OOTD: Pencil skirt + sneakers - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: Pencil skirt + sneakers

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff,

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff,

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff,

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff,

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff,

Jeg tror sjældent, at outfitbilleder har været så frisk fra pres som de her. Vi mødtes for nærmest en time siden, Julie og jeg, så læbedimmeren sidder stadig på læberne, hehe..

Et lillebitte mandagsoutfit til jer, der kom i stand temmelig tilfældigt men egentlig, nu jeg ser billederne, så blev det meget fint. Og safe måske. Lidt fin dame med pencilskirt og skjorte og med yndlingssneakers til at få det hele lidt ned i gear med. Set på billeder gik det sådan set fint. På den måde fungerer outfitbilleder altså næsten som det der computerprogram i Clueless. Du får det råt for usødet serveret, om det dur eller ikke dur. Og herinde har jeg det så lagt op til evig tid og minde.

Og der har jeg altså bare nogle sjove outfits i arkiverne, hvor jeg set tilbage tænker why, haha! Fx så sent som det her outfit fra i vinter. Der er bare noget omkring hudfarvede strømper og pandebåndet og den lidt røde vinter-tud. Den går sgu ikke. Eller det her, hvor det ligner jeg har glemt en underdel. Eller det her hvor jeg ser liiiige frisk nok ud – bare titlen “Spændt op til lir”. Ja tak. Og nårh ja, så er der også det der outfit hvor jeg både har fjer på numsen og lysegrå strømpebukser på. Det spiller ikke helt. Heller.

Generelt, når jeg kigger arkiver, så er det rigtig meget de strømpebukser, der ødelægger outfits, og det er jo en træls konstatering, årstiden vi går i møde taget i betragtning. Kan man ikke lave nogen, der både er smarte og lune? Er det for meget at forlange? Eller lige tilpas? Jeg melder mig gerne til at lave en strømpe-kollektion, hvis nogen byder sig til, haha!

reklamelinks: shirt MODSTRØM // skirt SELECTED FEMME // sneakers NIKE // coat WEEKDAY (old)

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff,

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff,

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff,

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff,

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff,

An outfit as fresh as they come. I met up with Julie about an hour ago – the lipstick is still on my lips. And the outfit was a “grab+go situation where I didn’t have time to think but just picked up from the top of the pile. Looking at the pictures it ended allright, a decent and downplayed outfit. Almost classic. There’s nothing new to the pencil skirt or trenchcoat, but paired with sneakers it seemed fresh. Might also be the lavender playing it’s part. It has a spring feel to it. And even though that’s not the case and it’s a wonder I managed without stockings I am pulling all the stops to prolong the feel of warmth and summertime.

I am not a stocking kinda girl. In my eyes they can really pull an outfit apart. Just flipping through the archives. Check this outfit. Well, there are quite a few things not working here. But the stockings har the worst. And then there’s this one. Gosh! Neither the feather skirt or the light grey stockings does me any good. I kinda look like my niece, age 6. And there’s nothing wrong in that. It’s just that I am 20 years her age, and then it’s not as cute.

So what do we do facing winter? Those bare legs are soon history. Aren’t there any cute stockings out there? Please hit me back with tips and tricks!

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff,

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff,

 

26 kommentarer
 1. Hej Cathrine,
  Synes altid dine billeder på Instagram er så flotte! Kan du fortælle, hvilke apps du bruger til redigering og evt. filtre?
  Kh Isabella

  1. TAK Isabella, jeg bruger altid VSCO til en let redigering. Dog er det svært at nævne filtre, for før filtret fikser jeg typisk lidt lys, kontrast og farvemætning. Men F2 og A5 er favoritter. KH

 2. Enig i det med strømpebukserne. Det er virkelig et dilemma, nu hvor der bliver koldere. I næste uge skal jeg til en konference med middag om aftenen på et slot, og jeg VIL ha’ kjole på – men erfaringen siger mig også, at der bliver pivkoldt i sådan nogle gamle huse. Min løsning er tynde sorte strømper, sorte sko. Jeg synes nemlig lidt, det er dét, der går galt (for mig i hvert fald), når strømpebukserne er mørkere end fødderne. Og jeg er simpelthen for bleg til de kødfarvede. Men ih, det er et dilemma, hvad man lige tager på.

  1. Men det er også dén slags strømpebukser, jeg bedst kan lide. De helt tynde fine nogen, som går let i en damesko. Og så har du faktisk en super god pointe i at strømpebukser aldrig skal være mørkere end sko. Nu jeg kigger mine arkiver igennem – det er dér den går galt. Hvis de er for tykke, og derfor bliver for kraftige/mørke til skoene eller de bare er for mørke i sig selv – det er dér, jeg synes, jeg ser lidt kikset ud.
   Men de tynde elegante strømpebukser – altid flot (og lidt sexet) og til et par sorte sko – pænt. Hav en fantastisk konference. Det lyder til at blive det! KH

   1. Haha, jeg synes både, jeg ser “bundløs” ud, haha! Og så er der en god pointe ovenfor, som jeg ikke helt selv kunne sætte en finger på – skoene må ikke være lysere end strømperne, og det er de her. Det dur ikke for mig, hehe! KH

 3. Neiij, hvor skønt at layout’et er lavet om, så der er et stort billede som det første. Dét savnede jeg efter at du havde fået “bygget om” – giver SÅ meget bedre og skøn energi 👌🏻✨✨🌸🌸🌸

 4. Hvor er det et skønt og dejlig efterårs-agtigt outfit du har på, med den smukke army grønne pencil skirt, og den blå skjorte til.. og så de sneakers altså, shit man bliver glad i låget af den farve 🙂
  Og så vil jeg altså lige sige, at dit “Dagens: Spændt op til lir” outfit overhovedet ikke er for meget “spændt op”! Synes det er mega sejt og udstråler mega girlpower med de farver og mønstre sat sammen. Det spiller for mig i hvert fald 🙂

  1. Hvor er du sød – jeg mindes også en vældig frugtbar og skidesjov aften i byen til følge oven på det outfit, haha! TAK Christina. Selv om kjolen er solgt, så kunne jeg måske godt snart hoppe i noget tæt cocktailstads (hvis ellers der kom en fest om hjørnet, der sig passede til). KH

 5. I’m with you! Jeg har simpelthen indset, at der er nederdele hvor strømpebukser er et must, og så er der nederdele hvor de er et absolut no-go. Så der er nederdele til de lune og varme tider, og dem til de koldere. Det har reddet mig fra en del tøjkiks. (Bevares jeg laver andre tøjkiks i ny og næ stadigvæk. Man er vel kun et menneske).

  1. Og hvad er kriterierne så Michelle? Do share! Er strømpebukser skidt til korte nederdele eller hvordan? Hilsen “også kun et menneske”

 6. Enig – strømpebukser ér bare sjældent optimalt. But what to do… Apropos en anden slags strømper: Hvor er de fine hvide med blonden fra?

 7. Er vild med, at du kalder et outfit bestående af lilla og grøn for safe, haha 😉 Det siger lidt om niveauet – hvilket jeg virkelig er vild med! Jeg nyder at følge med i dit ultrafine univers både her og på Instagram; både ift. de seje outfits, som I den grad har gjort mig modigere og mit klædeskab sjovere, men bestemt også dine fine skriblerier – og det faktum, at din blog rummer det hele. Så tak for det!
  – Mette <3

  1. Haha, jeg skal styre mig! Men måske mit fokus mest var på det simple; skjorte, trenchcoat og pencilskirt. Det virker så klassisk, som det kan være. Helt Mad Men. Omend farverne så måske trækker i en anden retning, haha! Du har ret!
   Og tak tak tak for alle de dejlige, varme, kærlige, søde ord! KH

 8. Jeg er præcis i det samme dilemma med strømpebukserne! Jeg syntes virkelig de kan ødelægge et outfit. Specielt hader jeg at have sorte strømpebukser på (altså de tykke, som ikke er gennemsigtige). Jeg syntes de gør et hvert outfit kedeligt nærmest lige meget, hvad man har på! Der vil jeg forresten lige give dig ros! Selvom du måske ikke altid selv syntes dine outfits med strømpebukser er de bedste, så er det dig, som har inspireret mig til at prøve mig frem med strømpebukser i andre farver.. så bliver outfittet ikke nær så kedeligt, som med de sorte! Jeg hader nemlig sort 🙈

 9. Haha – jeg elsker strømpebukser og synes det ser så elegant ud på en eller anden måde 😉 Jeg går udelukkende i kjoler og nederdele, og bruger så nogle semi-tynde, sorte strømpebukser. Men nu fryser jeg heldigvis også sjældent. Så synes jeg altså det spiller 😀 På en eller anden måde synes jeg også at bare ben/lyse strømpebukser ser lidt fjollet ud om vinteren. Det er bare “forkert” i mit hoved fordi det ikke passer ind i årstiden 😛

  1. Men de tynde er også elegante, det giver jeg dig. Jeg er bare en frossenpind og skal have i sådan nogle af uld, og de er SÅ træls, hah! KH

 10. Det er noget med, at man er sin egen værste kritiker, ikke? Jeg synes i hvert fald det er nogle herlige outfits du linker tilbage til! Okay, fjernumsen er til den… interessante side, men på den anden side så er det jo mega hyggeligt! Er dog også fan af looket her. Elsker altid at se, hvad du finder på 🙂

  Knus

 11. Jeg tror faktisk, at jeg synes, at det er til de lange nederdele, det ser mærkeligt ud. Det er lidt bedre, hvis det er en kjole med lidt længde på. Jeg tror det er noget med at kroppen bliver delt for meget op, når man har tykke strømpebukser på og man så kun kan se den nederste del af benet. Så er der ligesom kun en meget lille del der er sort. Ej. Det går bare ikke. Og så har jeg altid selv kørt efter den regel der med at skoene ikke må være lysere end strømperne. Jeg bryder den dog nogle gange hvis strømpen er tynd. Vi snakker maks 30 denier 😅

 12. Jeg er i samme krise med strømpebukser! Især i dag onsdag, hvor jeg har min fine lyserøde kjole på, og så et par sorte strømpebukser fordi det virkelig er efterår udenfor! Det er ikke særlig pænt, men det er jo pink wednesday 💁🏼 Forresten så vil jeg så gerne vide hvor dine fine hvide blondestrømper er fra? 😍 God onsdag! Knus

Læg en kommentar