#onwednesdayswewearpink - ROCKPAPERDRESSES
#onwednesdayswewearpink

Godmorgen damer 👻

Vi er i luften! Fire-fem timer fra Marrakesh og en uges ferie og ti-års-kyssedag. Efterfulgt af mere ferie. Ugen efter, to dage efter hjemkomst, rejser vi nemlig til Val d’Isère på ski – med Emsen og AC + mænd. Adam er vokset op med skitur HVERT år hele barndommen. Og siden han mødte mig, er det blevet til én skitur. Ups… Men han har heller ikke selv presset mere på. Jeg er bare en solskins-roadtrip-kinda-girl… Nu har vi begge vundet! Og når vi kommer hjem fra ski, så er det blevet påskeferie. Og så har alle andre fri, og så kan vi ligeså godt også holde fri. Det vil sige, jeg har jo i princippet aldrig rigtig fri, længere. Det er den nye selvstændig-livsstil. Eller, det skal i hvert fald trænes, sådan at holde dage hellige fra arbejde. Men til gengæld kan jeg pludselig arbejde lidt i en alpehytte eller ved poolen under palmerne. Det kan altså også noget.

Vi synes, vi trænger. Vi fortjener det, har vi snakket om, for vi har “kun” har rejst 1,5 gang på halvandet år – altså det er med den “vi-må-altså-gerne”-mentalitet. Det er blevet til en honeymoon på Bali (SWEET!) og et bryllup i Italien, siden vi blev forlovede i august 2015. Det er nok i virkeligheden ikke helt unormalt ikke at rejse mere, men når man har veninder, der rejser i ét væk, så er jeg bare skidemisundelig og hungrende, haha! Jeg vil os, og det sker os. Det bliver godt at have tid til at tygge på alle vores oplevelser de sidste mange måneder. Slut med job, ny arbejdstilværelse, byggeprojekt i the final preparing stages, fertilitetsbehandling. Sindssyg tid!

SÅ. I dag tager vi hul på hele svineriet. Og jeg fortryder selvfølgelig allerede hårdt, at vi skulle med det der tidlige fly. Ad altså, at skulle sidde på et fly klokken 06.00, men det er hurtigt glemt, når jeg om lidt forhåbentligt sover med åben mund og polypper. Jeg blev mega syg i går eftermiddags, ondt i led, opkast, madlede. Sikke en måde at starte på… Jeg håber på bedring de næste timer.

Selv om vi rejser midt på en hellig onsdag, så skal I selvfølgelig have lidt pink til dagen. Jeg har ikke glemt jer – og mon ikke jeg også rejser i pink? Selvfølgelig, haha! Jeg holder det helligt.

Jeg skulle til at skrive sov godt, men jeg mener god arbejdslyst. Ses i varmen og farverne, som jeg GLÆDER mig til at opleve. Det bliver nu heller ikke helt skidt hjemme, de lover 17 grader hjemme i morgen, har jeg hørt. Nyd det!

Reklamelinks: Halskæde – Marc Jacobs // Stribet trøje – & Other Stories // Sandaler – & Other Stories // Blazer + culotte – Asos
#onwednesdayswewearpink

6 kommentarer
 1. Godmorgen, god ferie og god bedring 🙂
  Du skulle vel aldrig vide (eller kunne finde ud af), hvor din yngste nieces blå, prikkede jakke, som hun havde på, da du passede niecer forleden, er fra? Den var så fin!

 2. Hvor det dog lækkert med lidt lys og varme – det er uden tvivl den slags ferie, som jeg fortrækker. Dejligt, at I får begge jeres rejseønsker opfyldt💓

  God bedring og god ferie!

  – K

 3. Bliver simpelthen nødt til at spørge. Den über-fine prikkede skjorte fra Custommade, du viste på en af dine insta-stories, er den fra en ældre kollektion? Har desværre ikke haft heldet med mig ift. at finde den, og den er bare så-så fin 🙂

 4. Kære Cathrine.<3

  Hvilket program bruger du til at lave dine collager? De er simpelthen så inspirerende og fine sammensat. Knus herfra

Læg en kommentar