Glædelig weekend - ROCKPAPERDRESSES
Glædelig weekend

Glædelig weekend, venner!

Vi klarede den, haha! Ej, det var da faktisk en ret fin uge, hva’? Jeg mener, jeg havde bare ben i onsdags. Det var jo for vildt. Det havde jeg SÅ optur over, sådan en solskin og varme. Det gør mig bare taknemmelig. Det er ikke forventeligt i slutningen af september.

Skal I noget godt i weekenden? Flytte? Male? Træne? Feste? Hvad er planerne? Og er de gode? Eller praktiske?

Jeg kører slapperstilen fortsat, forsøger at holde stressniveauet i bund og skal sove så meget som muligt. Det er nummer 1. Dengang jeg løb marathon, lærte jeg faktisk, at den vigtige søvn får man 2-3 dage før en begivenhed. Det der med at gå tidligt i seng dagen inden eksamen – det skal i virkeligheden være et par dage før. Masser af søvn. Så lige nu fylder jeg bare på. Så meget søvn som muligt (jeg har stadig svært ved at knække vanen med at gå i seng omkring klokken 23.00), fokuserer på min chi, finder min ro. Hold kææææft, jeg er et forandret menneske! I dag starter jeg med en ansigtsbehandling, jeg har booket hos Pure Senses, og så skal jeg til massage og have løsnet op i skroget hos min yndlings-Kim. Ham går halvdelen af familien efterhånden hos – han er den BEDSTE. Not too shabby en start på weekenden, vel?

Planen er ellers, at vi skal hente Frida hos min mor i aften, hun har været på koloni siden sidste uge – og jeg drømte om hende i nat, haha! Jeg savner hende så meget. Lille hundeven. OG oven i hatten får vi mor-mad i Fredensborg. I morgen drømmer jeg om at tage Frida i bilen og køre ud til Bernstorff Parken og lade hende få brændt krudt af. Måske en kop kaffe på termoflaske to go? En croissant lige frem?

Så mange muligheder! Det vigtigste er fred og ro, og så er jeg lidt bagud med bloggen og kommentarer, så det glæder jeg mig til at dykke ned. Jeg kan forsvinde helt væk i det. Så lidt træning på søndag. Lidt god mad. Søvn. Kaffe. Hånd-i-hånd. Lyder det ikke meget godt? Nu kommer jeg i tanke om, at det også kunne være rart at få vintertøjet op af kælderen og få byttet ud med sommergarderoben.

OG OG OG OG – PÅ SØNDAG LAVER JEG EN INSTA-LIVE. Det er en Q&A, så det er kun sjovt, hvis I er med, ha! Jeg skrev klokken 16.00 forleden – men jeg tænker klokken 17.00, så jeg er helt sikker på at flere af jer kommer med. Udgangspunktet er 17-17.30, på søndag, og så må vi se om det er for meget tid eller tidsnok. Flere af jer har bedt mig om at dele den – det ved jeg ikke om man kan, det er min første live.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff, Glædelig weekend

Happy weekend guys!

I am continuing my focus to relax, stay calm, keeping those stress hormones in place. Though it’s not Klitmøller chillness, it’s just enough. My yoga teacher (ugh! Just listening to myself, haha!) told me that stress reduces your fertility with up to 40 %. Talk about a stress factor! Well, I’m doing what I can these weeks, really trying to do an effort to get my heartbeat down. It’s very much a conscious decision to choose not to take to much work in. All my patterns show the opposite, loading myself with work. But these weeks – doing the opposite, breathing etc. it’s just right.

So today I’m starting with a facial treatment and later today an appointment with my masseur. Not too shabby, haha! Well, I do have work too, but all in all; chill life. And dinner at my mom’s in the suburbs tonight, picking up Frida who’s been having a blast at her house, I’m pretty sure. 

Tomorrow is about a trip to the park, Bernstorff Parken, which is my favourite near Copenhagen. All dogs can run loose and you should see their tiny dog faces at the sight of freedom! Pure happiness. Other than that, some laundry, a book, a little work AND my INSTA-LIVE this SUNDAY. It’s at 5 PM (Paris time) and it’s a Q&A. Don’t hold back – I’ll take those English questions too!

17 kommentarer
 1. Åh hvor hyggeligt med insta-live. Er det en du vil gemme? Som medlem af en børnefamilie, så er det et kritisk tidspunkt hos os – vi sidder ofte og spiser 17.30 nemlig, såeh jeg gad godt at se den bagefter 🙂

   1. Normalt kan man se dem igen bagefter. F.eks. holder Jessica Alba og Honest Beauty ofte live-events, og dem kan man altid gense på FB bagefter. Det kunne man også med Manchester One Love koncerten. Så jeg tror godt, at det kan lade sig gøre 😀 Ved dog ikke helt hvordan haha 😀 KH

 2. Lyder som en SKØN weekend du har forude! Specielt afslapningen og hånd-i-hånd lyder perfekt 😀
  Jeg selv skal omdanne vores soveværelse, og få lavet et mini “walk-in”, så vi skal en tur i IKEA og kigge på skabe, og når vi forhåbentligt er færdig med det, så skal vi til housewarming hos nogle venner, der er flyttet ud i det nye Carlsberg Byen halløj!
  Måske hvis der er tid søndag, så kunne man da selv overveje en tur i Bernstorff Parken med den lille hund, der er altid så rart derude 😀

  1. Ejjj hvor lækkert Camilla. Det lyder så dejligt!
   Giv lige lyd hvordan det er i det nye Carlsberg Byen, har luret lidt lejligheder og den slags. Er spændt på, hvordan det kommer til at blomstre som nyt kvarter!
   Jaaa, Bernstorff er godt for alle, hund som ejer. Frisk luft og højt græs. SÅ lækkert! KH

 3. Det lyder som en dejlig weekend! 😍 Jeg har fødselsdag i dag 🍾😃 Det skal fejres hele weekenden – mit sidste år i 20’erne 🎉 Min lejlighed er så lille at gæsterne må komme i hold 🙈 Men bonus for mig – der elsker fødselsdage lige så højt som dig – er at det strækker fejringen lidt 😍

 4. Lyder som om du får en dejlig weekend! I forgårs sang du med på et par sange på din instastory og jeg var vild med det 😀 Men hvad er det nu lige den første sang du sang hed? Den er simpelthen bare god!

 5. Brååånch med en af mine bedste veninder imorgen og jeg glæder mig. Hun er sådan en, der giver energi! Og så ½ kg. bland selv og et par magasiner om aftenen.
  Søndag skal jeg klappe kattekillinger osv. på et dyreinternat med min kærestes drenge og så skal der preppes til ugen- madplan, indkøb, hvidløgssnurrer, rødbedehummus osv.

 6. Uhh, jeg går den bedste weekend, faktisk den bedste uge i møde!
  Imorgen tidlig tager jeg til Marrakech med min veninde, og vi har selvfølgelig din guide med i håndtasken! Tak!
  Håber dine planer går op i en højere enhed af afslapning, hunde-nusning og god kaffe!

 7. Hav en skøn weekend!! Det lyder som dejlige planer. Jeg skal slappe af og hygge med min mand og lille datter efter en uge på hospitalet. Synge børnesange og drikke kaffe og læse avis. Læste forresten en artikel i The Guardian i morges, et interview med Beyonces stylist, som ikke har haft en stykke sort tøj på i 20 år. Kom til at tænke på dig 😊 Linket er her, hvis du vil læse den: https://www.theguardian.com/fashion/2017/sep/29/beyonce-stylist-style-tips-marni-senofonte

 8. Lyder som en skøn weekend 🙂 Jeg skal løbe halvmaraton på søndag – så det med søvnen vil jeg da lige tage til mig her på falderebet 😉 Også vil jeg glæde mig og se frem til din insta live.. Den må jeg have at se frem til, når det bliver lidt for hårdt under løbet haha! God weekend!

 9. Jeg skal faktisk flytte, nu du lige naevner det. Flytter fra en mindre lejlighed i Bronx ind i en stoerre lejlighed paa Manhattan, og jeg glaeder mig saa meget til mere plads, og isaer et gaestevaerelse! 🙂 Rigtig god weekend til dig!!

 10. Skal faktisk også flytte. Sydpå! Hvor jeg skal bo og arbejde som guide det næste års tid. Wish me luck 😉 god weekend til jer alle ❤️

 11. Bernstoffparken er skønt. God tur 🐾
  Lørdag skal jeg træne – er startet et 8 ugers træningsforløb for at komme i mit livs form. 💪🏼 Efter er par sygemeldinger med stress har jeg endelig fået overskud, og jeg glæder mig til rejsen…

 12. Du kan “gemme” din live i dit feed i 24 timer. Når du afslutter din livestream, så kommer den op med den mulighed at gemme den/dele den i 24 timer. Det skal du så bare godkende. Ret smart, for så kan man sikre sig at alle forhåbenligt har tid til at se den, selv hvis de ikke lige har tid klokken 17 ☺️👏🏻

Læg en kommentar