#onwednesdayswewearpink - ROCKPAPERDRESSES
#onwednesdayswewearpink

Godmorgen venner,

I feel reborn! Haha… Der var engang, at jeg var sygt god til at træne klokken 07.00 i morgenen. Jeg kunne cykle af sted hjemmefra 06.40, selv i regn og sne, og så træne rimelig hård kettlebell-træning i en times tid. Jeg tog endda også et enkelt hold eller to klokken 06.30!

Meeen, så tidligt har jeg faktisk ikke trænet siden starten af året. I stedet er jeg blevet magelig og nægtet at svede før klokken 08.00 om morgenen. Men det er jo fedt! Det er så dejligt at stå op, stævne ud fra indkørslen på min cykel på en mennesketom gade for at komme vel igang med dagen, træne og komme hjem igen til morgenmad 08.15. Det er altså den fedeste fornemmelse, og jeg ved, at det er et spørgsmål om vane. Jeg kan godt vende tilbage til de tidlige træninger, så det vil jeg prøve. Nye vaner er altid velkomne!

Jeg havde selvfølgelig lyserøde reformer-sokker på, lyserød sweatshirt – det er jo pink onsdag! Og hvor er I søde og dejlige at tagge mig på instagram. Jeg føler, vi har en klub! En pink klub. Og ved I hvad, jeg har lagt mærke til? I ser alle sammen SÅ glade ude på de billeder. Pink gør glad!

Og i dag har jeg kigget lidt efter et skole-agtigt-outfit. It’s back to school-tid! Og med denne her sommer vi har haft, så er en vandafvisende rygsæk jo genial. Hvorfor fandtes de ikke, da jeg gik i skole? Det er så smart.

Måske jeg vender tilbage med et lille skriv på uddannelse senere i dag? Jeg føler den i hvert fald i fingrene.

Hav en dejlig og flot pink onsdag!

reklamelinks: strik WEEKDAY // t-shirt WEEKDAY  (øko-bomuld) // notesbog OH DEER // rygsæk RAINS // jeans & OTHER STORIES (så også de her mega fine fra Gina Tricot) // solbriller PRADApink_col2

15 kommentarer
 1. Elsker de jeans du har fundet 🙂 De er vildt fede.
  Og det er virkelig et spørgsmål om vane, det er jeg helt enig i. Men nogle gange synes jeg næsten det er endnu dejligere og sove lidt længe 😉

  1. Det er det sgu os, haha! Især når det er tiltrængt med dejlige dage. Sengen og min dyne er jo det bedste sted. Nærmest som fluepapir på mig! KH

 2. Hvad betyder “et skriv på uddannelse”? du mener at du vil skrive om uddannelser? 🙂 haha jeg føler mig tungnem, for var ikke helt sikker på hvad du mente!

  1. Hehe, jeg mente lidt tanker omkring udddanelse på skrift – altså et blogindlæg om mine uddannelsestanker, som kører lidt i baghovedet pt. med alle de nye studerende 😄 KH

 3. Nu har jeg tænkt over det SÅ mange onsdage, og nu skal det være: Hvor stammer #onwednesdayswewearpink fra?? 🙂 Er det dig, der har “opfundet” det? Og har du altid gjort det (altså i bloggens tid)?
  Tak for den bedste blog! <3

  1. Hehe, I’ll tell you the story – det må jeg gøre på onsdag, men jeg kan sige så meget, at det er et citat fra min favorit teenfilm, en ægte kultfilm for mig. KH

Læg en kommentar