Jeg sælger ud igen - part 2 - ROCKPAPERDRESSES
Jeg sælger ud igen – part 2

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Trendsales

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Trendsales

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Trendsales

Adam ringede lige for ti minutter siden og spurgte, hvor jeg var. Jeg svarede “hjemme!” – men jeg sidder på Rist på Værnedamsvej, haha! Så kommer man altså meget på sin stamcafé, når man føler sig så meget hjemme, at den falder så prompte, haha!

Well, jeg sidder med en lidt kedelig croissant og en god kop te og forbereder næste kuld på Trendsales. Ud af de seks sække tøj har Trendsales nemlig udvalgt nogle flere pieces til salg. Det første batch er næsten udsolgt, og nu er det næste batch kommet online (tjek lige det gamle indlægs kommentarfelt med masser af gode bud på andre gode sælgere, vi er nogle stykker, som er temmelig aktive derinde).

Det er så mega fedt at se mine ting få nyt liv (også når jeg i ny og næ får en snap fra jer iført mine “gamle klude”) og se, hvordan det bringer glæde i jeres liv. Ting, som jeg enten har fået købt i forkert størrelse, bare ikke får brugt længere eller sager jeg sælger, fordi jeg har fået øje på noget andet i stedet for, #rydudfordringen – og det er bare en kæmpe mega lettelse altså! At få ryddet ud, det er som om det letter fra skuldrene. I dag brugte jeg faktisk hele formiddagen på at rydde ud og rydde op. Kvitteringer, tøj, medicinrester blev afleveret på apoteket, glas til genbrug, batterier til genbrug. Det er SÅ dejligt i ny og næ at få taget mig sammen til at klare de små praktiske ting.

Denne gang har jeg (eller Trendsales – det er faktisk dem, der tager sig af alt salg og forsendelse, så det går lidt hurtigere, end jeg selv kan være med) sat mit brune, varme og prikkede jakkesæt fra Stine Goya, perfekt til de koldere dage. Så har jeg fundet et af mine striksæt frem med masser af glimmer på og det sejeste sølvsæt – måske et julefrokost outfit? Og så min uldne grå kjole med peplum, som er så smuk og lun. Og nårh ja, så er der denne her bomber i guld, som er i butikkerne lige nu til små 3.000 kroner. Altså der er mange flere ting til salg, som I kan se lige her på min TS-profil.

Jeg har faktisk fundet endnu flere ting, end dem der ligger på Trendsales lige nu – men det må være til runde tre engang, hvis der bliver lejlighed til det.

Pssst… Konkurrencen om gavekortet på 4.000 kroner til Trendsales kører stadig, en uge mere. I skal bare huske at skrive #rydudfordringen i beskrivelsen (sammen med hvad I ellers skriver, størrelse, pasform, kvalitet osv.) – jo flere annoncer I har, jo flere lodder om man vil, men I kan læse mere lige her.

annonce i samarbejde med TRENDSALES

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Trendsales

I spent some of the morning cleaning out the home. Both my closet and just in general. Went down to the pharmacy with old medicine leftovers, sorted my garbage and recycled glass, batteries, everything. SUCH a relief sometimes to get sh** done. And I always just postpone those things, “naaaah, not today!”. But today was the day and I feel even better, lighter.

Once again a batch of my old clothes has gone for sale on Trendsales – check it out on my profile and do make a bid, if something falls in your taste. It makes me so happy to get snaps from you dressed in my old clothes, seeing them come to life and bring you smiles – the best! 

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Trendsales

Denne her fine kjole kan I se HER

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Trendsales

Det her glimmersæt kan I se HER

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Trendsales

12 kommentarer
 1. Jeg blev lige snydt af billedet til indlægget med den røde Gann-strik, som jeg meget gerne vil have fingrene i 😞

  1. Jaa den er jeg også selv så glad for – jeg købte den af Emily. Skoene har været til salg, men jeg tror desværre, de er røget! KH

 2. Så smukke sager du har lagt op!
  Stemmer på at du også en dag sælger ud med bolig-tema (er der en gang i mellem noget du bliver træt af der/ikke har plads til længere?),for er vild med din indretning!

 3. Hvor meget går du ned i pris ift. originalprisen? Jeg har tit overvejet at sætte tøj til salg på fx Trendsales, men efter at have været på loppemarked en enkelt gang, hvor jeg oplevede at alle forventede at et stykke tøj kostede max 20 kr., så er jeg ikke sikker på, at jeg synes det er besværet værd og har derfor indtil videre bare afleveret til genbrug.

  1. Det er faktisk derfor, jeg ikke gider loppemarked, så meget as og mas og så skal man stå og mundhugges om 20 kroner for fine ting, haha! Det hele kommer totalt an på stand og “hype”. Men som udgangspunkt tænker jeg halv pris, når jeg sælger på Trendsales – Hvis det er en super eftertragtet ting, en ubrugt ting, en dyr mærkevare eller lignende, så justerer jeg måske lidt op. Er det godt brugt eller jeg bare gerne vil af med det – så lidt ned i pris. Men du kan klart få mere for dine ting end på loppis 🙂 KH

 4. Hej Cathrine!
  Apropos ingenting, men her den anden dag nævnte du at du har uldundertrøjer på for at holde dig varm om vinteren. Kan du afsløre hvor du køber dem? Jeg har endnu ikke fundet nogen i lækker kvalitet, som også sidder godt på min spinkle krop.
  KH Maria

  1. Jeg vil også klart foreslå Dilling – jeg har ikke selv nogen derfra, men jeg har kigget på dem. Jeg købte for nogle år siden nogle virkelig grimme men lune i Føtex. They get the job done, holder mig varm. Men de er ikke kønne. Så har jeg faktisk lige investeret i en super lækker bandit fra Fillo Boutique på Gammel Kongevej. Den er virkelig yndig og lækker! KH

Læg en kommentar