Guide til Antwerpen: Hotel, mad, shopping og det løse - ROCKPAPERDRESSES
Guide til Antwerpen: Hotel, mad, shopping og det løse

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Antwerpen guide, Visitflanders

Indeholder konkurrence // Annonce for VISITFLANDERS og Brussels Airlines

Det er på høje tid, at jeg får delt min næste guide med jer fra sommerens roadtrip. Men grunden til at jeg har trukket den lidt, det er at jeg har fået en lille ekstra treat med ombord, som jeg syntes, var det perfekte spice til sådan en guide. En af jer kan vinde to flybilletter til Bruxelles – og så har I guiden her (og der kommer også en til Gent) til at tage med.

Efter dagene i Rotterdam kørte vi fra Holland mod Belgien. Første stop; Antwerpen. En by jeg faktisk har drømt om at besøge i mange år for sin mode især. Hvis Paris er haute couturens hovedstad; Dior, YSL, Chanel osv. Så er Antwerpen hovedsæde for den mere banebrydende, venstreorienterede modescene. Dem der tør. Det avantgarde.

Har I hørt om The Antwerp Six? I starten af 1980’erne dimmiterede seks unge tøjdesignere fra The Royal Academy of Fine Arts i Antwerpen. De forlod skolen og startede et designkollektiv. Og hvem var de? Dries Van Noten, Ann Demeulemeester, Dirk Van Saene, Walter Van Beirendonck, Dirk Bikkembergs og Marina Yee. Dries Van Noten, der er en af mine største favoritter. Hans arbejde med prints og farver – han er så sindssygt talentfuld. Alle seks sørgede for at få Antwerpen på modelandkortet.

Og for den spirende kreative scene i Antwerpen, byens ry som diamanthovedsæde (dét i sig selv er spændende) og et vildt havneområde i stil med Nordhavnen bare større og vildere (en fotografs drøm, forestillede jeg mig) – ja, så var Antwerpen med på min to-vist-liste.

Byen er super smuk og fyldt med dejlige små pladser. Den har den helt rigtige og virkelig charmerende vægtning af old Europe og alt det nye, edgy bl.a. takket være The Royal Academy of Fine Arts – og alle de typer, det tiltrækker.

NU til det lille konkurrence-element. Brussels Airlines har lanceret en ny billettype, de kalder Hi Belgium Pass. For 149 euro kommer man tur/retur til Bruxelles, får ubegrænset togtransport i hele Belgien + adgang til en lang turistattraktioner og museer i to byer efter eget valg. Og det gælder også ting som guidede ture, cykelleje etc. Og det er præcis sådanne to billetter, I kan vinde.

Alt I skal gøre er at fortælle mig i kommentarfeltet, hvilke byer I drømmer om at besøge i Flandern. Måske går I efter en særlig destination? En særlig attraktion? Så trækker jeg en vinder – som får direkte besked.

Betingelser: Prisen gælder flybilletter i kategorien Check&Go, inklusiv 12 kg håndbagage samt en mindre håndtaske. Billettypen kan købes til afgange 3-16 uger frem og gælder for ankomst torsdag, fredag eller lørdag og afrejse søndag, mandag eller tirsdag.  Man kan være af sted op til seks dage i alt. Vinderen skal rejse inden 31. marts 2018. Der tages forbehold for udsolgte datoer. 

 

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Antwerpen guide, Visitflanders

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Antwerpen guide, VisitflandersRockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Antwerpen guide, Visitflanders

VI SOV (we slept):

A Place (Vrijdagmarkt 1)  – det sejeste “home away from home”. Det ligger på Vrijdagmarkt (det betyder fredagsmarked – og det holder man i øvrigt stadig hver fredag, selv små 500 år efter), som er en mega hyggelig og meget centralt placeret lille plads. og når du først lige får spottet den lille dør, så er du næsten hjemme.

Værelserne er store og indrettet som et-værelses-lejligheder i nærmest Twin Peaks-stil. Ternede puder, vægge beklædt med træ, en dybgrøn stor flyder af en sofa. Det er ret charmerende og en nærmest filmisk setting. Ved ankomst lå der et lille håndskrevet postkort og to kager i en smuk æske til os. Det var virkelig en personlig og rigtig dejlig velkomst. Det kan jeg kun anbefale!

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Antwerpen guide, Visitflanders

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Antwerpen guide, Visitflanders

^^^ middag på L’Épicerie du cirque

VI PARKEREDE (we parked):

Der er både overdækkede og lidt dyre p-pladser langs Plantinkaai, men der er også en åben og billig p-plads langs Sint-Michielskaai. Vi holdt på den sidste, og det var meget fine priser.

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Antwerpen guide, Visitflanders

^^^Falafler i verdensklasse på Falafel Tof

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Antwerpen guide, VisitflandersVI SPISTE (we ate):

MORGEN / FROKOST (breakfast/lunch)

Mirlo’s (Verbondstraat 1) – Ret hyggelig lille café, sådan lidt moderne mormor-stil. Du føler dig i hvert fald hjemme, når du træder ind. De laver en god kop kaffe, serverer morgenmad (pandekager, french toast, grød etc.) og en ret instagrammable kakaomælk med skumfiduser.

Copper (Belegstraat 80) – Facaden i sig selv er et billede værdigt med sine pistaciegrønne nuancer. De serverer simpel men god morgenmad. Yoghurt, croissant, brød med ost og alverdens slags kaffer. Det de er mest kendt for dog, det er deres små madder med forskellige spreads på. Hummus, avocado etc. Dur både til morgenmad og frokost.

Tinsel (Vlaamsekaai 40) – Dejligt sted der generelt laver mad i den sunde ende – uden det er hysterisk. Chiagrød og lækre salater. Men de har også fine sandwiches og serverer nogle ret lækre kager, i den hjemmelavede stil. Mega lækkert og hyggeligt. Dur både til morgenmad og frokost.

Fosbury & Sons (Mechelsesteenweg 271, Bus 1.1) – Endnu et helt vidunderligt, smukt sted. Det er vist både et krea-hub professionelt set, men du kan også komme og spise morgenmad og frokost. De nørder kaffe, laver lækre kager til og gode serveringer, alt efter sæson.

Native Bio Bistro (Muntstraat 8) – Et ret fint frokoststed. Lidt for slidt-og-hvidt til min smag men det tager intet fra, at det er god øko-glad mad. Små tærter, quinoasalat etc. Rimelig ukompliceret men sundt og lækkert. Og solidt. Dur til frokost – og aftensmad.

Revista (Karel Rogierstraat 47) – det ser ikke rigtig ud af noget udefra, måske endda lidt kikset. Men de er altså meget cool, og det bliver noget bedre, når du træder ind. Væggene er næsten plastret til med magasiner og bøger. Det er det, de er; en bog/magasin-café.

Divers (Volkstraat 9) – Et splitsekund glemmer man, at man står i Antwerpen og ikke på Bali. De laver acaibowls, coldpressed juice. Et rigtig superfood sted – godt for dig, godt for din instagram.

Barchel (Van Breestraat 6) – En af de smukkeste caféer jeg har set. Sildebensgulve, hvide fliser på væggene. Du kan få lækker morgenmad og frokost. Små fladbrød med porcheret æg, laks, banan- eller ricottapandekager.

Falafel Tof (Hoogstraat 32) – KLART den bedste falafel, jeg har fået. Måske i mit liv. Ja, den slår måske min favorit fra Paris; L’As. Det ser ikke ud af noget – overhovedet. Det er faktisk plain og næsten kedeligt. Men manner, de kan finde ud af at lave falafel, og du får selv lov til at komme topping i brødet.

L’Épicerie du cirque (Volkstraat 23) – Meget muligt hele vores roadtrips bedste måltid (med stærk konkurrence fra et måltid vi fik i Ghent). Vi taler michelin-stjerne-værdig frokostservering men uden Københavner-priser. SÅ lækkert – og kokken bag er en af stjernerne i Antwerpen.

Konditori (Schermersstraat 8) – Det smukkeste konditori, jeg længe har set. Smukke kager, brød, det hele. En lokal favorit, som får folk til at krydse byen for det gode brød.

^^^Graanmarkt 13

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Antwerpen guide, Visitflanders

^^^SO YUMMY! Pizza på Otomat

AFTEN (evening)

Graanmarkt 13 (Graanmarkt 13) – Smukkeste Michelin-restaurant og måske en af de mere hypede i Antwerpen. Med god grund. De har både restaurant, en butik og et hotelværelse/lejlighed, man kan leje. LÆKKER mad og virkelig hyggelig patio bagi.

The Jane (Paradeplein 1) – Er du ude på at fine dine? Og du har været på Graanmarkt? Så skal du på The Jane. Om muligt smukkere end Graanmarkt. Der bliver kredset om alt, og det er de vildeste serveringer. Og så sidder du i det vildeste rum (gammel kirkerum, tror jeg?). Men vi taler vistnok også to Michelin-stjerner.

Veranda (Lange Lobroekstraat 34) – Mega sej restaurant. Sådan lidt a la madklubben, når man bestiller – to, tre eller fem retter til frokost. Fem retter til aftensmad til en rigtig god pris. Cool vibe.

Otomat (Van Schoonbekeplein 11) – Seriøst god pizza, tæt på havnen. De er også super busy, der er ikke noget der. Men pizzaen – ventetiden værd. Jeg kørte klassisk margherita, og den var super lækker. På en måde lidt Halifax-agtig i stemning, bare lækrere.

Tapabar (Pelgrimstraat 21-23) – God tapasbar med små lækre serveringer og lækre vine.

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Antwerpen guide, Visitflanders

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Antwerpen guide, Visitflanders

^^^En hel julepyntsbutik på Kloosterstraat

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Antwerpen guide, Visitflanders

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Antwerpen guide, Visitflanders

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Antwerpen guide, VisitflandersVI DRAK (we drank)

KAFFE (coffee)

Normo (Minderbroedersrui 30) – Et ægte hipster-kaffe-sted i Antwerpen, men super, super god kaffe. De nørder den virkelig, og du kan også stocke op på kaffegear. De har foruden også snacks, kager, simpel morgenmad. Ret cool vibe i øvrigt. Rygtet siger, at det er en af byens kaffebarer.

Kornel Koffie (Sint Lambertusstraat 1) – Ret fin kaffebar også (ja, I ved det er dét, vi går efter på rejser), hvor man også er velkommen med computer til at sidde og arbejde lidt (eller blogge), eller også kan man hænge i klapstolene ude foran.

Charlies Antwerpen (Volkstraat 66)– Prisvindende kaffe, halli, hallo!! Deres drinkskort er gigantisk – både hvad angår kaffe, te, varm kakao. The works. De serverer også morgenmad/frokost.

Butchers (Kasteelstraat 57) – Endnu en hipsterkaffebar, som er relativ lille men mega hyggelig. De serverer også morgenmad/frokost.

Caffenation (Mechelsesteenweg 16) – Et ret stort sted, der serverer en god kop kaffe, vi tog to go. Et sted hvor mændene har knold og fuldskæg. Yes once again, hipsterkaffe.

DRINKS

Vitrin (Marnixplaats 10) – En ret fin bar på en lille plads med en kæmpe Poseidon-skultur i midten. En ret happening bar for byens modeelite.

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Antwerpen guide, Visitflanders

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Antwerpen guide, Visitflanders

VI SHOPPEDE (we went shopping):

Studio Helder (Vrijdagmarkt 13, lige over for A Place-lejligheden) – Rigtig fin lille dimsebutik. Det er primært interiør, og butikken er ikke særlig stor. Til gengæld er de rigtig dygtige til at kuratere indholdet, så det både er lidt spøjst og anderledes, og samtidig har du lyst til at købe dig fattig.

Honest By (Aalmoezenierstraat 2) – Ret sejt tøjmærke/butik, der som en af de første (hvis ikke de første), der er 100 % transparet. De viser, hvor materialerne kommer fra, hvor meget de koster, hvem der har lavet produktet, hvor henne – og hvor meget folk tjener langs supply chain’en. Ret sejt.

Enes (Volkstraat 58) – ÅH for en lækker tøjbutik. De har Paul & Joe, Designers Remix, Baum und Pferdgarten, Iro, Morobe sneakers, L:A Bruket og meget, meget andet.

Haven Surf (Volkstraat 18) – Navnet afslører den, det er en butik med masser af fokus på surf. Men de her også meget almindeligt fint badetøj til både børn, mænd og kvinder. Men det er altså også stedet, du kigger våddragter på.

The Recollection (Kloosterstraat 54) – Sygt lækker interiørbutik som bla. forhandler belgisk design darlings Piet Hein Eek. De har også flere danske mærker, og det er nok derfor, butikken falder i min smag. Et nordisk touch men en smule mere bombastisk end udvalget ville være herhjemme.

Graanmarkt 13 (Graanmarkt 13) – Som skrevet længere oppe; de har både en lejlighed man kan leje, en lækker restaurant og også en lækker butik med både skønhed, mode, interiør.

Essentiel Antwerp (Ligger mange steder) – Ret fint, farverigt og glimmerglad’t tøjmærke med mange egne, butikker.

Kloosterstraat – HERLIG gade at besøge i weekenden med samme vibe som Nansensgade i København. Fyldt med vintage-fund og gammelt ragelse.

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Antwerpen guide, Visitflanders

^^^Loppis på Kloosterstraat

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Antwerpen guide, Visitflanders

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Antwerpen guide, VisitflandersVI SÅ (ELLER VILLE GERNE HAVE SET) (we saw):

Den botaniske have (Leopoldstraat 24) –  Et rigtig dejligt hangout sted.

MAS (Hanzestedenplaats 1) – Antwerpens største museum og et godt sted at få en smuk udsigt over byen, hvis du går til tops.

Promenade Scheldekaaien – En tre kilometers promenade fra nord til syd af byen og en dejlig gåtur langs vandet.

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Antwerpen guide, Visitflanders

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Antwerpen guide, Visitflanders

On our roadtrip through Europe we visited Antwerp too. Such a beautiful city. A perfect mix of old and new, fashion, art and pretty good coffee too. All the spots above were on out to-visit-list. A lot of them we got to visit. There are so many great places to drink a (hipster) cup of coffee, corners to hang by, shops to trash you credit card in and don’t forget to drive around the old harbour if you’re going by car. It’s so fascinating.

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Antwerpen guide, Visitflanders

162 kommentarer
 1. Jeg vil vældig gerne besøge Brugge, som skulle være en smuk gammel by fyldt med øl og pomfritter. Det synes jeg, lyder fantastisk!

 2. Fantastisk konkurrence! Jeg har længe drømt om at se Antwerpen, så udover Bruxelles er den klart på to do listen. Derudover skulle jeg, hvis jeg vandt, bestemt også en tur til Leuven og besøge en veninde, der læser på universitetet der. Jeg krydser fingre for at drømmene går i opfyldelse 😉
  Tak for en super blog!

 3. Åh Cathrine, det er en af de bedste konkurrencer nogensinde! Jeg har tidligere besøgt Brügge på en dagstur, som er et af de smukkeste steder, jeg har været. Der er noget helt særligt ved Flandern – det er så grønt, og det emmer så meget af historie og det gode liv, men af en eller anden grund tror jeg, det bliver lidt glemt eller overset, når man skal vælge destination til en weekendtur og ofte “bare” ender i i øvrigt også dejlige Paris, London, Berlin eller Amsterdam.
  Af byer drømmer jeg mest om at besøge Antwerpen, og det er ikke blevet mindre af at læse dit indlæg. Men jeg drømmer helt, helt vildt om at kombinere det med en dag, hvor man måske lejer en bil og får set nogle af de fantastiske landskaber fra tv, når jeg som barn har siddet linet op til Flandern Rundt, med mine egne øjne 🙂 Det er kun en time fra Antwerpen, så mon ikke det kunne lade sig gøre? 🙂

 4. Det må være Gent, og den særlige attraktion og destination: min ven, Anders 🙂 mon ikke i kombinationen med noget belgisk øl og chokolade, yay 😀

 5. For år tilbage var jeg selv i Antwerpen pga. arbejde. Jeg nåede ikke at se byen, da dagene gik med messer, men jeg drømmer om at komme tilbage og slæntre gaderne tynde og gå på opdagelse!

 6. Jeg vil genbesøge Leuven, hvor jeg var på ERASMUS ophold tilbage i 90’erne (!). Og så kalder dine inspirerende Antwerpen guide, da også klart på en tur til mode- og havebyen.

 7. Jeg skal da helt sikkert gå dig i hælene i Antwerpen – og min veninde har vrøvlet om Bruges siden hun besøgte byen kort!

 8. Antwerpen ser ud til at være en virkelig dejlig, smuk og spændende by – så der drømmer jeg om at komme på visit! Især grundet din gennemførte guide 😀

 9. Jeg kender ikke meget til Flandern ud over cykelløbet. Jeg tror, jeg vil gøre cykelrytterne kunsten efter og lave en ‘Flandern Rundt’. Det kunne være så sjovt at rejse rundt og besøge de mest bemærkelsesværdige byer, opleve middelalderstemning og spise mad, som kun hører sig ferie til.

 10. Jeg vil klart sige Antwerpen – den har jeg altid drømt om at besøge. Og så ville jeg tage min mand med. Vi står midt i et stort renoveringsprojekt af vores hus og venter barn nr 2, så sådan en tur vil være perfekt til at være lidt kærester igen😊

 11. Jeg kunne så godt tænke mig at besøge Antwerpen eller Brügge. Har aldrig været der, men har kun hørt så meget godt om disse steder! Dine guides har helt sikkert også medvirket til at gøre det mere ønskværdigt at besøge disse byer 😄

 12. Svært valg! Men jeg vil rigtig gerne opleve Antwerpen, grundet dets arkitektur og byplanlægning! Derudover fik du virkelig solgt Gent, som en by værd at se, da I var afsted. Men jeg har også hørt rigtig gode ting om både Brugge og Bruxelles! Haha åh, jeg må vist snuppe de 6 dage, hvis jeg er så heldig at vinde!
  Og tak for en virkelig god guide til Antwerpen!

 13. Jeg vil rigtig gerne til Brugge! Jeg ved godt, det skulle være en af de mest turistede byer i Europa, men efter at have set “In Bruges”, vil jeg virkelig gerne se byen selv. Den ser så flot ud.
  Da jeg for nogle år siden skulle på interrail, overvejede min ven og jeg meget at tage dertil, netop pga. “In Bruges”. Jeg havde også hørt godt om Gent og Antwerpen, som vi også overvejede. Men vi ville også gerne til Wien (pga. “Before Sunrise”), og Polen ville vi egentlig også gerne, så vi endte med at tage østpå i stedet for vest. Så jeg tænker, det kunne være godt med en revanche til Flandern, nu hvor vi er for gamle til de billigste interrailbilletter.

 14. Jeg vil super gerne besøge Brügge. Jeg har kun hørt godt om byen med de mange hyggelige kanaler og charmerende gader.

 15. Du har solgt Antwerpen SÅ godt, så jeg ville selvfølgelig prøve nogle af alle de ting du guider til her 😍 Bl.a. Klosterstraat og Promenade Scheldekaaien, lyder som steder jeg gerne vil opleve 😊

 16. Jeg drømmer om Brugge! En af de værste ting ved at være studerende, er at rejsebudgettet desværre oftest er ikke-eksisterende. Men der skulle være såå fint!

 17. Sikke en fin guide – jeg er så klar til at tage afsted nu! Helt ærligt så er listen af gode kaffesteder nok, drømmer allerede om at gå på opdagelse i Antwerpen med en cortado to go og min kæreste i hånden.

  xx Trine

 18. Jeg vil så gerne besøge Brugge! Bygningerne og arkitekturen ser så fantastisk ud og tager mig nærmest ind i et Harry Potter univers. Jeg ville elske at vinde denne konkurrence, så jeg kunne tage afsted med min dejlige kæreste.

 19. Helt klart Gent! Min svigerinde er fra byen, og det kunne være rigtigt fint at se, hvor hun kommer fra. Desuden var Gent en af de rigeste europæiske byer i middelalderen, så historisk og arkitektonisk har den virkelig noget at byde på.

 20. Åh, jeg vil så gerne til Antwerpen! Jeg har endnu ikke været i Belgien, men jeg har en fornemmelse af at det er et land man forelsker sig i!

 21. Årh en vild konkurrence! Jeg vil gerne besøge Brügge, Bruxelles og nu HELT sikkert også Antwerpen inspireret af det her indlæg!

 22. Jeg ville elske at besøge Antwerpen og få et ordentligt indtryk af byen. Jeg var forbi i sommer, men i øsende regnvejr og alt for kort tid, så den fortjener et ordentligt besøg.

 23. Virkelig gode steder i har været, og flere er nu tilføjet til min rejse-must-see-liste :-).
  For at fejre at min søde og stærke mor oven på et længere sygdomsforløb inviterede min bror og jeg min mor til Bruxelles. Det var virkelig en skøn og vildt flot by, så belgien kan virkelig anbefales og er blevet en af mine favorit eu-lande. Næste by jeg virkelig gerne vil besøge i Belgien er Antwerp, og dernæst på listen er Brugge, da jeg har hørt fine ting om de flotte byer og især Brugges dens chokolade og madkultur <3. Så hvis jeg var den heldige vinder af billetterne ville jeg invitere min mor (og min bror, og splejse om hans billet) med til Antwerp, og med det ubegrænsede togtransport der er med i billetten (Hvilket er mega nice at de har med i hatten) tage en dagstur til Brugge. 🙂 Jeg krydser mine fingre!

 24. Fantastisk konkurrence. Jeg drømmer om at besøge Brugge igen. Jeg var der på interrail for snart 15 år siden og husker byen som helt vidunderlig. Næsten Harry Potter-agtig med et gammelt universitetsmiljø, kanaler og magi. Er spændt på, om jeg mon husker rigtigt 🙂

 25. Antwerpen, Antwerpen, Antwerpen! Har været i Bruxelles ad flere omgange, men er aldrig nået forbi Antwerpen – og din guide har nu kun gjort mig endnu mere hooked! Er sikker på det er en by lige efter mit hjerte (og mave). <3

 26. Sikke en dejlig guide! Jeg kunne godt tænke mig at besøge både Antwerpen og Brügge – det lyder som om, at begge byer er et besøg værd 🙂 øl, pommes, kaffe…mmmmhh. God søndag

 27. Uhhh, jeg ville så gerne til Antwerpen efter din fine guide! Det er en by jeg aldrig rigtig ville have tænkt på ellers, men nu virker den som en klar must-see!

 28. Det er svært at vælge, og har aldrig været nogle af stederne.. Men tror jeg ender på Antwerpen! Din guide er så fin, og det vil jeg gerne opleve <3

 29. Belgien som helhed har længe stået på min to-do liste, men jeg drømmer særligt om Bruxelles, Brügge og Antwerpen 🙂

 30. Sikke en fin konkurrence på en (efterårs)-søndag formiddag! Jeg vil rigtig gerne besøge Bruxelles, som skulle være en super spændende by, men Antwerpen lyder nu også som en ægte perle!

 31. Jeg har ventet hele sommeren (eller siden du nævnte, du ville lave en guide) på dette indlæg.
  Jeg har nået at være i Antwerp nu, men uden din guide 🙁
  Jeg ville derfor elske at komme tilbage til Belgien, og opleve Antwerp igen igennem dine øjne, og bonus ville ovenikøbet være, at kunne besøge min australske veninde, der er flyttet til Antwerp.
  Vi ses meget sjældent, så at se hende ville toppe listen af “seværdigheder”, næstefter at komme ned at spise på den restaurant på Havnen, der er bygget, som en båd. Den bedste mad og betjening.
  Tak for guiden og dit flotte arbejde med bloggen.
  AB

 32. Øj for en konkurrence! Jeg har længe drømt om en tour-de-Belgien med Antwerpen, Brugge og Bruxelles, fritter, chokolade og andet godt i lange baner – så jeg krydser fingre for at det kan blive til virkelighed

 33. Antwerpen ser så dejlig og spændende ud. Den by er på min rejse-liste, så det kunne være så fedt at få lov at besøge den!

 34. Ej en fantastisk konkurrence for os som overlever på SU 😉
  – Belgien har altid været på to-visit listen! Det lyder som den perfekte lille afbræk i studierne for min søster og jeg til at på noget kvalitets tid (med chokolade, øl og kultur!!)

 35. Jeg har altid gerne ville besøge Bruxelles. Jeg er vild med blandingen af det gamle og det nye. Jeg kunne godt tænke mig at opleve arkitekturen, atmosfæren og selvfølgelig maden! Især de belgiske vafler og et besøg i chokoladelandsbyen står højt på listen 🙂
  Jeg havde faktisk ikke hørt om Antwerpen, før jeg læste dit indlæg, men det ser jo SÅ hyggeligt ud, så der ville vi helt bestemt skulle slå et smut forbi 🙂

 36. Åh åh.. Jeg vil gerne til BÅDE Antwerpen, Brugge og Gent! Med billetten kan kun to af destinationerne vist opleves på de 6 dage, men så er der jo ikke andet for, end at tage en ekstra tur 😄 Jeg krydser mine fingre så gevaldigt for, at jeg bliver den heldige! 🤞🏼♥️

 37. Perfekt timing med din guide! Jeg har planer om at give min kæreste en forlænget weekendtur til Belgien i fødselsdagsgave. Vi vil så gerne til Antwerpen og Brugge, eller Gent – der er så mange muligheder. Opleve de smukke byer, spise masser af chokolade og god mad, og gå på opdagelse i belgiske øl. Det er skønt med alle de anbefalinger, når jeg skal planlægge turen 🙂

 38. Jeg vil rigtig gerne til Antwerpen og Brugge, det virker til begge steder byder på god mad. Og hvad mere kan man ønske sig? 🙂

 39. Jeg drømmer klart om at besøge Bruxelles, hvor min bedste drengeven har boet i snart 10 år, og jeg har ikke haft mulighed for at besøge ham så meget som én eneste gang endnu! Så et surprise-visit ville klart være et hit 🙂

 40. Vi har venner, der bor i Antwerpen, og efter at have besøgt dem forrige sommer, tabte jeg fuldstændig mit hjerte til byen. Vi nåede også at besøge charmerende Gent, men Bruxelles er stadig på min ønskeliste, så jeg krydser fingre.
  Næste gang du er i Antwerpen, skal du besøge Doel – et forladt kvarter spækket med flot streetart.

 41. Min kollega fortalte om sin tur til Antwerpen for nogle uger siden, og siden da har jeg tænkt på at aflægge byen et besøg. At det så skulle vise sig at være blevet en hip bloggerdestination, bekræfter alene min lyst til at rejse dertil <3

 42. Sikke en god grund til at udskyde rejseguiden! 😀
  Jeg ville udnytte den inkluderede transport og finde anmeldelser på de bedste pommes, moules og vafler – og så tage hen for at spise det! – mad er jo en attraktion i sig selv – og jeg vil helt klart også tage udgangspunkt i dine mundvandsfrembringende beskrivelser. Og så skal jeg helt sikkert til Brüssels og Mechelen. Førstnævnte fordi min søster har været der (og man skal jo ikke stå tilbage for noget), og sidstnævnte fordi det bare er et supergodt ord, jeg gerne vil kunne sige flere gange (også min primære grund til at besøge Guatemala i sin tid – og det betalte sig!!) 😀

 43. Jeg vil meget gerne til Antwerpen, især efter at have læst din guide. Det lyder helt fantastisk som weekend tur med lækker mad, skøn kultur og hyggelig stemning. Det kunne være fantastisk at vinde flybilletter og jeg ville tage min mor med❤️

 44. Wow, tak for en rigtig fin og omfattende guide! Næste by på min liste er netop Antwerpen, da jeg efterhånden har krydset de fleste storbyer i Europa af. Det ville være så hyggeligt at dele den oplevelse med min lillesøster, som også er ved at få øjnene op for at rejse rundt i Europa og opleve en masse ny kultur. 🙂

 45. Jeg drømmer især om at besøge Antwerp og Leuven, men også om at leje cykler og tage på heldagstur med stop i forskellige landsbyer. Belgien har et vildt system af cykelruter og en smuk natur, som egentlig minder meget om Danmarks. En studerende med lille pengepung og stor rejselyst krydser fingre! ✌🏼✌🏼❤️

 46. Jeg ville tage min kæreste (som lige har friet til mig 🙈) med til oudenaarde, som han har nævnt flere gange i de år vi har kendt hinanden, da han har været der som barn. Kunne være skønt at give ham en kærestetur og et afbræk i hverdagen med vores søn 😊

 47. Jeg ville gerne besøge Gent og Bruxelles (gælder det? Det ligger jo sådan set i sin egen region). Men et besøg til Antwerpen ville heller ikke være af vejen

 48. Sikke en dejlig guide! Jeg ville umiddelbart selv besøge Brügge og Bruxelles, men efter denne guide kan jeg se, at de to byer med B er i hårdkonkurrence med A-byen, Antwerpen 🙂
  God søndag!

 49. Åh, jeg har lige været på interrail, men er slet ikke færdig med at besøge Europas fantastiske storbyer! Jeg drømmer om at besøge Bruxelles og Antwerpen, da vi desværre ikke nåede deromkring på sommerens rundtur.
  Til gengæld nåede vi forbi Rotterdam, efter du havde tippet om byen, og jeg er stadig helt forelsket, og MÅ absolut tilbage dertil også!

 50. Jeg har altid gerne ville til Brügge – Har hørt så ufatteligt meget godt om byen. Mine ture til Belgien har altid været lidt uheldige med en masse bøvl og besvær, så det kunne være dejligt at få chancen for at ændre på det. Hav en dejlig dag.

 51. Kære Cathrine,
  Hvilken fantastisk konkurrence.
  Jeg ville bestemt (gen)besøge Antwerpen. Jeg var der for nylig med min, på det tidspunkt, soon-to-be kæreste. Han bor i Bruxelles, og vi var på en dagstur til Antwerpen. Vi fik dog ikke set så meget af byen, da det meste af turen gik med at fare vild, være fnisende, nyforelskede og holde i hånd. Jeg vil enormt gerne tilbage udstyret med din guide – og så vil jeg meget gerne til Bruxelles for at besøge min, nu, nye kæreste. Tak for en unik blog.

 52. Jeg har været en enkelt dag i både Gent og Antwerpen, men ville elske at bruge mere tid begge steder. Og så selvfølgelig et smut forbi Bruxelles (tæller det som Flandern? Er jo strengt taget i sin egen region)

 53. “At rejse er at spise” .. eller, det ville være formålet med turen hvis jeg vandt! Så skulle vi specielt prøve de der falafler. Mit mundvand var ikke til at styre efter at have læst om alle de gode spise steder.

 54. Antwerpen!! Har aldrig været i Flandern eller den side af Europa selvom jeg er ret historisk interesseret.. Vil gerne opleve det ældre Europa og de flotte bygninger med min kæreste på slæb… Ku være hyggeligt 🙂

 55. Jeg har længe ønsket at komme til Bruxelles for at opleve den pulserende stemning der må være med al den politik der foregår dernede. Men også for dens ry for at være en hyggelig by og for dens gode mad. Dog vil jeg sige, at efter din guide til Antwerpen, ja så er det lige før den slår Bruxelles af førsteplads pinden 😀

 56. Jeg vil rigtig gerne besøg Gent, (fra hvor vores danske arbejdsmarkeds-model i øvrigt har rødder) og så er jeg blevet meget inspireret af dit indlæg, så Antwerpen må jeg besøge en dag!

 57. Jeg elsker simpelthen dine små guides, Cathrine – de er så stemningsfulde! 🙂 Jeg drømmer om at besøge Brügge og Ghent. Jeg har længe gerne ville besøge Herbert Foundation i Ghent, da jeg er meget glad for konceptkunst, så det skulle i hvert fald på listen, hvis jeg skulle være så heldig at vinde. Og så ville jeg i øvrigt tage min mor med, da det kunne være alt for hyggeligt med en mor/datter-tur, og da hun ofte fortæller om en ferie til Flandern, hun var på som lille.

 58. Antwerpen! Jeg har en gammel ven som bor der. Vi mødes altid alle mulige underlige steder. Amsterdam, Moskva, Klitmøller Skt Petersborg og Tamraght. Men jeg har aldrig besøgt ham i Antwerpen. Efter at have læst din guide, kan jeg se at det er mit livs fejltagelse. Det må der rettes op på!

 59. Wow en lækker konkurrence. Et af de steder min amerikanske mand ALLERHELST vil besøge i Europa er Brügge. Det er en eller anden film, som han hele tiden snakker om. Noget om en amerikansk spion som bliver pensioneret der. Så det må være 1, men hvis man ikke kan flyve dertil, så har din guide til Antwerpen fået mine øjne op for en by, jeg indtil nu ikke har kendt på andet end navn.

 60. Ih, Cathrine dine guides er altid så gode og gennemførte!

  Jeg hr altid drømt om at komme til Antwerpen. Bare slentre med min kæreste, spise god mad, kigge på pæne huse. Så hvis jeg skulle være så heldig at vinde vil turen nok gå dertil 🙂

 61. Vild konkurrence! Perfekt til et SU-budget 😉 Jeg drømmer mest om Antwerpen – min veninde besøgte byen på interrail og har virkelig solgt den godt – men jeg kunne forestille mig at når din guide til Gent kommer så ryger den by også på listen 🙂

 62. Skønt indlæg! Man får i den grad lyst til at besøge Antwerpen med alle de fine steder, du har dokumenteret. Men Brügge er nu også på min liste efter jeg så filmen “In Bruges” med min college-roommate i USA.

 63. Jeg har altid gerne ville til Brugge, og kan nu tilføje Antwerpen på min liste over Flandern-byer, jeg drømmer om at besøge.

 64. Åh! Sikke en god guide! Min kæreste og jeg har længe snakket om at tage på en madferie! Men hvor skal man starte i Europa, når der er så mange fantastiske steder at vælge imellem?!?! Men nu lægger jeg ud med Antwerpen og krydser fingre for os 🤞

 65. Jeg har egentlig aldrig haft en by i Flandern på min must-see list, men jeg er bidt af en gal cykelmyg og ser Flandern rundt hvert år! Det er lidt en familieting og de fleste synes, at det er ret sjovt med en ret feminin 23-årig pige, der bestemt ikke er sportstalenter, elsker cykelsport, men det er simpelthen det bedste! 😍 Og jeg ved fra tv’et at Flandern er er helt fantastisk smukt sted! Næsten som et eventyr. Men ud fra hvad jeg har set og hørt, så må Brugge være min destination! Jeg elsker at udforske ældre byer til fods og byen skulle være fyldt med små gader og historiske bygninger = bedst tænkelige ferie! Det ville være en fantastisk måde at starte specialeskrivningen i det nye år 😃

  1. Og anden destination måtte uden tvivl være Gravensteen slottet i Gent! Min 14 dages ferie ned gennem i Europa i sommers bragte mig forbi fem slotte og man kan aldrig få nok ❤️ Lidt kongelig (og royalist) har man jo lov at være 😉

 66. Min kæreste er bidt af et galt cykelløb, mildt sagt 🙂 Så hvad ville være bedre end at se området som er kulisse til Flandern rundt på to hjul, og dertil min svaghed for storbyer såvel som historiens vingesus i Brugge. De oversete europæiske byer er som regel de mest autentiske, og desuden er maden jo et sandt højdepunkt når man rejser, så jeg ville også lade mig inspirere af nedenstående guide, og forhåbentlig teste smagsløgene:
  http://politiken.dk/rejser/art5789882/Ikke-bare-cykell%C3%B8b-S%C3%A6t-t%C3%A6nderne-i-Flandern

  Krydser fingre 🙂

 67. Wow, nogle lækre billeder og en lækker konkurrence! Jeg ville vildt gerne tage min kæreste med på en vinter-tur til Antwerpen og L’iege! <3

 68. Jeg har vil gerne tilbage til Antwerpen! Jeg havde en helt fantastisk tur dertil for 5 år siden med min kæreste og jeg vil gerne tilbage, nu som ægtefolk 😀

 69. Min kæreste og jeg har mange rejsedrømme – og til meget forskelligartede destinationer (Israel, New York, Østeuropa, Norge). En destination, som min kæreste taler om med julelys i øjnene er Brugge – der vil han gerne tage mig hen: så skal vi slendre i gaderne og drikke god belgisk øl om aftenen. Nu håber jeg, at det er mig, der kan tage ham med! Det ville være det bedste treat efter to afleverede PhD-afhandlinger (én fra os hver) og lejlighedsflytning inden for et halvt år…! Fingers crossed 🙂

 70. Efter din fantastiske guide til Antwerpen tror jeg så bestemt at min kæreste skal inviteres dertil hvis jeg vinder 😍🍀

 71. Sikke da en skøn guide til Antwerpen, nu har jeg da endnu mere lyst til rejse 🙂 Jeg ville virkelig gerne besøge Brügge med min dejlige veninde Sofie. Vi lever begge en rigtig travl hverdag med et hårdt medicin studie og arbejde, så en ferie ville give et skud energi til hverdag 🙂

 72. Efter tre uger tilbage fra ferie er jeg allerede klar til at tage afsted igen. Jeg ville virkelige gerne opleve Brügge og Bruxelles 🙂

 73. Min kære veninde har fundet sin store kærlighed i Gent og flyttet dertil, og jeg ville elske at opleve alle de fine ting hun beretter om.

 74. Jeg kommer ofte i Holland, da jeg er halv hollænder, og har længe gerne ville krydse grænsen og besøge Antwerpen. Jeg ender dog altid med kun at nå til Amsterdam så det her kunne være en god anledning. Og så er jeg en af dem der har fået lidt af et crush på Brugge efter at have set In Bruges. Både fordi byen ser så fin ud og så ville det jo ikke være dårligt at følge i Colin Farrells fodspor 😉

 75. Mig og min søde kæreste Filip vil gerne til Brugge. Jeg har været der for mange år siden da jeg bare var en ing teenager, og hsr lige siden drømt om de smukke middelalderbygninger, kanaler og brostenbelagte gader.

 76. Jeg vil gerne besøge Antwerpen eller Brügge, udover at jeg også godt gad besøge Bruxelles. Det ville være en perfekt mor-datter tur 🙂

 77. Jeg var i Bruxelles forrige år, så nu står Antwerpen på listen – og din guide gør jo turen dét nemmere at planlægge 😉

 78. Jeg ville invitere min kæreste til Bruxelles, da han i 2016 skulle have været på tur dertil, men måtte aflyse pga. terrorangrebet, der fandt sted dagen før. Han taler stadig om det – specielt de specialøl og bryggerier, som han ikke fik lov at opleve dengang.

 79. Jeg drømmer om en tur til Brugge – den fineste lille dukkehus-by. Manden kan drikke en masse øl og så står jeg for chokoladespiningen – WIN WIN :o)

 80. Jeg ville gerne tage min kæreste med på denne tur, for os er den yndigste måde at tage på ferie på, at opleve tingene som de kommer. Vi elsker at stå op og bare gå, gå rundt og finde den upoleret natur i en by der ellers emner af trafik og kaos, have tid til at stoppe op og kigge op og se på den smukke arkitektur, spise mad på hyggelige caféer der pludselig er der når sulten sætter ind, og shoppe fine og usædvanlige sager fra de skønneste butikker. Det ville være en drøm og tage til Antwerpen, drikke øl og besøge steder fra din fine guide.

 81. Jeg kunne godt tænke mig at vise min mand Antwerpen. Jeg var der selv i 1. G på udveksling og det var en rigtig god oplevelse 🙂 Vi har ikke så mange penge lige pt, så at vinde et weekendophold ville være en meget velkommen oplevelse her 🙂

 82. Jeg vil gerne besøge den eftersigende fantastisk smukke by Gent, der med sine kanaler og små hyggelige gader ville være perfekt bare at ose lidt rundt i, evt for et kig på forskellige specialbutikker

 83. Antwerpen! Jeg har ligesom dig været på roadtrip denne sommer, vi nåede Ghent og Brügge (to helt fantastiske byer – tak for tip til dig og dine læsere!), men vi kom aldrig til Antwerpen, hvilket vi har fortrudt så mange gange siden. Vi har hørt så meget fantastisk om denne by og vi er blevet helt forelsket i Belgien, så vi vil så gerne dertil igen! Et besøg på MAS, spise fritter, chokolade og gå hånd i hånd med kæresten vil ikke være en dårlig kombination 🙂

 84. Jeg har et ønske om at besøge Antwerpen, og det har jeg virkelig haft i langtid. Skal i gang med et bachelor opgave, og ville nyde at kunne trække stikket en weekend også tage på venindetur, spise en masse lækkert mad og gå på opdagelse. Der er intet bedre end at besøge en by, som man er helt ny i 🙂

 85. Historikeren her drømmer om at komme til Brugge. Det skulle være så flot og velbevaret. Men med din fine guide trækker Antwerpen jo også i en. 🙂

 86. Jeg ved ikke så meget om Flandern, men efter din lækre guides har du virkelig givet mig en nysgerrighed og rejselyst. Det lyder jo som et fantastisk og kreativt land med en masse lækker mad ;)) Jeg kunne godt tænke mig at se nogle af de ting du har fortalt om i både Gent-guiden og Antwerpen-guiden 🙂 Sikke en skøn konkurrence – lige hvad man har brug for her i efterårskedeligheden

 87. Jeg har i mange mange år drømt om Antwerpen, Gent og Brugge. Men det er ligesom aldrig rigtig blevet til noget. Men jeg kan heldigvis blive ved at drømme og drømme.

 88. Jeg drømmer om at besøge Brügge. Over sommeren har jeg arbejdet i Nyhavn og har i den forbindelse haft mulighed for at snakke med en masse turister. Et belgisk par anbefalede mig på det kraftigste at besøge Brügge, hvor de selv kom fra.

 89. Med sådan en guide bliver jeg bare nødt, nødt, nødt til at tage en tur til Antwerpen – især Graanmarkt 13 lyder som noget man ikke kan undgå at elske <3

 90. Det er sjældent, at en tur på museum står højt på min ønskeseddel, men jeg drømmer om at besøge Brügge og se deres chokolademuseum! Hvem ved – måske jeg kom til at købe en spiselig souvenir eller to?

 91. Ja, ja, ja! Jeg elsker at rejse, og jeg har ferie fra universitetet i det meste af december, så jeg vil på juletur rundt i Flandern. Jeg vil spise chokolade i Bruxelles, vafler i Ghent og pomfritter i Antwerpen. Lyder det ikke perfekt?

 92. Jeg ville helst sikkert besøge Brugge igen! Jeg var i Belgien på udveksling i 10. klasse, og jeg vil så gerne tilbage på en tur, hvor min kæreste og jeg selv kan styre tempoet. Ingen busser, der holder og venter, og ingen belgiske lærere, der forsøger at fortælle om byens kanaler uden egentligt at vide noget om det. Det havde klart også sin charme, men jeg vil så gerne tilbage og se byen med ‘voksne’ øjne!
  Måske jeg endda ville slå et smut forbi min gamle udvekslingspartner, som jeg ikke har set eller skrevet med i flere år!

 93. Det må da blive Antwerpen, som skal på min rejseliste, efter at have læst din flotte guide til byen. God kaffe, god mad, og promenadetur – det bliver ikke bedre. Så krydser jeg blot fingre for, at flybilletterne ender i min lomme 🙂

 94. Uh, Antwerpen har stået på min rejse bucket list i en del år, men det er bare ikke lige et sted, man sådan kommer forbi tilfældigt… så det ville være alletiders efterårs treat! Især med din fanstastiske guide i hånden 🙂

 95. Sikke en fantastisk konkurrence og ikke mindst fantastisk (og udførlig!) guide! Jeg er nok en rigtig “madturist”, så min bucket list ville bestå af fritter og vafler først og fremmest. Ligesom mange andre her i kommentarfeltet ville jeg rigtig gerne opleve Antwerpen, så det håber jeg at kunne komme til her i efteråret – eller måske i december <3

 96. Dit indlæg har fået mig til at drømme om at se Antwerpen, så der må jeg til på et tidspunkt – uanset om jeg vinder eller ej 😀

 97. Efter at have fulgt jeres sommertur slavisk på både Instagram og bloggen er det svært at vælge én by i Flandern frem for en anden. Men særligt Gent virker helt eventyrlig og jeg ville elske at stikke på tur dertil for at nyde den sprøde efterårsluft i en båd på kanalerne der!

 98. Hvis jeg vandt konkurrencen ville jeg helt sikkert tage til Antwerpen. Jeg havde et par dage i byen for 10 år siden og har aldrig haft noget ønske om at komme igen. Men ud fra din guide og fine billeder ser det ud til, at byen har udviklet sig helt enormt meget (medmindre jeg bare forholdt mig uimponeret dengang grundet mine sølle 13 år), og den lyder virkelig som en by, der er et genbesøg værd!

  Vh Elisabeth

 99. Ih, jeg vil mægtigt gerne til Brugge. Min far plaprer ofte om denne smukke, historiske middelalderby. Den må være et besøg værd 👌🏻😉

 100. Jeg vil vildt gerne til Brügge da jeg kun har hørt positivie ting om byen. Den skulle være så smuk på den der gamle europæiske måde! 🙂

 101. Jeg ville besøge Gent, hvor min veninde lige er flyttet til sammen med hendes flamske kæreste. Det ville være attraktion nok i sig selv – og ville være sjovt at opleve min venindes allerede imponerende flamske sprog in action 🙂

 102. Har godt nok lige købt billetter til Bruxelles med BrusselsAirlines i november, men efter at have læst din guide, vil jeg da også rigtig gerne til Antwerpen! Jo tak!

 103. Efter at have fulgt med på Instagram, vil jeg SÅ gerne til Antwerpen! Det er så skønt at få anbefalet steder man ikke vidste fandtes, og nu er jeg helt hooket på at tage afsted. Det kunne være så dejligt at invitere min kæreste med på en lille mini ferie i efteråret 🍂

 104. Jeg kunne godt tænke mig at komme en tur til Brügge. Jeg læste på en tidspunkt en artikel om Brügge og et chokolade hotel.
  Belgien er jo kendt for deres lækre chokolade.
  Jeg ville tage min veninde med. Vi har tidligere været på pigetur og med chokolade som temaet, kan det kun blive en succes.
  Derudover er det heller ikke noget min mand har specielt meget lyst til, så en venindetur vil være perfekt😊

 105. Okaaaaay det hele i din guide lyder for lækkert, så jeg ville selvfølgelig tage til Antwerpen! 😀 Jeg ville tage min kæreste i hånden og flyve afsted. Han har endda også nævnt byen for mig for et par år siden, men vi kom ligesom aldrig videre, men NU skal det være! Det går simpelthen ikke at leve et liv, hvor vi går glip af sådan en skøn by.

 106. Jeg vil så gerne tage min kæreste med til Antwerpen, så han kan møde min søde belgiske veninde, som bor der 🙂 Desuden ville et besøg på chokolademusset i Ghent også være et must-see, ligesom Ghents hyggelige gader og utal af uimodståelige chokoladebutikker. Jo, det lyder som en kærestetur, lige i vores ånd 🙂

  Tak for en dejlig guide!

 107. Efter at have set dine instastory’s i Sommerferien vil jeg helt vildt gerne til Antwerpen 🙂 det ser så mega lækkert og hyggeligt ud. Også vil jeg egentligt gerne bare have noget ferie efter at have siddet i arbejdsløshedshelevede i nu et helt år. Det tager fandeme psykisk på en at få afslag konstant :(((

 108. Jeg har besøgt Bruxelles 7-8 gange i forbindelse med mit arbejde, men drømmer om at se lidt mere af Belgien som turist – Ghent, Antwerpen og Brügge står alle højt på min liste,

 109. Jeg læste engang et blogindlæg om Brugge, og siden har det været på min must see liste.
  Men i bund og grund er det vigtigste ikke hvor vi skal hen, men bare at komme afsted og opleve noget nyt. Mit rejsehjerte higer efter nyt, eftersom vi ikke kom på sommerferie i år.
  Derudover blev min mand og jeg gift for to uger siden på vores datters dåbsdag, men har ikke planlagt bryllupsrejse. Det skyldes mange ting – bl.a. prioritering af økonomi og at vi ikke lige har kunnet vælge destination.
  Så en tur til Belgien kunne bare være SÅ skønt – så vi også kan få lidt honeymoon og jeg kan få stillet min rejsetrang 🙂

 110. For et par år siden boede min veninde i Rotterdam, hvor jeg besøgte hende, der gad jeg godt tilbage til! Jeg har aldrig været i Amsterdam, der gad jeg også godt hen især efter din begrejstring for byen, så ville jeg også kunne bruge dine fine indlæg fra byerne 🙂 Kh

 111. Jeg tror intet mindre det er den perfekte konkurrence for mig at deltage i. Ååååh fingers double crossed! Jeg skal på udvekslingsophold til Gent i foråret 18, og glæder mig helt sindsygt. Jeg har planer om at skulle hele vejen rundt og se de andre fede byer også… Antwerpen, Brugge, Leuven og Bruxelles. Sådan en billet ville virkelig lette mit udvekslingsbudget. Om ikke andet må jeg overveje at købe selvsamme billet, hvis jeg ikke vinder. Det er sku da en smart kombibillet 🙂

 112. Jeg drømmer om en tur til Antwerpen – og denne guide har ikke gjort drømmen mindre 🙂
  Drømmen skyldes primært, at der i Antwerpen er en butik der sælger chokolade udstyr, chocolateworld.be – er sikker på jeg kan købe mig fattig der 🙂

 113. Antverpen har de senere år vundet mit hjerte, da flere og flere besøger byen, som de kan fortælle fantastiske ting om. Ting jeg gerne selv vil opleve 😊

 114. Efter dine fine billeder og beskrivelser kan man næsten ikke nævne Antwerpen. Jeg vil vældig gerne efterligne en tur som jeres!

 115. Sikke en lækker konkurrence! Min kæreste og jeg har i laaang tid gerne ville en tur til Bruxelles, men er da blevet helt lun på Antwerpen, efter din fine guide! Hvor ville jeg blive glad for, at komme på efterårstur med min kæreste <3

 116. Jeg håber, at jeg kan nå at være med på denne fantastiske konkurrence! Først og fremmest tak for en flot og udførlig guide. Den ville være min makker i Antwerpen, som jeg meget gerne vil besøge. Jeg har hørt godt om byen fra mange, og så synes jeg, at Belgien fortjener mere ikke-EU-relateret omtale! Endnu engang tak for at arrangere konkurrencen. Mvh. Caroline

 117. Mon jeg er heldig nok til at denne konkurrence stadig kører.
  Jeg brugte en overgang en del tid i Bruxelles, og dermed også Belgien. Jeg vil rigtigt gerne tilbage til Antwerpen, da det kun blev til en enkelt eftermiddag. Men ellers vil jeg rigtigt gerne besøge Utrecht.

  God fredag og god weekend!

 118. Jeg ville rigtig gerne besøge Gent. En af mine allerbedste veninder er lige flyttet derned for at tage et halvt år på udveksling. Fra alt hun sender hjem, ser byen helt fantastisk ud, og desuden kan jeg ikke undvære hende i et halvt år <3

 119. Antwerpen! Jeg har aldrig været i Belgien, men tanken om øl, choko og pommes lyder som smør for sjælen. Jeg vil tage min kæreste med, og kysse på ham i en forlænget weekend.

 120. Ej jeg vil jo gerne alle steder hen! Men hvis jeg skulle vælge – så helt sikkert Bruxelles og Antwerpen 😉
  Krydser kæmpe fingre!

 121. Altså efter din guide vil jeg helt sikkert gerne besøge Antwerpen! Men også Bruxelles står højt på både min og min kærestes liste. Der er så meget historie, og da vi begge læser jura, så er det en by, som skal ses <3

 122. Efter at have læst denne vidunderlige guide drømmer jeg om at gå i dine fodspor i Antwerpen og spise alt det,du har spist. På den ikke-creepy måde, forstås. Det ser bare så vældig lækkert ud!

 123. Din guide får mig da klart til at ville besøge Antwerpen. Der lyder fantastisk. Jeg har været i Bruxelles og der var også skønt, men må prøve noget nyt 🙂

 124. Jeg har de sidste par år drømt om at komme til Brugge. Som yngre var det altid de meget kendte storbyer, der trak – Paris. Barcelona. London. I dag tiltrækker de små, lidt mere uudforskede perler mig mere, og jeg har på fornemmelsen, at Brugge er en af dem.

 125. Jeg ved ikke om du ser denne kommentar på så gammelt et indlæg, men jeg giver det lige et skud! Du nævner en god restaurant i Ghent – kan du huske hvad den hed? Jeg skal nemlig på en lille tur “Flandern rundt” med min kæreste til foråret og mangler tips til Ghent! Ps. 1000 tak for en altid velskrevet og inspirerende blog 🙂

Læg en kommentar