Glædelig weekend - ROCKPAPERDRESSES
Glædelig weekend

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

Glædelig weekend venner,

Har I gode ting for? Fødselsdag, fest og farver? Eller skal I flytte eller forberede eksaminer? What’s the plan (jeg håber, der er tid til noget godt!)?

Jeg har tre møder at overstå i dag og et enkelt indlæg eller to at forberede – og så er jeg på weekend. En weekend jeg har glædet mig til i umindelige tider. Vi skal nemlig på date. På to-dages-date, og jeg kan endnu ikke afsløre, hvad vi skal endnu, for det er en hemmelighed. Adam ved det ikke, selv om han gætter. Han tror, vi skal til Sverige. Jeg har bildt ham ind, at vi skal køre tidligt for at nå til Jylland. Og jeg er så sindssygt dårlig til at lyve og holde hemmeligheder for ham, så jeg er ret tilfreds med mig selv over ikke at være knækket endnu, haha!

Jylland eller Sverige… Jeg holder den til i morgen. Jeg kører os af sted, og så på et eller andet tidspunkt må det velsagtens gå op for ham (måske når jeg taster ind på GPS’en, duh…), hvor turen går til. Jeg ved i hvert fald, det bliver en vild oplevelse. Og måske uden for netværk? Ej, nu afslører jeg allerede for meget – og Adam læser jo med. No more spilling secrets, men jeg glæder mig til at dele det med jer på den anden side. Jeg er ret sikker på, at det bliver smukt.

Så herfra et stort og rart og glædeligt god weekend – hvad end den fyldes med. Jylland, Sverige, flytning, skole, arbejde, venner, fest og fidus. Pas godt på hinanden!

Psst… Free the nipple!

top CUSTOMMADE (old, similar HERE or HERE) // photo JULIE BJARNHOFF

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

Happy weekend friends,

What are your plans? Birthday, party and loads of confetti? Or do you have to move or prepare exams? What’s the plan (either way, I hope you’ll find time for you!)?

I have three meetings today and a single post or two to prepare – and then I’m off for the weekend. A weekend I’ve been eyeing and looking forward to in forever. We are going on a date. Well, actually a two-day date, and even though I hate secrets, I simply can’t reveal anything yet. It’s all a secret. Adam doesn’t know, even though he keeps guessing trying to figure it out. He thinks we’re going to Sweden. I’ve been telling him we nee to drive out early to reach Jutland in time. And I’m so insanely bad at lying and keeping secrets from him. Right now, one day prior to the whole thing I am just so proud I haven’t cracked yet, haha!

Jutland or Sweden … I’ll break it tomorrow. My plan is to drive us off and at some point it just may occur to him (maybe when I enter the GPS, duh …) where we’re headed. I know we’re in for a treat. And maybe even an offline treat? Now I’m already revealing too much – and Adam is my number reader, haha! No more spilling secrets, but I’m looking forward to sharing it with you. I’m pretty sure it will be beautiful.

So from my little work desk a big and nice and happy weekend to you all – whatever you fill it with. Jutland, Sweden, moving, school, work, friends, party and/or confetti. Take care of each other!

Psst … Free the nipple!

19 kommentarer
 1. Hvor er du smuk altså 😉 Jeg håber I får en god tur <3

  Her står den på fødselsdagsfejring i morgen med mine venner – med god mad og drinks. Søndag skal jeg sove læææænge og lave absolut ingenting. Det bliver skønt! 😀

  1. <3 <3 <3 TAK Emma. STORT til lykke med fødselsdag - og hav den dejligste fest i morgen. Det lyder som den rette opskrift - fest og fede-den-af-tid. SÅ dejligt 😄 KH

  1. Haha, det er rigtigt! Og Jylland er jo også et dejligt sted <3 Dog er Odense ligeså langt væk, som der vi skal hen, når man bor i Kbh 😉 GOD fornøjelse med, hvad der lyder som en ægte efterårsweekend. Smukt! KH

 2. Hvor lyder det skønt med to-dages date 🙂
  Her står den på eksamen hele weekenden. Men jeg tænker at gøre det så hyggeligt som muligt med lækker te og god musik i baggrunden.
  Jeg vil også tage nogle pauser, hvor jeg vil gå ture i Frederiksberg Have og lytte til podcasts. Forhåbentlig kan jeg også lokke min kæreste til at lave rigtig efterårs-mad til mig, når nu jeg selv sidder begravet i bøger og computer 🙂

  1. Ej det lyder totalt dejligt. At gøre det måske lidt seje rart for dig selv. God musik (kan anbefale Soleima og Khalid), og så et planlagt break at se frem til. Helt rigtige måde at gøre det på. Mega pøj pøj – og sig til din kæreste, han skal! KH

 3. Æihj, skønne billeder! Jeg er virkelig spændt på at høre, hvor du hiver ham hen. 🌸
  Jeg har virkelig også set frem til denne weekend. Min kæreste fylder 24, så han skal fejres – mit mål er at proppe ham med så meget skønt spise at han kan trille. 🙌🏻🍂

  Glædelig weekend og god tur!

  1. Haha! Det lyder som en drøm for et fødselsdagsbarn! Og som en rigtig dejlig plan, Nynne. Stort til lykke med ham og GOD fornøjelse – god weekend. KH

 4. Det lyder virkelig hyggeligt!
  I dag, fredag, har jeg inviteret min gymnasieklasse til varm kakao, boller og kagemand – god klassisk (og forhåbentlig) hyggelig “børnefødselsdag” 😉
  I morgen skal jeg arbejde, søndag står den på familiefødselsdag – og så er det efterårsferie, det bliver skisme godt!
  God weekend, kære Cathrine ❤

  1. Ej det lyder simpelthen så mega hyggeligt, Mette! Det, håber jeg, gik over alt forventning? OG hey til lykke med fødselsdag må vel være på sin plads? GOD efterårsferie. Kh

   1. Mit gæt var Stedsans in The Woods 😀 Det der med den vilde oplevelse uden for netværk gave it away, når man nu ved, at I har hang til lækker mad 🙂

 5. Nuuh, lyder skønt med date! 👏🏻⭐️ Håber det hele falder i hak.

  Når jeg er færdig på job skal jeg lyn-klargøre mig og spise frokost, inden den står på shoppetur med min kæreste ink. gavekøb, da vi skal til stedsvigermor fødselsdag i aften. Lørdag byder på noget så eksotisk som en date til lossepladsen med rod og for mig en aftenvagt, hvorimod søndag igen byder på familiehygge aka. min fasters fødselsdag 💘
  Det sure med det søde, er aldrig værst, når der er mest sødt.👑

  Go’ fredag.

  – A

  1. Adam skal bare lade være med at læse bloggen i morgen, haha! Jeg har nemlig en lille afsløring af planerne klar.
   Men hey – det lyder nu også som en “gott och blandat” weekend du har foran dig. Både med shoppetur og kæreste og familietid. Og praktiske sager. Det er sgu egentlig ret dejligt at få noget for dagen. GOD fornøjelse <3 KH

 6. Arj hvor lyder det skønt med sådan en overraskelsestur! Her skal vi tidligt op lørdag morgen hvor mand og datter skal løbe i Detroit. Jeg tager med for turen til kæmpe farmers market bagefter. Søndag skal jeg endnu tidligere op for at flyve til Californien pga forestående job interview. Så ikke så meget “free the nipples” til mig…..😉

Læg en kommentar