På vej mod Heartland - ROCKPAPERDRESSES
På vej mod Heartland

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, konferencier på Heartland

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, konferencier på Heartland

Der har været så meget knald på det sidste lange stykke tid, at det først slog mig i fredags til min kagefest, at Heartland var den næstkommende weekend. Og det var kun fordi en af mine venner sagde det. Shit, ikke? Haha! Der er altså for meget i kalenderen så.

I dag om et par timer kører vi mod Heartland, hvor jeg igen i år er konferencier. Festivalen startede sidste år, og det er allerede ved at være en af mine favoritter. Den er for det første Danmarks smukkeste (sorry, Skanderborg, I har meget men ikke et slot) – det er det vildeste at stå og se på musik, så dreje hovedet og kigge over på Egeskov Slot, midt i en voldgrav. Det er bare så smukt. Og så har de haft det vildeste æstetikerhold til at lave en visuel identitet. Det betyder, at der alle vegne  er noget at fint at kigge på. Lyskæder i trætoppene, diskokugler fra grønne grene, vimpler og glimmer. Det er så sygt gennemført. Og så er maden virkelig lækker, der bliver kredset om alt.

Og så er musikprogrammet sindssygt meget mig i år; Bisse, Birdy, Ukendt Kunstner, London Grammar, Eddie Vedder, Alex Vargas, Ukendt Kunstner, Miguel og Francis and the Lights. For at nævne dem jeg har stjernemarkeret.

Når man er konferencier er man rimelig meget på arbejde. Man skal byde musikere velkommen på scenen, og så skal man også melde dem af scenen efter. Og koncerterne ligger stort set back to back, så der er meget renderi. Men det er også sjovt arbejde og en kæmpe ære.

Jeg glemmer aldrig at stå back stage sidste år en sen aftentime, inden jeg skal præsentere The Flaming Lips. Vi stod og småsnakkede og ventede på et go til, at jeg kunne gå ind og byde dem velkommen sammen med min konferenciermakker. Wayne Coyne var fuldstændig på røven over min sølvlæderjakke (den fra Mads Nørgaard jeg bar til brylluppet). Han roste den til skyerne. Jeg kunne ikke lige helt lure, om han forventede jeg smed den og gav den til ham, men fandeme nej, haha! Men lidt sejt at få mad props fra en af musikverdens mest farverige og excentriske mennesker.

Jeg er selvfølgelig på instagram de næste dage og håber, jeg kan lave lidt story undervejs <3

PS: Mit samarbejde med Trendsales er egentlig slut, men jeg tænker at blive ved med at lægge ting op derinde. I har været super meget på med at byde og købe, og hvis det kan komme jer tilgode og lette mit klædeskab, så tænker jeg at fortsætte? Min bruger er “Cathrinewbn”. I går aftes var der til trods for nye ting kun en lille håndfuld tilbage. Nu har jeg lagt lidt mere nyt op derinde, men jeg er selvfølgelig først hjemme igen til at sende på mandag.

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, konferencier på Heartland

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, konferencier på Heartland

8 kommentarer
  1. Apropos trendsales, så er den trendsalesreklame der kommer op vildt irriterende, for den fylder halvdelen af siden og man kan ikke bare klikke den væk. 😐 Ved ikke om der er andre der har samme problem, men jeg ville lige nævne det. – Jeg har mac, hvis det har nogen betydning.

  2. Som Skanderborgenser vil jeg bare sige, JO! Skanderborg har et slot! Skanderborg Slotskirke! Og man går liiige forbi det på vej ud til festivalen! Haha

  3. Kære Cathrine. Jeg ved dit hjerte banker for god mad og dejlige steder – så vil du ikke love mig at kigge forbi Soup Stone Café der har en madbix på festivalen? Ejeren Steven er det skønneste menneske der er lidt af en troldmand med krydderier og kundeservice. Hav en dejlig festival!

Læg en kommentar