Postkort fra Alperne - ROCKPAPERDRESSES
Postkort fra Alperne

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, val d'isère
rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, val d'isère
rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, val d'isère
rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, val d'isère
rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, val d'isère
rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, val d'isère
Jeg er HELT færdig.

Fuld i går, træt i dag – dem af jer, der har set min instastory, I kan sagtens se, hvornår det gik galt. Det skete i mit møde med Folie Douce – et nirvana midt i alperne, der kostede mig ømme lår at komme ned til på ski. After-ski amok. Fra klokken 14.00 gik en trio iført guldpleather og nitter og lange handsker på scenen, råbte “YAAAS!”, “PARTY PEOPLE!”, “GET ON THE TABLES!”, “YAS!” – med Redman-stemme, og så brugte de en lille håndfuld timer på at varme godt og grundigt op for alle, til vi til sidst stod på bordene, hele tagterrassen. Dem på tres og dem på tyve. Jeg følte mig en lille smule gammel til at starte med, men den begrænsning forduftede med roséen.

Vi kørte den lille rosébrandert videre, fik en G&T ved bunden af liften (som jeg måtte tage alene, fuld på ski?? Det lyder livsfarligt), så et hurtigt tøjskifte, en pizza og en ægte bytur. Og jeg dansede så meget fed hiphop, jeg ikke kan stå på ski i dag. Jeg har så ømme balder. Det var på den måde, at jeg lå og spinnede på skjoldet på gulvet til Ja Rule og fik tricks fra Nik, Emilys kommende mand. Fed duo, vi var. I går i hvert fald.

Men vi har det godt, rigtig godt. Vi hygger helt vildt, så til trods for dagens lammende træthed, så er jeg så taknemmelig for gode venner, mænd der kan hygge, rummelighed for hinandens forskellige tempo både for dagen og på pisterne. Jeg vil wrappe det op og tage skitøjet på og gå ud og møde holdet til frokost.

En skiferie i antal:

Ostefondue: 0 (på nær en bid af de andres)

Kalvefondue: 1

Croissanter: 2 (for få)

Orangina: 1 (favorit <3 )

Crepes: 1 (FOR FÅ!)

Kitkat: 1 (hel pakke)

Solid bolo: 1 (kulhydrater er the one på en skiferie)

Styrt: 1 (på vej af en lift, tsk tsk)

Afterski: 2

Pizza: 2

Timers søvn: For lidt

Sidden fast i lift: 0 (pheeew! Sidder ALTID fast i T-lifte)

Gåede røde pister: 1 (hårdere at gå dem end køre dem på ski, men jeg var for træt i benene)

Chocolat chaud: 1 (mere i dag, tak)

Ømme balder: 2

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, val d'isère
rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, val d'isère
rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, val d'isère
rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, val d'isère

12 kommentarer
 1. Hold kæææææææft I var sjove på din insta-story i går, helt vildt!

  Er I overhovedet i stand til at stå på ski i dag?
  Og faldt Tucanen af i drinks-svinget?

  Tak. Det var så sjovt!

  1. Altså jeg kunne ikke, jeg var sgu for træt, men de andre gjorde. Emsen gik i seng klokken 18.00, og så kom hun ikke ud af fjerene før dagen efter 😂 Det var glimrende! KH

  1. Ahmen for pokker! Det var lige i overkanten, haha! Men live-party-vblogger, den kommer på to do-listen 😂 KH

 2. Hej! På et tidligere snap så det ud til, at i allesammen bor sammen i en hytte? Kan det passe? I såfald, vil du evt. komme med lidt information om stedet? 🙂 Synes nemlig tit, det er svært at finde hytter, hvis man gerne vil på ski sydpå.

 3. din insta-story var for optur. ay, hvor jeg hyggede mig med at se den!! 😀
  jeres ferie ser herre dejlig du – nyd resten!

Læg en kommentar