Jeg sælger ud (igen) - ROCKPAPERDRESSES
Jeg sælger ud (igen)

Trendsales, Cathrine Widunok Wichmand, Rockpaperdresses

^^^Mit ansigt når alt mit tøj pludselig går online på salgsannoncer, haha!

Trendsales, Cathrine Widunok Wichmand, Rockpaperdresses

Trendsales, Cathrine Widunok Wichmand, Rockpaperdresses

Jeg gjorde det for alvor i foråret, og nu gør jeg det igen. Jeg sælger ud! Og denne gang større end nogensinde før under Trensales kampagne #rydudfordringen.

Hvis jeg kender (nogle af) jer ret, så har I helt sikkert tøj liggende, som I af den ene eller anden grund ikke er kommet af med. I får det ikke brugt, men kommer heller ikke videre med det. Det er nu lidt synd, one womans trash is another one’s treasure. Det er jo så rigtigt. Jeg kender det selv – jeg har især en veninde, Tilde (som jeg var til Titanic-aften hos i fredags). Hun har et walk-in FYLDT med guld, også bogstaveligt. Der er glimmer, taffeta, guld, tyl, så meget godt. Og når jeg står derinde og beundrer herlighederne, så siger hun til tider “Nårh den gamle sag…”. Måske ikke helt så imponeret som dengang hun købte.

Jeg er ligedan, jeg har så meget tøj, som jeg enten ikke synes er spændende længere, ikke er mig længere, ikke passer længere – måske aldrig rigtig har passet i virkeligheden, men jeg købte alligevel. Det er lige præcis os, som kan bruge #rydudfordringen. Den går ud på, at du i hele november tagger #rydudfordringen i beskrivelsen på dine salgsannoncer – så er du med i lodtrækningen om et gavekort til Trendsales på 4.000 kroner. Vi kan både tjene på vores salg og deltage om lidt ekstra shoppesjov oveni – og i øvrigt få både overskud, luft og plads derhjemme undervejs.

annonce i samarbejde med Trendsales

Trendsales, Cathrine Widunok Wichmand, Rockpaperdresses

Jeg er selv gået så grundigt til værks med min #rydudfordring, at jeg for halvanden måneds tid siden fyldte seks store sække med tøj, som jeg kørte ud til dem på Christianshavn. Jeg havde sorteret rigtig groft ud, alt tøj jeg ikke havde brugt i den foregående sæson, som jeg derfor ikke kan have savnet – ud med det. Trendsales tog imod alt tøjet, og siden har de taget billeder, OG de bestyrer alle annoncerne OG sender. Det vil sige, det kommer til at køre så tjekket som aldrig før. Men det skal næsten også til med de mængder, jeg har leveret. Mere end 100 stykker tøj.

I kan finde min profil lige her, og der er lige nu en lille millard annoncer. Ej, men tæt på. Jeg har blandt andet sat mit helt nye Stine Goya-silketørklæde til salg, denne her kjole også fra Stine Goya til salg, min super fine ferskenfarvede cardigan med volanter fra Custommade til salg, denne her smukke bomberjakke fra Baum & Pferdgarten som faktisk er i butik nu, en fin uldkjole med peplumskørt finder I lige her.

Altså, der er super, super mange gode annoncer, jeg har sat så meget godt til salg! – Og Trendsales sidder klar til at besvare spørgsmål og hjælpe jer så godt som muligt. Vi har aftalt, at det er på bud, så nogen af jer er måske heldige at få nogle rigtig fine ting hjem til gode priser.

I kan finde alle mine (mange) annoncer lige her på min profil, og hey – del jeres profilnavne herunder, så vi kan hjælpe hinanden med at finde det gode guld!

Trendsales, Cathrine Widunok Wichmand, Rockpaperdresses

20 kommentarer
 1. Godt, du kan sætte lidt skub i Trendsales-aktiviteten – jeg har aldrig haft så ringe et salg som i oktober og har kun solgt to ting, og dét via Den Blå Avis, så jeg håber, der snart kommer lidt aktivitet på Trendsales igen – også så jeg kan finde de der par ting, jeg altid holder øje med om ikke nok dukker op, som jeg så gerne vil berige garderoben med 🙂

  Mvh. “Venus ll” på Trendsales

   1. Jeps, det har jeg på alle mine annoncer 🙂

    Sælger sager fra både Ganni, Réalisation Par, Chanel, Cos, Karen Millen og Designers Remix, men jeg tror måske min størrelse xs/s kan være skyld i det sløve salg. Hvis bare jeg havde været en helt almindelig medium i stedet, hehe!

 2. Genial kampagne og jeg shopper 90% 2ndhand, det giver mening både for økonomien og miljøet. Dog er min erfaring med Trendsales også at salget generelt går bedre på andre platforme, men pga. opsætningen og designet foretrækker jeg andre platforme.
  Rydder jævnligt op i min samling, og sælger ud med profilnavnet “Maria kristina” 🙂

 3. Mit profilnavn er Trunte3.

  Jeg har brugt trendsales i mange år, det er fedt at kunne sælge det som bare ligger i skabet. Aktiviteten derinde, og hvor seriøse folk er til at svare tilbage, kan dog være noget svingende…

  Hvor er det hashtagget skal skrives?

 4. Hej Cathrine

  Beklager at det her lige er totalt off topic – men kan du tilfældigvis fortælle, hvor de meget smukke, eksotisk udseende “knaster” (i mangel af bedre ord), der hænger ned fra loftet bag dig på billedet, er fra?

  Jeg har faktisk været forelsket i dem, siden jeg så dem i en reportage fra jeres fine lejlighed (tror det var i BoligLiv?) men ville ikke lige være bekendt at skrive til dig om dem uden nogen som helst form for anledning… Men nu hænger de jo LIGE der 😉

  Tak for en god blog! Og held og lykke med annoncerne!

  KH Lisa

  1. Det var i Boligmagasinet, og stærkt husket! Jeg kan simpelhen huske, hvad kunstneren hedder – pinligt, ikke? Men de er købt i Dora, jeg har fået dem i julegaver fra familien 🙂 KH

 5. Jeg ved godt, at din blog handler meget om tøj, nyt tøj og masser af tøj. Men jeg bliver også lidt ked af det voldsomme overforbrug af tøj, som vi har i den vestlige verden, mig selv indbefattet. Jeg er sgu begyndt at få lidt forbrugsforstoppelse af det. Jeg synes meget godt om, at du rydder ud og sender tøjet i cirkulation. Men du køber jo bare mere, som du bruger få gange inden det også skal videre. Jeg ville ønske, at du og andre store bloggere ville fokusere mere på bæredygtighed og dermed være forgangskvinder for lidt mere omtanke og lidt mindre forbrug. Jeg ved ikke om det overhovedet er noget du tænker over, eller om masser af nyt kluns bare er så fundamentalt for bloggen, at det ingen mening giver? Når det så er sagt, så ved jeg godt, at du har meget tøj, som du bruger igen og igen, som du passer på og holder liv i på trods af skiftende tendenser. Det beundrer jeg. Og jeg forventer ikke Rockpapercapsulewardrobe anyday soon 😁

  1. Hej Hanne,
   jeg forstår virkelig godt dine tanker. Det er en bagside af medaljen, at være mode/livsstilsblogger, som jeg måske heller ikke synes er toppen.
   Jeg synes dog, det er svært at gøre det på andre måder, end sådan som jeg gør. Jeg føler også, jeg skal blive ved med at inspirere og inspirere inden for den passende årstid/tendenser etc. og det kræver lidt af garderoben. At jeg synes den er kontinuerligt inspirerende, og det ikke er det samme jeg har på hele tiden.
   Jeg ved godt, at jeg på tøjfronten måske ikke er den mest minimalistiske, men jeg køber selv genbrug og sælger igen, alternativt afleverer til recycling i H&M. Jeg gør meget andre steder, som gør jeg føler, jeg kan kompensere i mit eget regnskab. Jeg er meget opmærksom på at mine beautyprodukter ikke belaster miljøet med mikroplastik fx. Jeg passer meget på mine ting, får repareret dem, vasker ved 30 grader, spiser vegetarisk de fleste dage. Jeg sorterer mit affald ned i de mindste detaljer. Du ved, jeg prøver på min måde.
   Jeg bryder mig heller ikke om, at fordi jeg er offentlig, så skal jeg opføre mig på bestemte måder og korrekt – jeg tænker, at vi alle skal tage ansvar for os selv. Jeg navigerer efter, hvad jeg føler er rigtigt. KH

   1. Tak for et meget fint og nuanceret svar. Det giver mening, og jeg er glad for, at du tog dig tid til at reflektere over min kommentar. Jeg tror også på, at vi alle bør sætte ind der, hvor det giver mening for os, for ingen kan gøre alt, men vi kan alle gøre lidt. God aften til dig 😀

    1. Hvor er det dejligt Hanne at du skriver det, jeg har tænkt over det et stykke lidt og særligt efter det kom frem med H&M og bestseller brænder tøjet af. Min kæreste sagde igår til mig, ” du går så meget op i bærdygtighed, men du har intet problem med at købe en strik i H&M, som er lavet af små sultne børn, og hvis tøjet ikke bliver solgt, bliver det brændt”.
     Jeg ved godt det ikke blev fremstille sådan, men ja han har ret, det har jeg tænkt meget over.
     Så dejligt Hanne du sætter fokus på det, for det er selvfølgelig super vigtigt for vores moder jorrd<3
     Cathrine jeg syntes du gør det super godt, men kunne det være en idé at låne tøjet til billeder også aflevere det tilbage? Jeg er selv fra modebranchen, så ved at det ku være en mulighed, selvom det selvfølgelig kan ske at ma forelsker sig i det, det kan ske for alle:)
     Blot et forslag:)
     Kh <3

     1. Jeg vil lige sige i forhold til den der afbrændingssag – det er også en sag, der er resultatet af journalister, der er ensporede. Som jeg skrev til en følger på instagram: Alt hvad jeg har læst op på i den sag fortæller mig, at de brænder tøj der ikke har bestået deres tests for gifte. Som nødværge. Det er jeg som forbruger glad for, da jeg ikke ønsker at blive udsat for den slags. Jeg må indrømme, jeg ikke rigtig løber med programmer som fx Operation X, da jeg ofte synes, de er super ensidige og går for én pointe. Jeg tror ikke på de rapporter, de har fået lavet, når de ikke kan vise, hvem der har stået for dem. Det er også, tror jeg, grunden til, at historien ikke er blevet større. For var det rigtigt – så var det en vild historie. Jeg forstår heller ikke, hvorfor en virksomhed, der efter din og deres pointe skulle fokusere på profit over miljø, hvorfor skulle de brænde tøj, hvis det ikke var nødvendigt? Helt nøgternt set, hvad er pointen? Hvorfor? Det er jo vareværdi. Jeg er til gengæld enig med dig i, at modebranchen generelt ikke er miljøets bedste venner – der er masser af kemi og vandforbrug fx, der kunne ændres. Men ud fra det synspunkt, mener jeg at @hm er nogen af dem der prøver (og det skal de også som stor virksomhed, det forpligter).

      I forhold til udlån etc. det med at hente og bringe – jeg har ikke rigtig ressourcer til den slags. Havde jeg en assistent eller lignende kunne jeg måske få det til at du, men det har jeg ikke. Jeg er bare mig. Og derudover kan jeg ikke skrive til alle mulige mærker og spørge om de har den ene eller anden bluse. Det er rigtig meget tid jeg ikke har, desværre. MEN – samplesene som de skulle lægge inde med er til gengæld produceret – om de er hos mig eller en anden, så bliver de i hvert fald ikke destrueret. Men de er jo altså produceret.
      KH

 6. Sælger du mon din ternet minimum / moves nederdel på et tidspunkt? Den der er sådan lidt asymmetrisk og som du vist havde på i Amsterdam 😊

Læg en kommentar