Smykker: Kvalitet frem for kvantitet + konkurrence - ROCKPAPERDRESSES
Smykker: Kvalitet frem for kvantitet + konkurrence

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Hvisk smykker

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Hvisk smykker

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Hvisk smykker

fotos Julie Bjarnhoff

Annonce – i samarbejde med Hvisk

Jeg er en lille glimmer- og guldgris, er jeg så! Jeg kan huske, at jeg et splitsekund blev helt overrasket over, at Adam havde valgt en forlovelsesring i hvidguld – den stadig enlige svale i smykkesamlingen. Adam havde gået med den tanke, at forlovelsesringe altid er i hvidguld, og det er nok også dem, der er flest af. Og det gør heller ikke det mindste, når nu dén ring er så særlig. Den får lov at stå ud i samlingen og på min hånd hver dag.

Alle mine guldsmykker er faktisk, nu jeg tænker mig om, gaver. Min  arvering fra farmor, min fødselsdagsring, min halskæde med hjertevedhæng og dén med brilliant. Studentergaver, kærestegaver – altså min vielsesring har jeg selvfølgelig selv betalt 50 % af, hehe… Men den er ikke hundrede procent selvsponsoreret.

Da jeg så gik selvstændig, lovede jeg mig selv et smykke, når jeg fik første løn. Som et symbol at turde tro på mig selv, på en eller anden måde. Og det symbol blev til et par måneøreringe fra HVISK.

Min første løn har absolut ikke været prangende, og jeg har mest af alt levet af mine feriepenge. Men så er det ret fint, at jeg har kunnet finde et par til rimelig pris, taget det ægte guld i betragtning, nu jeg havde lovet mig det. Et ord er et ord (og en undskyldning for at shoppe er vist mest af alt bare en undskyldning, hehe…). De er lavet af fjorten karat guld, og det er så fint til et par små øreringe.

Hvis I står og skal finde en rigtig fin gave til en sød studine (eller student!), så kan jeg altså anbefale at kigge i “14-karat-afsnittet” på Hvisk’s side. Jeg har også smykker, der er forgyldte, og de kan være ligeså fine (de kan jo være ægte sølv inderst inde), men at få et smykke, der er massivt hele vejen igennem, det er altså ekstra særligt og skal ikke forgyldes for at holde sig fine. Og det må trods alt være en smule mere bæredygtigt?

Men hvis I nu fortjener en lille gave til jer selv – fordi I har bestået en eksamen, fordi I har født en baby eller fordi I står op HVER dag og går på arbejde og knokler – whatever reason, så vil jeg gerne forkæle én af jer. Hvisk har relanceret deres side, og derfor er de sammen med mig i gavehumør, I kan vinde et gavekort på femhundrede kroner til deres shop.

Hvisk har et stylist community. Lidt a la Polyvore, hvis I kender det? Du kan lave collager gennem deres side, og der kan du mikse smykker med tøj, en fin baggrund, ligesom jeg har gjort her. Så kan man arbejde i flere lag, ligesom jeg fortalte om i min collage-guide, i deres simple Create-værktøj. Vende, dreje. Tilføje, fjerne. Lave små ønske-opslagstavler. Det kan sådan set blive din egen lille nørdede miniblog, der drejer sig om alt, hvad dit modehjerte begærer. Og så kan du følge andre “ligesindede”, se hvad de bliver inspireret af – de kan også følge dig, og så bliver det sådan en lille hobbyklub med en fælles kærlighed til æstetikken. I kan læse meget mere om, hvordan I bliver stylister HER.

Collagearbejde er hyggeligt i sig selv. For mig er det nærmest en digital udgave af den der voksenmalebog, der har været så smart. Jeg kan koble fuldstændig af og hygge mig i timer med at rykke rundt og fingerere med collager og har jo chancen hver #pinkonsdag.

Den tekniske del kommer her: Gå ind på Hvisk og opret dig som stylist. Find på et stylistnavn og lav så en fin collage – måske i en særlig hyldest til netop #Pinkonsdag med sarte kjoler og lyserød glimmer i ørerne? Måske i et himmeltema med stjerner og måner? Del dit personlige stylistnavn og link til din collage i kommentarfeltet herunder – og så tager Hvisk kontakt direkte til vinderen. Så glæder jeg mig til at tjekke jeres kreahoveder ud derinde.

Pssst… Hvisk trækker en vinder den 12. juli!

Halvmånehalskæde // Ring med syv sten // Ring med lyserød sten // Ørestikker med fem sten // Ring med gul sten

unknown-2

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Hvisk smykker

19 kommentarer
 1. Kære Catrine. Jeg har længe været forelsket i Hvisk’s Lush Blue Double Ring Gold, så min collage er en hyldest til den – kombineret med pæoner og en af H&M’s fineste lyserøde ammekjoler, som jeg drømmer om. Sagen er nemlig den at det lykkedes mig at blive mor og cand. mag. nærmest i ét hug (! – ja, jeg fatter det stadig ikke!) og mit liv er nu fyldt op af min lattermilde søn, lortebleer og barselskaffe indtil jobsøgningen står for døren. Det er alt sammen lykken, men jeg savner tid til at pynte mig med fine sager – og smykker – i ny og næ. Og lidt glimmer kan jo sagtens befinde sig på den hånd, som jeg ikke bruger til at tørre babynumse med, ik? ;D
  På min styling-profil har jeg valgt at kalde mig selv sainttherese, fordi jeg er opkaldt efter den franske helgen, til trods for at mine nærmeste synes det er åh så morsomt at kalde mig Mother Therese i disse dage, hehe! Tak for en skøn blog, og en sjov konkurrence, hvor jeg lige kunne fikse en collage med min søn på låret og fedtet hår på en regnfuld mandag <3 https://stylist.hvisk.com/profile/sainttherese/stylings

 2. Hyggelig opgave 🙂
  Jeg er inspireret af enkelt, men godt:) Hvis jeg vandt, ville jeg forkæle og fejre mig selv. Jeg afleverer mit speciale og bliver cand. psych d. 1. august og bliver mor for første gang omkring 24. september.

  lrkeb
  https://hvi.sk/r/9tLc

 3. Sikke nogle fine billeder! Er helt vild med dit grin altid, din næse ser sød ud når du griner! 😀

  Jeg elsker også at lave collager til min blog – det er så hyggeligt og zen-agtigt, at sidde og flytte rundt på tingene, sætte farver sammen osv. 🙂

  Her er min sommerstyling: https://hvi.sk/r/9udb – kunne godt bruge en lille belønning i august, hvor jeg bliver mor 🙂

 4. Jeg har desværre ikke haft så gode oplevelser med kvaliteten af Hvisk smykkerne 🙁 Flere af stenene faldt ud efter kun få dages brug på flere forskellige ringe jeg havde, og en ørering jeg købte satte sig fast inde i øret da jeg ville tage den af, fordi perlen foran knækkede af. Det gør hammer ondt kan jeg hilse at sige! æv æv, men håber da at de har fået styr på det 🙂

  1. Æv, Dianna. Jeg håber, du så har oplevet god kundeservice? Og fået penge retur eller nye varer? Jeg har ikke selv oplevet problemer med mine øreringe derfra 🙂 KH

 5. Super hyggelig konkurrence! 👌🏼Jeg går meget op i mode og synes derfor at Hvisk communitiet er et rigtig godt koncept. Jeg er blevet meget glad for at style og lave mine egne collager ved brug af create funktionen i Hvisk 😍

  Mit stylistnavn er: Ruveyda
  https://hvi.sk/r/9wmd

Læg en kommentar