Game night + verdens bedste job - ROCKPAPERDRESSES
Game night + verdens bedste job

rockpaperdresses, cathrine Widunok wichmand, magnum crack

rockpaperdresses, cathrine Widunok wichmand, magnum crack

rockpaperdresses, cathrine Widunok wichmand, magnum crack

annonce for Magnum

Det er game night på matriklen! Jeg har lavet vege-lasagne, mens jeg så Mommy Dead and Dearest på HBO (VANVITTIG dokumentar om en ung kvinde, der slår sin mor ihjel – men der er en en vild og nærmest forståelig forklaring). Adam har lavet salat. Og til dessert skal vi have is. Og så skal vi spille Scrabble. Vi er stadig ved at lære reglerne, og der er virkelig mange, synes jeg, haha!

Det her måske det nemmeste og lækreste samarbejde, jeg har lavet, hah! Vil du teste is? Ja! Har jeg verdens bedste jobs (eller et af dem?)? JA!

For et par uger siden fik jeg så en levering til døren af tre bøtter is. Tre bøtteversioner af min favoritpindeis (udover Københavnerstangen); Magnum’en. Seriøst, et cykelbud med én pakke ombord; min is. Og nu er de endelig kommet op af fryseren og på bordet.

De er fuldstændig som din Magnum-pind-is; det samme knæk i chokoladen, den vaniljeprikkede is. Og så her bare mere af den og i tre versioner; Magnum White, Magnum Classic og Magnum Mandel. Det virker nu også rimelig oplagt at lave bøtteversioner af af dem, for de to sidstnævnte skulle vist være danskernes yndlingsis (det har jeg fra et analyseinstitut).

Jeg har taget bøtterne ud på køkkenbordet – de skal stå i ca. ti minutter. Så giver du dem et klem om livet, og så knækker chokoladen, som dækker hele indersiden af bøtten. Undtagen på toppen, der holder sig intakt, helt indtil du knækker den med din ske. Det er ligeså lækkert et øjeblik, som når man bryder fladen på creme brulée. Lyden. Knækket. Ligeså forventningsfuld glæde, som når jeg hører min cola bruse i bægeret på vej ind i bifmørket, eller når jeg sidder med den creme brulée.

Vi har en parforholdslang kærlighed til bøtteis. Og jeg synes, det er så hyggeligt at lade den gå på skift i mellem os. Hvis vi har spist versioner med kagestykker, oreo-stykker eller lignende i, så er Adam en gentleman til at lade mig få dem. Det er lige før, jeg spiser mig igennem isen blot for at få de store stykker. Men i dem her får du chokolade med i hver bid. Og det er godt for Adam, det fortjener han efter mange års ren vaniljeis uden bidder.

Is-test resultat; jeg synes, Magnumbøtterne er rimelig intense. Der er mega meget chokolade i dem, og vaniljen smager også til, så jeg foretrækker den med en smule frugt on the side. Så bliver den også endnu mere en lille dessert. Som tre versioner af straciatella, min yndlingsis. Og jeg kan heller ikke tømme en bøtte, men så kan de jo komme tilbage i fryseren. Lidt men godt ad gangen. For dig der altid køber en Magnum i kiosken – din lykke er gjort! Hvis man kan lide is + chokolade-kombien, så er det altså virkelig lækkert.

Let the game night begin, glædelig lørdag!

Psst… Isene kan købes hos udvalgte Superbrugsen, Kvickly, Netto, Føtex, Bilka og Løvbjerg, og den vejledende pris er fyrre kr.

Pssssssst… Den lyserøde strik på billedet er sat ned med -50 % lige her (reklamelink)

rockpaperdresses, cathrine Widunok wichmand, magnum crack

rockpaperdresses, cathrine Widunok wichmand, magnum crack

rockpaperdresses, cathrine Widunok wichmand, magnum crack

6 kommentarer
    1. Haha, jeg kan ikke beherske mig med kage men sagtens med is og de her er mega intense, så størrelsen er perfekt 😀 KH

  1. Is er min livret, og jeg har altid et stort udvalg i fryseren, dvs. mindst 5-6 liter is. Af bøtte-is er det altid Ben & Jerry’s, og af ispinde er det altid Magnum Classic og Magnum Mandel. Jeg har længe villet prøve Magnum-bøtterne, og nu skal det være. Jeg skal bare lige finde en forretning, der fører dem herude på landet 😀

  2. Seriøst, du vil ELSKE dem på bøtte. Der er så beskidt meget chokolade i, haha! Det er så vildt. Mandlen er min favorit i bøtte af de tre, go get ’em! Kh

Læg en kommentar