#onwednesdayswewearpink - ROCKPAPERDRESSES
#onwednesdayswewearpink

Godmorgen ladies,

for første gang i flere år kan jeg deltage lidt i august-modeugen Sidste år skulle vi giftes, så der havde jeg ikke tid. De tre foregående år har jeg været på Smukfest og sende radio. Men i år! I år skal jeg være lidt med – dog kun i dag, da jeg er klemt på tid.

Jeg har fire shows – Elaine Hersby, Munthe, Holzweiler, og det jeg glæder mig allermest til – Stine Goya. Jeg var forbi deres kontor forleden og der hang nogle afsindigt smukke showpieces… WAUW! Men jeg tænker at tage jer med på instastory, så hvis I synes, det er spændende, så følg med der.

Ellers er det jo sådan set også #pinkonsdag! Og jeg nævnte jo godt strikken i går – jeg overvejer den kraftigt. Jeg synes godt nok, det er en høj pris, men nøj hvor er det også bare den lækreste strik, jeg har haft længe. TAK Emily, fordi jeg måtte købe din røde. Jeg går med den hver dag! Og så jeg er altså lidt lun på tanken om en ankelkæde. Jeg tænker det, som en helt vild detalje til et par bare ankler. Om de er i jeans, sneakers, kjoler – bare den smule ekstra touch. Hm… Har I spottet en fin en af slagsen, så tip mig endelig!

So today; all things pink! Vi ses måske på insta <3

reklamelinks: solbriller GANNI // strik GANNI // bh & OTHER STORIES // kjole & OTHER STORIES // sneakers NIKE // ankelkæde SOPHIE BILLE BRAHE

Rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

11 kommentarer
  1. Den strik er så helt igennem fantastisk, og er pænt jaloux på du har fundet den røde brugt 😉 Har ikke kunne lokke den fra nogen…
    Glæder mig til at følge med på instagram – særligt fra Stine Goya showet 😀

    1. Det Goya show – det bliver så smukt. Jeg lover at tage jer med og har endda en powerbank i tasken, så telefonen ikke går død 😅 KH

  2. Åh ankelkæder! Synes de begynder at poppe op rundt omkring og det ser SÅ fint ud! Men får stadig også flashback til mine 00’ere-og-backpacking-i-Asien-med-muslinge-ankelkæde-dage.. Måske man skulle forsøge sig igen? 😄

  3. Åh ja – fyld endelig på, på din insta-story! Især fra Goya. Hvis jeg havde mange penge ejede jeg det hele! Goya og Ganni må være favorit danske mærker.

  4. Lækker lækker lækker :-). Men Cathrine, hvorigennem har du egentlig affiliatelink til & Other Stories? Elsker også deres tøj, men synes ikke jeg kunne finde affiliate-aftalen til dem. Den er måske privat mellem dig og dem?

  5. Ihh den strik altså – den er virkelig fin. Kan kun finde den på nettet – hvilken størrelse har du den røde i?

Læg en kommentar