#onwednesdayswewearpink - ROCKPAPERDRESSES
#onwednesdayswewearpink

Godmorgen venner!

Det er endelig lykkedes mig at vågne før 08.00 om morgenen, og det er en succes oven på et par ugers ferie. Al form på dagen forsvinder med ferie – og det skal den også. Men nu kan jeg godt fornemme, at hverdagen banker på, og jeg har sindssygt mange nye projekter, som skal have tid. Og så må man stå op. Så jeg vågnede 7.30! OG det må også godt blive tidligere, men det tager vi lige en dag ad gangen, hehe… Jeg er ligesom et barn – one step at a time…

Det var så dejligt, I faktisk synes, det var spændende at læse indlægget i går fra bilferien. Jeg har bilferie-tips klar til jer lidt senere i dag, men det er jo sådan set onsdag. Og jeg har fundet en lyserød t-shirt frem til dagens anledning. Og måske mine smækbukser til?

Og så går jeg og drømmer lidt om både de der solbriller og den der kjole. Jeg er blevet sindssygt glad for sort/hvide-tern, som jeg synes, passer til det meste – jeg har jo købt denne her nederdel fra Minimum for et par måneder siden – og I kan finde en nederdel, der ligner meget her. Den har jeg brugt sindssygt meget. Måske kjolen vil være en god investering til efteråret? Fjollet som jeg er, ligger det stadig i baghovedet “dén kan jeg også være gravid i”, til dels selvpineri og til dels lyden af en smule håb. Hvor om alting er – den passer fint til den slags også.

reklamelinks: kjole BAUM UND PFERDGARTEN // solbriller VALENTINO // lipgloss & OTHER STORIES // sneakers ADIDAS

14 kommentarer
 1. Jeg synes det er sejt og godt du går og håber, optimisme kan kun øge chancerne!
  For nogle måneder siden sendte jeg dig en mail hvor jeg skrev noget om at det er okay at bekymre sig – men jeg har aldrig hørt tilbage fra dig. Du har sikkert skide travlt med at have en awesome blog og et liv, men jeg håber ikke at jeg har fået skrevet noget forkert! Ha en dejlig onsdag, jeg kom til at lave lyseblå onsdag istedet for lyserød, men så tager jeg revanche næste uge.

  1. Ja det tænker jeg også, the power of positive thinking.
   Åh det er min dårlige samvittighed – min manglende tid til at svare mails. For pokker altså. Jeg læser alt, men jeg når ikke at svare andet end det urgent, nærmest, især i denne tid, det sidste halve år, hvor jeg har fået fler emails end normalt. Men jeg læste den – og gav faktisk dine ord videre til en veninde så sent som i dag. Så tak Amalie – selv om jeg ikke svarer, så læser jeg alt og bliver meget taknemmelig. KH

   1. Tak for svar, og jeg er glad for at du kunne bruge dem. Tak for dejlig blog, spændende læsning og fordi du bragte farver tilbage ind i min garderobe 🙂

 2. Der skal være plads til alt det håb, du overhovedet kan rumme og gider. Det er sgu en heftig omgang I har gang i – og så skader det jo heller ikke, at kjolen heldigvis også er rigtigt fin, selvom man ikke er preggers. Lige præcis den slags, der gør sig godt til en pink onsdag selv hos os farveforskrækkede typer 😉

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Det jo det! Den dur vel altid, gør den? Jeg er i al fald lun på den, mave eller ej, og den dur både til vinter og til nu ☺️ KH

 3. Ha.. tror vi gør det alle sammen. Håber ! Både for dig og for os selv. Og man skal håbe, ellers er alt håb ude. Også de dage hvor det er svært ! <3

Læg en kommentar