#onwednesdayswewearpink - ROCKPAPERDRESSES
#onwednesdayswewearpink

Jeg er vågnet efter en tolv timers lur. Lur er måske ikke det ord. Vi lagde os begge i går omkring kl 20.30. Så så vi et enkelt afsnit Mindhunter og sov omkring klokken 22.00 – klokken 09.30 i morges besluttede vi os for at stå op. Det er en god nats og dags søvn, hehe… Og tilsyneladende tiltrængt.

Vi er ikke helt på toppen nogen af os, ømme led, træthed, ingen lyst til mad. Så vi tager en hjemmedag. Med computer, dog. Vi er vel arbejdsheste. Men med fred og ro og ingen rend om møder. Der var en af jer, der for et par uger siden spurgte, om jeg ikke var lidt vel meget syg. Det plejer jeg egentlig ikke at være. Forkølet bliver jeg i ny og næ – og efter forklaring fra min læge, der fortalte mig, om mine meget sårbare astmalunger, der ikke sådan lige slipper en forkølelse, så gav det meget god mening. Omend det er træls. Denne her gang tror jeg dog, det er en blanding af influenza og udmattethed. Plus min krop der igen fyldes med hormoner – det sætter alt ud af normalen. Og så må man tage den med ro. Det gør jeg, det gør vi begge.

Jeg lavede ekstra god morgenmad med friskpresset appelsinjuice i morges, så vi kunne få det ned, jeg har taget et godt bad (eftersom Adam kommenterede i morges “Dit hår er lidt fedtet, hva’?”. Tak), og nu sidder jeg med og stearinlys. Ahh!

Glædelig pink onsdag <3

reklamelinks: palette TOO FACED // shoes GESTUZ // knit & OTHER STORIES // skirt SECOND FEMALE // jacket HUNKÖN

We slept for almost 13 hours, went to bed at 8.30 PM, watched an episode of Mindhunter, our new favourite show and then decided not to leave the bed until 9.30 this morning. I have a feeling that my body was yearning for that peace and quiet, so caved and gave it just that.

We both feel a bit off; tender joints, tired, no appetite. It started a couple og days ago and has continued, so we’re both home, trying to go quiet about it, sipping tea, wrapped in blankets and with a tea light lit. No huss or fuss today. It’s all been cancelled so we can get well.

But no Wednesdays without pink <3 Have a great, happy and healthy one!

6 kommentarer
  1. Kærlighed til jer. De hormoner er noget crap, men alternativet for os er endnu værre. Jeg tager tilløb til en opstart med dem lige om lidt. Tak fordi du minder mig om, at det er nødvendigt at tage den ekstra med ro. Vi må give os selv alt den kærlighed vi overhovedet kan!

  2. Jeg er helt forelsket i de sko! 😍
    Jeg er også selv lidt skrantende rent helbredsmæssigt, så jeg har også taget en hjemmedag med te og hygge. Og så er det ENDELIG lykkedes mig at få taget hul på oprydning af walk-in og få sat nogle ting til salg. Nøj, hvor det føles godt på samvittighedskontoen også selvom det meste bare bliver sat til salg for en slik. 😄

Læg en kommentar