OOTD: Maxi dress in Little Paris - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: Maxi dress in Little Paris

rockpaperdresses, Julie Bjarnhoff, Les Trois Cochons, Outfits, Nordic blogger

rockpaperdresses, Julie Bjarnhoff, Les Trois Cochons, Outfits, Nordic blogger

rockpaperdresses, Julie Bjarnhoff, Les Trois Cochons, Outfits, Nordic blogger

rockpaperdresses, Julie Bjarnhoff, Les Trois Cochons, Outfits, Nordic blogger

rockpaperdresses, Julie Bjarnhoff, Les Trois Cochons, Outfits, Nordic blogger

Godmorgen venner,

Jeg håber, I har sovet godt!

Man skal de gode tips, ikke? Især de gode madtips, så derfor får I lille et fra morgenstunden, hvis I nu føler for at gå ud og spise morgenmad. Les Trois Cochons på Værneren er blevet mit nye hangout. Til møder, til morgenmad, til venindekaffe. De er begyndt at servere morgenmad fra klokken 08.30, og det er simple serveringer; en kaffe, et spejlæg, en croissant, en yoghurt. Men det smager godt, og i hverdagene er der ro. Et rigtig dejligt sted at lave lidt arbejde og få et glas friskpresset grapejuice til.

Det er også ved at være en rum tid siden, jeg har tippet om morgenmadssteder. Men de holder sådan set alle samen stadig – selv om min oplevelse af Wulff & Konstali på Amager var, at de var faldet lidt af på den sidst jeg var der, tidligere i september. Det går liiidt for hurtigt. Men ellers, ti gode steder!

reklamelinks: dress GANNI (similar) // turtleneck SELECTED FEMME // jacket STINE GOYA // sneakers NIKE (similar// photos JULIE BJARNHOFF

rockpaperdresses, Julie Bjarnhoff, Les Trois Cochons, Outfits, Nordic blogger

Her har jeg siddet ved computeren siden 07.45 og noget så voksent som afkalket vores kaffemaskine (meget apropos – at afkalke er SÅ voksent) sideløbende, så den skulle være klar til, at Adam vil spise morgenmad. Han skal normalt lige trækkes op, haha! Men den er stadig ikke klar, og Adam blev utålmodig, så han er gået på Rist for at hente kaffe og snegl og tebirkes til os. Nu skal jeg så bare diske op med morgenbord, mens han er væk.

Og så havde jeg altså helt glemt, at vi faktisk har en plan i aften. Vi skal ind og se mine yndlingsdrenge; Benal på Vega. Sidst jeg så dem dér, var det den vildeste koncert med masser af gæster og gang i den og kamp meget sveder på panden.

Med derudover; slappertid, møs på Frida der endelig er hjemme fra koloni og lidt oprydning.

Hav en fin lørdag!

rockpaperdresses, Julie Bjarnhoff, Les Trois Cochons, Outfits, Nordic blogger

If you ever find yourself in Copenhagen a visit to Little Paris or Værnedamsvej/Tullinsgade is a must. Filled with small shops and French delicacies – perfect match to my Francophile heart and why I had to live move in around the corner. There’s a French school, a French cheese boutique, a French children’s boutique.

And remember a stop at Les Trois Cochons. A great little spot for a simple breakfast. A cup of coffee, a plate of yoghurt with a homemade granola on top. The best place to be refueled and also a good spot to sit with your computer and put some hours in the bank.

Have a great Saturday – mine is spent with my homegirl Frida (yup, that’s my dog, home from a vacation at my mum’s), my husband, some cleaning and a concert tonight I had forgotten about yesterday. Take care <3

rockpaperdresses, Julie Bjarnhoff, Les Trois Cochons, Outfits, Nordic blogger

rockpaperdresses, Julie Bjarnhoff, Les Trois Cochons, Outfits, Nordic blogger

5 kommentarer
  1. Hvordan er priserne på Les Trois Cochons – rimelige? For så tror jeg simpelthen at jeg må flytte min studielæsning fra Alléen og derned engang imellem. Det ser så hyggeligt og roligt ud. ☺️

  2. Det lyder ret meget sådan som en lørdag skal være! God morgenmad, god kaffe, hundemøs, menneskemøs og koncert i aften.
    Jeg håber din lørdag lever op til lige præcis det, som du gerne vil have ud af den.
    <3

Læg en kommentar