#onwednesdayswewearpink - ROCKPAPERDRESSES
#onwednesdayswewearpink

translation below

‘Mornings ladies,

Pink onsdag (vi nærmer os faktisk snart 1 år med pink onsdag på instagram) – føler I den stadig? Det gibber stadig i mit hjerte, når jeg ser et pænt, pink stykke tøj. Som fx de fine bukser der. De er meget, meget fine! Meeeen, jeg fornemmer godt, at den der millenium pink hype er lidt på retur. Måske er det også årstiden.

Den kræver i al fald godt med uld og lag – I var et par stykker, der spurgte mig ind til, hvordan jeg klæder mig i lag og holder varmen den kommende tid. Adam fortalte mig lige, at New York altså kan være sindssygt kold i december, for et par årtier siden boede han upstate New York, Buffalo, og de ville altså få snestorme og minusgrader så hårde, man ikke kunne gå uden for døren. Ups, haha! Det virker måske dumt at tage til et endnu koldere sted end Danmark. Men New York er jo skøn. Forhåbentligt også med lidt sne.

MEN! Jeg kører uldsokker, en uldundertrøje, en t-shirt, en silketop eller en 101’er fra Nørgaard udover og så en strik. Tre lag på overkroppen, uldsokker og er det rigtig, rigtig koldt, så er det på med strømpebukser inden under bukserne. Men, det er nu mest til, når det er langt under frysepunktet. Det er altså mit trick til at holde varmen. Silke og uld er to virkelig gode materialer, der både kan holde køligt og varmt afhængig af behovet.

Jeg har en morgenaftale med Alona om lidt, så jeg vil komme ud af døren – men hvis I får 7 minutter i løbet af dagen, så er en canadisk mini-komedieserie lige kommet på youtube. Emnet er fertilitetsbehandling, og det er både rigtigt, sjovt og fint lavet! Der er et par håndfulde episoder, og jeg tror,  de alle er tiden værd (har kun set et par stykker, men sidder og nikker genkendende til det).

GOD pink onsdag!

Psst… Den der taske, nummer 1 på min ønskeseddel. Meeen nu har jeg lige booket hotel i New York – det tager ligesom toppen af overskuddet, haha! Men man har lov at drømme!

reklamelinks: knit WEEKDAY // bag MULBERRY // trousers H&M // woolen chemise HANRO // jacket WEEKDAY // boots TIMBERLAND

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Pink onsdag, Onwednesdayswewearpink

My heart still skips a beat when I see a pretty pink item and these trousers are no exception. Though I do feel the great millenium pink hype is done with. Maybe it’s just more of a summer color?

You asked me how I keep warm these days – Adam just warned me that New York is going to be super chilled in December. He lived in upstate New York almost two decades ago, and they would have the most crazy blizzards. Well, why didn’t I think of that, haha! Going to an even colder place than Denmark sounds silly. But New York is lovely New York – maybe the cold is better there? Hm… But what I do is a three-layer-thing. Closest to my body; a woolen chemise. Then a layer of a t-shirt, long sleeved or short sleeved. Then a woolen sweater. On my feet; woolen socks and if it gets really, really cold – tights underneath my trousers. Brr…. Silk and wool are my go to material as they both acclimate my body.

I have morning date with Alona this morning so I gotta pack my stuff and get out. But if you got time do check out this Canadian mini series on fertility treatment. It’s both true, funny and caring! Go watch.

Have a great Wednesday!

19 kommentarer
 1. Sidste år var der vidst 22 gader liiiige op til juleaften i New York, sååå. Det kan gå begge veje! Så vidt jeg ved, er vinteren først sparket ind omkring januar de seneste år, derovre. Jeg krydser fingre!

 2. Vil du overveje at lave en Photoshop tutorial a’la hvad Alona har lært dig? 😊😊 kæmper selv i alle de funktioner der er!!! Og er der en forskel på hvorfor du bruger Photoshop istedet for måske Lightroom? (Med mindre du bruger det…)

  1. Jeg har lovet Alona at holde tricksene tæt – det er jo lidt hendes forretningshemmeligheder til, hvordan hens fotostil er. Så det kan jeg ikke. Jeg har også overvejet lightroom for at bruge presets men kan bedre lide den fulde kontrol jeg føler jeg får i PS 🙂 Kan slet ikke finde rundt i Lightroom haha! KH

 3. Hej Cathrine 🙂
  Nu du er blevet selvstændig og arbejder meget hjemmefra, så tænker jeg også, at det kræver ekstra meget rygrad at sidde fokuseret over arbejdet og ikke lave overspringshandlinger. Kunne du måske skrive et indlæg dele nogle tips om, hvordan du strukturer dit arbejde og holder fokus? Jeg er sociolog og sidder fast på min kontorplads og laver undersøgelser og evalueringer – hvilket jo egentligt er ganske spændende! Men for tiden er jeg ramt af, at jeg har svært ved at holde fokus og strukturere min tid på arbejdet ordentligt. Ved ikke om det er lidt vinter-sløvhed, eller hvad der sker. Men synes efterhånden, at det har stået på lige lovlig længe. Og så ender jeg med at overspringshandle ved fx at læse din dejlige blog (hvilket jo kun er godt – men jo helst ikke i min arbejdstid!). Kh. Katrine

  1. Hm, jeg er stadig selv lidt ved at finde en rutine. Men fordi jeg sætter mig ret tidligt; 7.30-agtigt, så tager jeg min frokost sammen med ipaden, tillader mig selv at slå hovedet fra. Det må max vare 45 minutter, og så er det tilbage. For mig er det lidt en reward, og jeg føler mig så sej, når jeg slukker efter 30-45 minutter. Men altså, jeg har virkelig ikke regnet den helt ud endnu. Jeg synes, det er så svært! Men når jeg gør, så skal jeg nok skrive et indlæg <3 Mega pøj pøj med forskningen, hvis det er det du sidder med nu? KH

   1. Ja jeg har nok en tendens til at komme lidt sent ud af starthullerne, så måske det vil hjælpe at møde ind tidligere. Men ja skriv endelig, hvis du knækker koden eller får gode ideer. Tak skal du have 🙂 Ja det er forskellige forskningsprojekter, som jo burde holde mig totalt til ilden. I dag er jeg startet med morgensvømning, så mon ikke det hjælper 🙂

 4. Hej Cathrine – bare lige apropos NYC, så ville jeg lige smide en lille anbefaling om at tage en tur på Tenement Museum. Det er en gammel bygning, hvor de originale lejligheder stadig står i delvis oprindelig stand, og så er det et såkaldt storytelling museum, hvor man altså ikke selv kan gå rundt, men skal melde sig til en rundvisning. Og det er SÅ spændende. Hver tour fortæller om en specifik gruppe af New York-indbyggere way back when – vi var fx på den, der hed “Irish Outsiders”. Det er svært at forklare hvor spændende det faktisk er, og vi meldte os lidt sådan halvhjertet, fordi vi syntes det lød en smuuuuuule langhåret – men det er en af de bedste kulturelle oplevelser jeg har haft i NYC. Så bare en stor, varm anbefaling herfra. 😊
  http://www.tenement.org

  1. Ej det lyder simpelthen som det mest geniale “insiders know”-tip. TAK! Det må jeg kigge på – tusinde tak Julie! KH

 5. Uhh tak for link til fertilitetsfilm. Har slugt dem råt (så vi skal åbenbart ikke have aftensmad idag) men jeg ruger lige nu så det føles så vedkommende og genkendeligt 🙂

 6. Jeg spiller i pink striber og pink Adidas-sko til badminton hver onsdag efter arbejde, så jeg keeper den totalt up!

  Og så var det jo helt perfekt, at det var i dag – lyserød onsdag – at Smukkeliv-blusen fra Nørgaard kom tilbage på deres side i alle størrelser, så nu skulle det altså være! 🙂

 7. Hej Cathrine. Må jeg spørge til størrelsen på din fine Støt Brysterne-pyjamas? Hvilken størrelse har du? Er i tvivl, om den er stor/lille/almindelig i størrelsen.

 8. Hej Cathrine!

  Det er rigtigt, at New York bliver utrolig kold, og lige pt er det ret koldt her. Men hvis der er én ting jeg har lært i løbet af de sidste tre år, jeg har boet her, så er det, at vejret skifter konstant. Koldt en dag, forår den næste. Så du skal nok få det godt her! Og december er i øvrigt MAGISK i New York!

  Knus Christina

  1. Åhh <3 Jeg tænker, jeg tager New York either way. Jeg glæder mig bare så meget, CHristina, og nu slet ikke mindre, tak! Kram lige tilbage

Læg en kommentar