OOTD: Chicks on wheels - city chic - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: Chicks on wheels – city chic

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, selected femme

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, selected femme

fotos af Julie Bjarnhoff

ANNONCE – i samarbejde med Selected Femme

Det var lige godt kattens med regnen – køligt og kedeligt. Set på den anden side – jeg slipper for at vande hele haven, så længe det står ned på den der måde.

Jeg talte med nogen venner forleden – var der ikke engang hvor deciderede skybrud hørte til sjældenhederne? Jeg mindes sommeren 2011 – vi boede på Rosenørns Allé og ude på en gåtur med hvalpe-Frida åbnede sluserne sig. Og så stod det ned i så voldsom grad, at vandet ikke kun ramte os fra toppen men slog på jorden og op på os. Det havde jeg kun oplevet sydpå før. Da vi kom hjem, stod vandet ned i karnappen indenfor og ned på vores plankegulve. Jeg husker det, som om det var det første skybrud (hvilket helt sikkert ikke er rigtigt, men mindes det ikke før som et reelt fænomen). Nu er det som om, der ikke går en uge uden skybrud et sted i landet.

Selvfølgelig havde det været dejligt med sol og sommer, nu det sådan set er sommer, men det er nu ret hyggeligt at sidde inden for og høre Thomas Helmig (albummet “Vejen væk” – altid), mens jeg arbejder. Og når jeg så bevæger mig ud, så gør jeg det i smarte gummirøjsere, lag-på-lag og en god regnjakke.

Jeg kan virkelig godt lide kombinationen af praktisk og by-agtig. Er det det, man kalder City chic? Som her, den grønne farve, der minder mig om jagt, som jeg har et crush på for tiden. Der er noget med dén tone og min kulør og hårfarve, jeg synes, det spiller.

City chic. Med en hyldest til tre årtier. Sådan en lårkort ruskindsnederdel, der kan klare de daglige cykelture – den er et køb for livet. Jeg mindes min mor fortælle om dén, hun havde i slutningen af 1960’erne. Toppen i det tynde mesh-lag, nærmest 00’er-agtigt, og så min opgraderede, gamle skovmandsskjorte, som er meget 90’er-grunget. Og så mine gode røjsere, der efterhånden har mange år på bagen. Så tør jeg godt kaste mig ud i regnen.

reklamelinks: gummirøjsere ILSE JACOBSEN // nederdel SELECTED FEMME // bluse SELECTED FEMME // skjorte ISABEL MARANT (gammel)

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, selected femme

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, selected femme

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, selected femme

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, selected femme

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, selected femme

KJOLE // JAKKE // STRIK // STRIK // SKJORTE

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, selected femme

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, selected femme

14 kommentarer
 1. Haha, jo jeg har tænkt præcist det samme hver gang de varsler om skybrud! Jeg kan selv huske skybruddet i København i 2011, hvor jeg boede i NV, i en stuelejlighed, og vandet var nået op af bagtrappen og ind til køkkenet! Kælderen var oversvømmet til brysthøjde, strømmen gik i hele NV og vi skulle på ferie morgenen efter – da regnen kom sad vi i en taxa, der havde vand/bølger til vinduerne og vi måtte gå resten af vejen hjem -shit det var sindssygt 😀

  1. Nej nej nej, det lyder for sindssygt Camilla! SHIT SHIT SHIT! Blev alt fikset og i orden efter det? Vi havde også stort skybrud dén sommer vi flyttede ind i vores nye hus og gik fra tag-opbevaring til at have ting i kælderen. SÅ surt altså.., KH

   1. Dét VAR også rimelig sindssygt! haha. Kan huske vi bare sad med et stearinlys og en bolle (pga strømmangel) og tænkte SHIT, og at alle tingene i kælderen var sejlet væk 😀 Altså det tog lidt tid og energi med kælderen, da vi skulle have billeder af alle de oversvømmede sager og cirka alle i København jo også havde søgt erstatning i samme skybrud, haha. Men i den nuværende lejlighed har vi sat sådan nogle stålreoler op i kælderen, så alt står 50 cm fra jorden, just in case 😀 Ja det er virkelig surt, og også rimelig vildt at København er SÅ dårlig kloakeret, at vandet simpelthen ikke kan være dernede!

 2. Altså. De her billeder, de er for fine altså! Du er også fin. Og tøjet også. Men billederne er fantastiske!

  1. Hvor er du sød, Julie, tak. Jeg synes også, at Julie og jeg har fundet hinanden fuldstændig. Det er virkelig sjovt at arbejde sammen og være kreative og finde på, hvad der kunne være fint. KH

 3. Det er altså også bare noget af et life hack, at gøre gummirøjsere så fashion! Jeg dumper helt klart på dansker-skalaen med mit manglende regntøj + gummistøvler. Det holder virkelig bare ikke, sådan som vejret opfører sig lige for tiden 😂

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 4. Mega fint med lidt shopping inspiration mellem billederne! Og du ser selvfølgelig lige så fantastisk ud som du plejer ⭐️

 5. Du har ret mht det stigende antal skybrud. Det er klimaforandringerne vi mærker, hvor en af konsekvenserne er, at der kommer flere skybrud eller som man også siger. Der er dig også gode ting ved at der oftere kommer skybrud, da der i højere grad kommer fokus på grønne områder, hvor regnen kan sive ned i jorden i stedet for al den asfalt 🙂

Læg en kommentar