte, og det så lidt magisk ud. Også selv om det var midt på en p-plads, og sneen de fleste steder var sjappet. Lige dér var der en uberørt plet, og det så lidt fint ud.

McDonald’s <3 Selv efter tre år som burgerpusher og værtinde på stedet, så elsker jeg det stadig. Især happy meals. Du får lidt af det hele. Men selvfølgelig fik jeg også en BigMac ved siden af – who am I kidding, man bliver ikke mæt af en hamburger og en dele-børnefrit! Og legetøjet, it’s a keeper! En batman-metalæske. Genial til smykker, tænker jeg. Win-win-win, over hele linjen!

Jeg har lige opdaget hende her, Tei Shi. Og jeg har ikke hørt andet de sidste par dage end hendes Keep Running. Det er så vanvittigt mega lækkert, og nu har jeg hørt alt hendes musik igennem og glæder mig til hendes debutplade i marts.

Og i dette sekund går det op for mig, at jeg har fået burger to gange på en uge, haha! Jeg fik endelig også prøvet Yoburger på Gothersgade sammen med mine to radiokompagnonger. Sørme god burger! Næsten ligeså godt som Gasoline. Og så to is on the side. Fortrød dog lidt Cinnamon Buns – always go for cookie dough. Always.

 

18 kommentarer
 1. Min mor havde købt mandelgaven til jul i år – et net som skal forhindre at et barn får malaria. Tilfældigvis er det min fætter som vinder (han er 7), og da han får læst højt at han har givet et net til et barn i Afrika, så svarer ham prompte og undrende: ‘Jamen, det har jeg altså ikke?’. Han fik forklaret at man hjalp et barn, så han/hun ikke fik den sygdom der hedder Malaria og straks svarede han: ‘Karls farfar havde Malaria, så det er da godt at en mindre ikke får det’. Mit hjerte smeltede en smule og gaven var pludselig også alt værd for min fætter. Det er så fin en måde at gøre noget på.

  1. Åhhhh han er simpelthen for kær, Sara. Og hvor er det i øvrigt fint, at han hverken brokker sig eller stiller spørgsmålstegn ved, hvad der sikkert for mange regnes for en “voksen”-gave. Han skulle have en ordentlig møsser! Det er sødt <3 KH

 2. Holy! Hende Tei Shi er jo fantastisk! intet mindre!!
  Få hende ind på P3 listen! DO GODS WORK Cathrine!

  On another note. Var knust da Smag på P3 stoppede. Men hvis du skal forlade P3 for altid, ved slet ikke hvad jeg skal lytte til så!

  1. I KNOWWWW! Hun er helt fantastisk altså, jeg har drømt mig helt væk i hendes musik de sidste par dage. Hun skal varme op for Mø i USA! Jeg er også super ærgerlig over min skæbne på kanalen, men det kommer til at ske – jeg stopper op en måneds tid :/ KH

 3. Har det på samme måde med cinnamon Buns vs. cookie dough – dog med den note, at salted caramel core altså er tæt på at overhale cookie dough indenom for mit vedkommende 😀

  1. Åhh jeg er ikke så meget til core-isene, haha! Okay, jeg har kun prøvet at købe dem én gang, men da syntes jeg, de blev for voldsomme med den der koncentrerede midte 😀 Har du prøvet den der cookies/cream/dough is? Den er SYGT god! KH

   1. Det kan da kun være fordi I ikke har smagt den med peanutbuttercup 🙂 Best ice cream in the world *smiley med hjerter i øjnene*

 4. Sikke dejlige hverdagsglimt. Er glad for, at det går dig bedre!
  Jeg skulle købe mandelgaven til bare mig og mine forældre sidste jul, og jeg valgte at købe en verdens gave fra UNICEF. Mine forældre blev lykkelige, og synes det var den mest geniale gave! 😀

  1. Du er god! Det er bare så genialt! Vi mangler jo ikke noget. Jeg vil også benytte mig mere af det fremover, også til de små fødselsdagsgaver og værtindegaver <3 KH

 5. Nu lyder jeg lidt dukse-agtig, men jeg kører altid velgørenhedsgaver som mandelgave.

  Der er jo, helt seriøst, ingen, der kan æde mere chokolade alligevel i de juledage og nok heller ikke så mange af os, der mangler den “dims” som en mandelgave ofte består af.

  Og med al den overflod: Gaver, mad, chokolade, knas, alt det lækre, vi elsker, så kan jeg næsten ikke bære, at der er nogen, der ikke har en skål ris til deres børns aftensmad

  Så. Nu ved alle det, hvis de skulle risikere at holde jul hos mig: Der er ingen grund til at slås om mandlen 😉 Der er intet spændende i, højest en ged eller hundefoder til græske hunde 😀

  Og værtinden aka mig, har det lidt nemmere med det hele

  (Tag ikke fejl: Jeg ELSKER jul, gaver og mad. Men der er så meget i de dage, at jeg bliver endnu mere ramt af pay-it-forward end jeg er til daglig)

  1. Hvor er det bare en fin idé! Den skriver jeg mig bag øret, og så melder jeg mig til mandelgavetjansen til december. For du har helt ret; chokolade er blevet næsten kvalmende på det tidspunkt, diverse spil er allerede givet og har aldrig været i brug – og det er derudover praktisk talt umuligt at finde en dims, som mor, far, søster, onkel og bedsteforældre alle kan bruge. Desuden er tanken om lidt hjælp til de mere trængte vel det fineste af alt. Tak for tip <3

 6. Jeg har også spist to gange burger denne uge 😛 Men var lidt skuffet over Yoburger, må jeg indrømme.. synes ikke helt den levede op til hypen. Halifax var tilgengæld godt som altid! 🙂 Elsker dine hverdagsglimt!

 7. Ej… Jeg skulle bare lige oversprings-bloglæse lidt på kontoret, og nu er der en ny Frida Nipple case på vej hjem.. Ups. Og jeg har lyst til burger. Selvom klokken er lidt over ni. 😬

 8. Dejlige hverdagsglimt denne gang! (også denne gang) 😉
  Dejligt at høre, at det går bedre, ikke mindst virker det som om det mentale kredser mere i positive strømninger, og det er dér det hele starter!
  God weekend! 🙂

 9. Jeg elsker din blog, dit glade væsen, dit farvestrålende univers. Din blog gør mig glad! Jeg skriver selv tre ting ned i min taknemmelighedsdagbog hver aften. Ligesom SU gør her på bloggen. Det gør mig også glad.

 10. Hvor er det bare godt, at du er begyndt at se glasset som helt fyldt, i stedet for halv tomt <3
  Og det med burgerne… Hvis jeg selv kunne bestemme, så ville jeg spise bruger to gange om ugen – hver uge! Det er min ultimative favoritspise, og er så småt igang med, at udvide horisonten inden for Københavns burgerrepetoire 😉

  // http://www.jannifromtheblog.dk

 11. Det tog mig pinligt lang tid at regne ud, hvorfor der står Frida Nipple, haha! 😀 hvor er det bare verdens fedeste cover <3

Læg en kommentar