OOTD: Italo Disco og gelato - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: Italo Disco og gelato

Så sommerens eneste sommerdag falder i dag? Eller, i hvert fald en af de få? Jeg har allerede sagt til Adam, at vi altså skal grille. Bare grille, uden at udspecificere. Og så skal vi ud til Ismageriet og have en stor Gammeldags og gå tur på Fælleden. Ismageriet er en af Københavns bedste is-spots, og de er for nyligt flyttet ud ved KUA og DR.

Andre yndlings-is-sports er Social Foodies på Frederiksberg og Østerberg på Østerbro. Men ingen af dem kan lave en “gammeldags” – altså flødebolle, flødeskum og syltetøj. Det er som om, det ikke er så moderigtig til de mere fancy isbarer, som de er, at servere den slags “pynt”. De laver havtorn og avocado-is og dem skal man ikke slynge til med den slags filth (selv om Social Foodies vist egentlig har guf og flødeboller). Så kan jeg godt nogen gange bare savne ordinære Premier-is og flødeskum fra Ishuset i Sørup, ingen fine fornemmelser og havtorn. Bare rom/rosin eller choko-marcipan med neongrøn marcipan (klart ikke naturfarver, haha, vi taler 90’erne). Klask. Flødeskum og den flødebolle som altid var millimeter fra glide af.

Og apropos gelato, så får I et outfit Italian style med farver og mønstre og skør-fin skjorte. Jeg elsker at italierne kan være så flamboyante. Kan I huske H&Ms samarbejde med Versace (som evigt udtales Ver-sæijs takket være en ung Julia Roberts på Rodeo Drive i Pretty Woman)? Store guldsmykker, masser af farver og vilde mønstre. Eller Anna Dello Russos samarbejde med svensker, der udmundede i den der gakkede video, “I need a fashion shower”. Totalt for meget og helt rigtigt. Det er da på en eller anden måde livsbekræftende og sejt. Do what you feel like and dare if you want to.

bukser + skjorte H&M // sandaler & OTHER STORIES (reklamelink) // taske COLETTE // fotos Julie Bjarnhoff

^^^Er her ikke usædvanligt mange myg denne her sæson? Jeg har nogle grove sår på fødderne efter myggestik…

17 kommentarer
 1. Jeg bliver simpelthen nødt til at spørge, hvordan du holder dine sandaler så pæne i farven? Mine er ganske vist blevet brugt flittigt siden jeg købte dem start juli, men allerede her en måned efter er de helt falmede i farven og mere orange end røde. Måske der gemmer sig et husmoderfif bag dit vedligehold, som jeg bør have i mit repertoire? 🙂

   1. Åh nej, det er nok dét jeg har gjort galt. De har været så fint afskærmet fra regn, så tænkte det nok lige gik, men hvis protector er dit trick, så tyder det nok på, at der er en grund til de anbefaler imprægnering, ahem. Nåh jeg må igang med en børste og så håbe en omgang protector kan give dem lidt glød tilbage. Tak for hjælpen!

    1. Altså, jeg kan sige dig så meget, at jeg har to par også. Af den simple, dumme grund, at Adam væltede afløbsrens ud over mit første par samme dag jeg fik dem. Der kom grimme brune, ætsede pletter på dem, men jeg har dem til “hjemmebrug” og til en tur i brugsen. Jeg prøvede selvfølgelig at skrubbe alt hvad jeg kunne – men det mistede de faktisk farve af. Måske er det begrænset, hvad man kan få for 650 kroner. Men det nye par jeg har holder sig faktisk rigtig pænt! KH

     1. Eeej hvor uheldigt. Men forhåbentlig der kom et rent afløb ud af miseren, som et lille plaster på såret? 😉 Tror desværre sandalerne for længst er udsolgt, så jeg må gå varsomt til værks med børsten, ikke jeg helt ender med et par farveløs sko. Og nej du har nok ret med prisen, selvom jeg nok er så tilpas meget fra provinsen, at jeg stadig synes 650kr er en slags penge for en sko – især når den er købt highstreet. Nåh, men orange har vel også sin charme, så mon ikke det alt sammen går 🙂 Hav en dejlig aften kære du!

    2. Hermed et lille tip fra en sko-elsker og ansat i en skobutik. Ruskindsopfrisker i neutral farve. Det frisker skindet og farven op 🙂 Og som Cathrine siger altid imprægnering inden de tages i brug. Og ellers imprægnering og ruskindsopfrisker hver anden til tredje uge 🙈 Håber det hjælper lidt på de fine sandaler.

 2. Faktisk har denne “sommer” været så ualmindelig fugtig, at det har skabt helt optimale betingelser for myg, så i år er der langt flere myg end hvad der plejer at være. Du ser i øvrigt fantastisk ud 🙂 Lika aka wanna-be-biolog

  1. Jeg tænkte det nok! ÆV! Jeg er så plaget, og det er altså nogle vilde sår, det bliver til. Æv, dumme myg! KH

 3. Hej Cathrine,

  må jeg spørge, hvilket kamera du (primært) bruger?

  Er det stadig et canon eos 650 D, du bruger? og hvilke objektiver?

  Du tager så flotte billeder!

  – Sara 🙂

  1. Det her er faktisk taget på min fotograf Julies billeder – læste du interviewet med hende? På insta er det dog 99,9 % af gangene iphone-billeder! KH

Læg en kommentar