Glædelig weekend - ROCKPAPERDRESSES
Glædelig weekend

translation below

Glædelig weekend,

Hvad har I for denne weekend? Gode ting? Travle ting? En masse planer eller nul og nix? Praktisk eller fest?

Jeg har faktisk ikke rigtig det store for denne weekend. Jeg skal til lysfest i Tivoli med mine små niecer denne eftermiddag, og så er det faktisk det. Eller – der er jo podcast festival på søndag. Jeg tænker, jeg skal af sted. Men… Altså… Derudover! Nothing.

Adam foreslog i går, at vi skal lave en træstamme-test i weekenden. Glimrende idé og en mand efter mit hjerte. Vi talte om en fra Granny’s, en fra Lagkagehuset, en fra det franske konditori, en fra Lauras. Er der andre steder, der laver gode træstammer, vi børde teste?

Jeg har foreslået, at vi tog i svømmeren først, i morgen tidlig, og så ud til morgenmad efter (og så træstammesmagning senere). Lave noget aktivt sammen – men jeg frygter liiiidt de kolde bassiner. Tror jeg har mén fra folkeskoletiden, synes altid det var så tissekoldt at have svømning og skulle i bassinet. Er det blevet bedre? Eller er svømmeren stadig nederen på den front, når man er magelig og en varmefis, der foretrækker minimum 30 grader vand?

Adam er ude i morgen aften, så jeg tænker en god film og god takeaway og tidligt i seng.

Så jeg tænker alt i alt en fin og rimelig rolig weekend. Det trænger jeg også til. Hvad med jer?

Rigtig god weekend, venner!

billede JULIE BJARNHOFF

I am having one of those rather calm and relaxed weekends. Not a lot of to-do’s or anything. Well, there’s the podcast festival this Sunday and Monday, and I am thinking of going. But other than that, just me, myself and I (and Adam too).

We are talking about going swimming tomorrow morning, then out for breakfast and then home. Adam’s been talking about doing a “træstamme”-test at home. I imagine none of you knows what that is, but it is such a wonderful little cake in the shape of a tree trunk (hence the name in Danish; træstamme). It consist of cocoa, “leftovers” from the bakery (Danish, scraps and crumbs from other cakes), a layer of marzipan and chocolate dipped ends. It’s sooo mouth watering, I’m telling you. And Adam wants us to go out and buy 4-5 ones from different places and find Copenhagen’s finest. But we might just sleep in, cuddle, go out for a long walk or some breakfast.

Tomorrow I’m home alone as Adam’s out with friends, so I’m thinking takeaway, some movie and early to bed. What are your plans? 

17 kommentarer
 1. Din blog er skøn og det er du også :-). Og jeg gider ikke at være sådan een der kommer med gode råd ifm IVF/ICSI (har selv været igennem sammenlagt 7 friske forsøg – heldigvis med lykkelig udgang 2 gange ❤️). Og jeg ved slet ikke hvordan det hele forløber med din behandling, kan dog huske at du skrev om ægudtagning for ikke så længe siden. Og i den forbindelse er jeg ret sikker på at en del af klinikkerne og vist også Sundhedsstyrelsen anbefaler at man ikke går i svømmehallen så længe man er i behandling med progesteron.
  Jeg håber at du bliver ved med at skrive og skrive og skrive – også om Jeres behandlinger for hvor er vi mange som har glæde af at det emne ikke er så tabuiseret 😍. God weekend.

 2. Men: hvad er en god træstamme? 🤔 I min optik leder jeg efter en med nok smørcreme – der synes jeg lagkagehuset halter lidt….
  har hørt om Whoopie sku have gode træstammer… havent tried them yet.

 3. Jeg er spændt på træstamme-testen! Jeg er klar mest på lagkagehusets af dem jeg har smagt. Den fra Lauras bakery skuffede til gengæld stort. Jeg kan frygte lidt at Granny’s heller ikke er god da romkuglen derfra ikke vandt hos mig; den smager bare af brownie og slet ikke rom. Og da de to er i familie kan man jo tænke at træstammen minder om.
  Mht svømmebassiner husker jeg det også som om at man altid frøs mega meget som barn, men den oplevelse har jeg ikke i dag .Jeg har dog kun svømmet i Frb svømmehal og Øbrohallen. Bassinet på Frb er lidt koldere synes jeg. Men hey, man skal jo bare give den gas med svømningen så får man varmen 🙂

  1. Jeg ELSKER din indlevelse Laura! Vi kom til at spise lidt vel meget på både Acacia og 108, så træstammesmagning er udskudt til den kommende weekend, så vi også kan nå at få alle de gode fifs med fra jer. Jeg kunne godt forestille mig, at Lauras ikke gjorde det godt. jeg må altså indrømme, de generelt altid skuffer mig. Jeg spotter på forhånd, at den franske er vinderen, den var i hvert fald engang sindssygt god. Men der skal en test til! KH

  1. Hm, nææ… Men så længe der ikke sker så meget nyt, så har jeg ikke så meget at fortælle 😂 Men forhåbentligt er det næste skridt lige om hjørnet, og så fortæller jeg med glæde! KH

 4. Der gik lidt tid før jeg opfattede at det selvfølgelig var kager du talte om da du skrev træstammer og ikke rigtige træstammer fra træer. Var pænt forvirret indtil det gik op for mig, haha

  Og ja det er stadig skide koldt i starten når man er i svømmehallen! Men hvis det er Frederiksberg svømmehal så har de også et varmtvandsbasin man kan sidde i bagefter, hvilket er virkelig rart. De har også et kurbad, som jeg dog ikke har prøvet endnu, men det kunne man evt belønne sig selv med efter at have taget sig sammen til at svømme i det kolde vand 😉 Tror det koster 170kr pr person.

  1. Haha, de eneste rigtige træstammer da 😂 Varmtvandsbassin lyder SÅ godt men som om det er alt for småt, haha! Kunne de ikke alle sammen være sådan? Ellers kan jeg jo tage min våddragt på, hæhæ… KH

Læg en kommentar