#onwednesdayswewearpink - ROCKPAPERDRESSES
#onwednesdayswewearpink

Ingen Pink Onsdag her på domænet uden en lille bunke ønsker, og denne gang har jeg holdt rigtig meget øje med de sartlyserøde mules fra & Other Stories. De har stået coming soon alt for lang tid, og jeg tænker dem som de helt rigtige bryllupssko.

Vi er halvvejs gennem bryllupssæsonen med to tilbage her i august – det ene dagen inden vores første bryllupsdag. Min kæreste, bedste veninde Tanja. Og ugen efter er vi på den igen. Dét bryllup er japansk inspireret (bruden har i hvert fald rødderne der), så jeg har har valgt at ære dem med en smuk kimono, købt på vores bryllupsrejse. I har måske set den på insta.

Så der er styr på tøjet, men de sko ville være prikken over i’et – så de er klikket hjem. Jeg tror, de ryger hurtigt, det må de næsten gøre, så yndige de er.

Og så har jeg ellers pakket plakaten med mine favoritter; en denimjakke magen til min med denimflæse bagpå, mit yndlingsparfumemærke Le Labo (som jeg ikke fik refillet i Paris, som planen ellers var) og den yndigste, blomstrede sag.

Sov godt venner!

reklamelinks: denimjakke GINA TRICOT // kjole STELLA MCCARTNEY // parfume LE LABO // armbånd GINA TRICOT // sko & OTHER STORIES

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, pink onsdag

10 kommentarer
 1. Årh kunne man ikke også godt have skoene på til sit eget bryllup?? Har ikke købt kjole endnu, men altså hvor er de fine!! Skal giftes til marts, er de for sommeragtige?

  1. Jeg har lige tippet min gode veninde om dem til hendes bryllup, så det vil jeg bestemt mene. Jeg tænker, man sagtens kan have dem på i marts – det er jo ikke en lille strappy sandal. Men jeg havde nok ikke tænkt at nogle sko var off season når det gjaldt mit bryllup. Go for it! Og jeg tror tilmed de er super comfy! KH

   1. Ja, det vil jo altid være en slags åben sko alligevel. Jeg må hellere bestille dem, om ikke andet så som ekstra sko 😉 Og ja tror også de er virkelig rare, har nogle sorte fra H&M i satin, de er mine yndlings for tiden!

     1. Tusind tak!! Og tak for alle bryllupsindlæg’ene, de er en stor hjælp når man står midt i det. Hvor skal man lige starte? :-O Nu er der da styr på skoene 😉

     2. Dejligt Sara, det bliver den dejligste dag, men det kan du helt sikkert allerede mærke 💜 KH

 2. Har netop hapset skoene med hjem som bryllupssko – jeg er glad for at de er RockPaperApproved (du er jo dronningen af festgarderoben!) 🙂

Læg en kommentar