OOTD: Pink silkejakke og aftenkjole om dagen - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: Pink silkejakke og aftenkjole om dagen

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, OOTD

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, OOTD

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, OOTD

Givet, den der kjole var ikke den mest praktiske hverdagskjole at trække i. Den er både lang og flagrende, og det skete da også en enkelt gang, at nogen stod på den. Og mærkeligt noker jeg for dårlig til at sige “hey! MOVE!”.

Men… Det er måske min absolutte yndlingskjole, og hvis ikke jeg kan have den på på en onsdag men skal “spare” den til de ekstra gode dage, som sikkert i forvejen er gode dage, fordi det måske er festdage, så er det hele for kedeligt. Jeg gider godt have mine festkjoler på på en hverdag. De dage der trænger til lidt fest. Så det gjorde jeg!

Upraktisk på cykel og alt det. Jeg måtte binde en stor knude på skørtet for at træde rundt i pedalerne uden at sidde fast – det er et mareridt, har I nogeninde sidder fast i cykelkæden eller tandhjulet? Jeg havde engang de smukkeste mintfarvede trompetbukser med plisserede ben. Jeg skulle til fest på Østerbro og føler mig som en million i mine høje stilletter og flagrende bukser. Lige indtil at benet sidder fast og jeg er midt i et lyskryds. Foden er klemt helt ind mod hjulet, og jeg hopper af cyklen i mine røde stiletter, forsøger mig med at humpe af sted på det ene ben med cykel i mellem dem. Det har set så dumt ud, og jeg sad bare fuldstændig fast. Det er virkelig svært at finde styrke nok til at rive sådan en omgang mintfarvet polyesterpjat ud af tandhjulet. Jeg står jo akavet over cyklen. Ahmen altså. Festen blev ikke dårligere af, at jeg nu var et halvt bukseben fattigere, men kors det var dumt, haha!

Det undgår jeg nu, når jeg cykler i lange gevandter – jeg binder altid stor klodsede knuder, der til gengæld forøger risikoen for at blotte mit underliv, når vinden blæser. Et københavner-cykelliv. Hvad man dog ikke skal finde sig i, tsk tsk… I det mindste ser vi smarte ud (indtil vi sidder fast).

reklamelinks: dress STINE GOYA // sweatshirt H&M // jacket VINTAGE // bag REBECCA MINKOFF (similar on sale) // fotos JULIE BJARNHOFF

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, OOTD

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, OOTDrockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, OOTD

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, OOTD

 

14 kommentarer
 1. Jeg havde købt de smarteste, løse bukser (okay, culottes til andre, men med mine 158cm. var de altså gulvlange) og følte mig top-smart en efterårsdag på vej fra job sidste efterår. Midt nede på Klostertorv i Aarhus sætter den smarte, løse buks sig fast i cyklens tandhjul og på få millisekunder er min smarte buks viklet godt og grundigt ind i kæde og tandhjul på min cykel. Jeg følte mig KNAPT så smart, stuck dér med min cykel ude foran en fin vinbar og skulle råbe en mand om hjælp til at vikle mig fri (ahem. Han blev nødt til at klippe mig fri – og bum. Det var den første og sidste gang jeg fik lov at flashe mine smarte, løse bukser). Sjovt den dag i dag, men kæmpe tåkrummende i øjeblikket 😀 Tak for påmindelsen, forresten…

  1. Haha, det er så skide pinligt i situationen. Som om ens forfængelighed lige bliver udstillet totalt. MEn altså… Også lidt sjovt, sådan retrospektivt. Og fanme typisk det skal være lige foran en bar, haha! Dumt og dumt. Og skideærgerligt med gode bukser. Vi må have de der reflekser man smækker rundt om benet 😂 KH

 2. Jeg har sjældent lange kjoler på, til gengæld har ALLE min sko med blokhæl en vandret stribe skåret ind i hælen fra mine pedaler. Så hårdt synes jeg nu ikke at jeg tramper i pedalerne, men poof efter første cykeltur så er der hakket en stribe i hælen. Som du siger vil man jo ikke gemme det pæne tøj, men det er nu træls når man cykler til hverdag at tøjet lider last!

  1. Ej altså, hvordan kan det ske? Måske du skal have skiftesko i mulepose og trampe i sneakers? Ja, jeg skal jo tydeligvis ikke komme med gode råd 😂 KH

 3. Jeg har for et par år siden, en dejlig varm højsommerdag, cyklet med min næsten nye, pastelgule, midilængde bomuldskjole med asymmetrisk søm flagrende efter mig. På vej hjem fra indre by på Vastbygade sætter snippen i det fine asymmetriske søm sig fast i kæden og vikler sig tre gange rundt om kranken. Den sidder fast. Helt fucking fast. På den strækning er der kun turister og lastbiler. Jeg går nærmest i panik. Kjolen sidder jo fast! Skal jeg tage den fucking af midt på Vastbygade? Skal jeg bære/slæbe cyklen 3 km hjem?

  Jeg er lige ved at græde.

  Til sidst får jeg flået den nu klistrede, sorte kjole ud af kranken. Den røg i skraldespanden.

  1. Ej for helvede 😂 Den røg forhåbentligt først i skralderen, da du kom hjem? Pis os, og man føler sig lige så yndig, når det hele flagrer efter en i sommervinden. Fordømt! KH

 4. Det sæt du havde på i Aftenshowet i går, hvor var det fra? Farverne i ternene var rigtig fine til din hårfarve. Jeg har kigget lidt på Stella Nova-jakken, du har vist i går, men den er vist slet ikke på nettet 🙁 Var det her sæt Baum und Pferdgarten? Må ha’ mig nogle tern, jo.

  1. Nej det er heldigvis bare fra H&M, så det er til at komme til let! Stella Nova-jakken er vist udsolgt 😁 Men sættet fra H&M er altså også bare mega fint! KH

 5. Altså den slags kan også ske i helt almindeligt hverdags tøj 😂 Var engang på vej hjem på cykel og pludselig vil min ene fod bare ikke rykke sig: Snørebåndet på mine converse var gået op og viklet sig rundt, så pedalen var låst 😳 Med fuld fart på og et lyskryds forude, der var faretruende tæt på rødt måtte jeg jo lade mig vælte til den ene side.. Ikke særlig sjovt, hvad der var mindre sjovt var at flere gik forbi uden at hjælpe 😒 Og jeg kunne ikke helt selv fikse problemet for det var den fod, som hele cyklen lå oven på 😂 Heldigvis kom der til sidst to mænd, hvor den ene fik kringlet skoen af mig, mens den anden løftede cyklen 👍 Eneste positive var vidst, at solen skinnende 😅

  1. Ej det har jeg jo også prøvet med snørebånd! Shit altså, det er sgu også så bavlet at cykle 😂 Møg farligt – overlevede dine sneakers? Og dit hoved osv. uden brud? Det lyder voldsomt, og for vildt der ingen er til at hjælpe. Tsk tsk! KH

 6. Må man spørge hvad du har inden under den smukke kjole? Så den er til at have på i det danske efterårsvejr 😊

 7. Jeg har prøvet det!!! Flagrende bukser. I et lyskryds. Humpende afsted. Jeg kunne bare ikke selv få dem ud, så måtte ringe efter min kæreste, der kom med en saks, og bukserne sidder i tandhjulet endnu😉 Og jeg savner de bukser meget tit!!! Fornuftigt at binde op. Og simpelthen så pæn en kjole!

Læg en kommentar