Dear weekend, I like you - ROCKPAPERDRESSES
Dear weekend, I like you

Godmorgen venner,

jeg er stået tidligt op, fordi Adam skulle ud og spille golf med en ven. Jeg stod 7.45 og baksede mig en morgenmad sammen, tændte et stearinlys, skar grape og gjorde lidt ekstra ud af det, selv om jeg sidder her alene. Det er det bedste. Alenetid og lidt ekstra omsorg. Om lidt går jeg ud med Frida, og så tror jeg faktisk, jeg går i seng igen, haha! Ikke for at sove, men jeg skal optage et afsnit af Tårekanalen (Rikke Collins podcast) på onsdag, kender I den? En podcast om det, der får os til at græde. Og jeg har valgt Titanic. Så jeg skal op under dynerne og se tre timers dødsdømt kærlighedsfilm. Jeg har nattøj på, det blødeste af slagsen og en vamset strik og så finder jeg et par uldsokker. Ahh! Lige på med en regnjakke og et halstørklæde, ud i det grå og så hjem igen.

Har I ikke planer endnu for denne her fine søndag, så vil jeg anbefale samme model. Hjemmebif og blødhed. ELLER, køre den samme stil som os i går. Blødhed i din nærmeste bif. En formiddagsforestilling er det allerbedste. Følelsen af at komme ud af bifmørket, ud i dagslys og stadig have en hel dag tilbage. Så dejligt. I stedet for popcorn og cola, så kørte vi croissanter og god kaffe. Det er så hyggeligt! Vi så i øvrigt Blade Runner 2049 – FANTASTISK film, også selv om vi ikke har set den originale. Det er nu på to do-listen. Den nye film er det smukkeste, jeg længe har set, fyldt med symbolik og overskud. Det er så vildt!

Ud med mig og så tilbage i seng.

reklamelinks: bra + panties STELLA MCCARTNEY // robe HIMLA // slippers SHEPHERD // pajamas RALPH LAUREN (cute too on sale) // mug STUDIO ARHØJ

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand,

10 kommentarer
 1. Lyder som en dejlig søndag! Ligger dog stadig i sengen, men når verdens dejligste mand ligger og holder om en gør det ikke noget at jeg er a-menneske og han udtalt b-menneske 😄 Vi ser ikke hinanden så tit så når vi gør er det ekstra værdsat! Tænker søndagen skal bruges på ud og se på efteråret og måske pandekagelavning 😄 God søndag!

  1. Haha, jeg ville bare blive liggende, hvis det var mig. Det håber jeg, I gjorde, ligeså længe I kunne trække den. God søndag! KH

 2. Jeg har her til formiddag forladt min familie, der er i sommerhus med mine svigerforældre, for at tage hjem og arbejde. Åh, det holdt hårdt at kramme farvel og vende snuden hjem mod Max Weber og diverse retssociologer. Men der er et formål med det og det, jeg arbejder nu, skal jeg ikke arbejde, når de er hjemme igen.

  Kram og god søndag til dig,
  Marina

   1. Synes du? Nja, det vinder lidt på mig efterhånden. Nok mestendels trættende, fordi det er sidste del af mit projekt, der “bare” skal skrives færdigt. Ikke så meget bare i det desværre…

    Håber du fik ladet godt op under dynen. Vil huske at hente Tårekanalen, når programmet bliver sluppet fri.

    1. Ja det synes jeg, men det er også lettere at sige, når man står på den fremmede side af det 😅 Det lyder SÅ sejt. KH

 3. Sikke et fint indlæg og fine søndagsplaner. Min søndag startede med te og strikketøj under dynen mens jeg så Big Little Lies færdig, og nu står resten af dagen på specialeforberedelse og læsning – og gerne en gåtur i det flotte vejr og måske mit livs første yogatime i aften! Det lyder egentlig som en ret skøn dag, nu jeg ser det sort på hvidt 🙂 God søndag! Ps. Jeg er også kæmpe fan af formiddagsbif!

  1. Ejjj den er sååå god den serie! Jeg elskede den! En gåtur i godt vejr lyder for dejligt og som en god plan. Hvor er du startet til yoga? GOD søndag. KH

   1. Jamen bare i gode gamle Fitness World, ikke noget fancy. Det blev udsat til på torsdag, så jeg er spændt på om det overhovedet er noget for mig 🙂

    1. Haha, jamen så ønsker jeg dig god fornøjelse på torsdag. Og lov mig at prøve det af et par gange, før du beslutter dig. KH

Læg en kommentar