Lavender love: Syv fine ønsker - ROCKPAPERDRESSES
Lavender love: Syv fine ønsker

God-lørdag-morgen!

Jeg synes godt nok, at Adam har vækket mig lige tidligt nok. Allerede 7-something, og det bliver en lang dag med bryllup jo… Jeg kunne godt have snuet og puttet og hygget endnu længere under min dyne. Min seng er jo det bedste sted i verden. Har I det også sådan? Varmen, blødheden, ej, det er det bedste. Jeg har lyst til at kravle ombord igen, haha..

Men det er fint nok at være tidligt på den – vi har kaldt dibs på vaskemaskinen i kælderen. Vi spiser morgenmad før Mads & Monopolet, og Adam kan komme igang med at forberede sin toastmaster-opgave i god tid. Yes, det er hans tur i dag – og han har selvfølgelig brugt min guide, haha… Det var lidt sødt. Han sad og skrev den af i sin notesbog inden han havde møde med brudeparret. Flittig elev.

Jeg skal lige finde pasning til Frida, utroligt som det kan komme bag på os, at hun skal passes, når vi har bryllup. Og så tror jeg, jeg vil få gang i min Tictail i dag. Jeg har fire IKEA-poser med top på – og nogle rigtig lækre ting i øvrigt. Så hold lige øje. Jeg har en del fine ting at lægge op – bla. denne her kjole og gode ting fra Stine Goya, Munthe, Ganni, & Other Stories.

Så kan jeg nemlig få plads og sparet op til nogle lavendel-farvede ting. Manner, den farve er jeg altså dybt forelsket i i øjeblikket. Den tager jeg mig med ind i det tidlige efterår, som altså lurer om knap to uger… Men vi tager jo en Indian summer, selvfølgelig, alt godt!

God lørdag!

reklamelinks: kjole GANNI // strik SELECTED FEMME (den samme jeg har på HER) // frakke GANNI // bh & OTHER STORIES // sweatshirt GANNI // bluse & OTHER STORIES // kjole & OTHER STORIES

 

5 kommentarer
  1. Årh, den der frynsenedeldel på sidste billede 😍 Tror også jeg har erklæret min kærlighed til den før, haha. Jeg regner også stærkt med Indian sommer her i slut-august og september. Det er lidt med sjovt med lavendel – for mig er det ret meget en forårsfarve. Men det var også temafarven til min konfirmation i 2002. ALT var lavendel! (Undtaget kjolen selvfølgelig). Iindbydelse, servietter, lys…. ALT det skulle matche, jo!

Læg en kommentar