OOTD: Christmas suit + New year's plans - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: Christmas suit + New year’s plans

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Stine Goya red suit, Mads Nørgaard 101, Julie Bjarnhoff, Tullinsgade

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Stine Goya red suit, Mads Nørgaard 101, Julie Bjarnhoff, Tullinsgade

Jeg synes selv, jeg var helt genial med min caption på insta “I’m beginning to look a lot like Christmas”, men klart på høhø-måden… Det bliver næsten ikke mere julet med rødt jakkesæt – og jeg synes altså, det er smart. Jeg føler mig smart – men det er jo det, jeg siger med de jakkesæt. De er bare gode.

Tænk sig, at det er i morgen! JUUUL!

Føler I jer klar? Hvor meget har I investeret indtil videre, er der hentet kasser ned fra loftet med pynt og hentet juletræ? Eller venter I lidt endnu? Eller springer I helt over?

Jeg har gjort én investering – jeg har købt den smukkeste adventskrans i mands minde fra Greenify efter at have set den hos Emily. Og ja, jeg kunne sikkert have lavet lignende selv og til færre penge – men det får jeg ikke gjort. Og nu vi ikke skal ud og købe juletræ i år, og vi heller ikke ellers pynter og holder julestue, så havde jeg lyst til at splurge og købe en mega smuk adventskrans, som jeg kommer til at nyde synet af hver dag den næste måned.

Og om en måned? Så sidder vi i New York. Vi har udskudt ferien et par uger, så vi begge kunne komme af sted, så vi faktisk fik den kvalitetstid, vi begge taler meget om. Det betyder: NYTÅR I NEW YORK!

Det er helt vildt – det har faktisk været på min bucket list (nogen kan måske huske det her fem år gamle indlæg? Jeg kan se der er blevet tjekket et par ting af, måske jeg skulle opdatere?) i mange år. Og nu sker det. Det var selvfølgelig hampert at rykke billetterne, men jeg tror, det bliver en kæmpe oplevelse.

Men nu er spørgsmålet – hvad laver man i New York nytårsaften? Jeg skal helt sikkert undgå Time’s Square – med mindre jeg sidder inde på en restaurant med udsigt til den. Jeg har allerede fået det tip på insta, at vi skal gå i Central Park og se folk blive viet – der er rigtig mange, der bliver viet den dag i parken. Og så tænker jeg at booke bord på en rigtig nice restaurant med udsigt. Måske i Brooklyn? Måske på Manhattan. Har I nogle gode erfaringer? Jeg tager imod med kyshånd og leverer selvfølgelig en guide, når jeg er hjemme.

God aften – og glædelig sidste novemberdag.

reklamelinks: blazer STINE GOYA trousers STINE GOYA blouse NØRGAARD PÅ STRØGET bag YSL coat PETIT BATEAU photos JULIE BJARNHOFF

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Stine Goya red suit, Mads Nørgaard 101, Julie Bjarnhoff, Tullinsgade

I thought the caption was too good on insta; “I’m beginning to look a lot like Christmas” but I know we’re down the dad humour lane… But hey – it’s December 1st tomorrow! Are you ready and prepared? Have you decorated your whole place or are you like me – skipping the whole ordeal as long as you’re not hosting Christmas eve yourself? It’s too much of a mess and we’re not even home to enjoy it.

But in a month – Christmas is over and we’re in NEW YORK! For New Year’s! I can’t believe it. We were supposed to go this upcoming Thursday but Adam couldn’t make it work with his job. So instead I had the whole trip rescheduled and now we’re leaving December 27th. Celebrating New Year’s Eve in NYC. It’s one from my bucket list, really. I’ve been dreaming of this for a decade.

But what should we do? I imagine we need a reservation for a restaurant? Preferably one with a view? Do share if you have any good ideas og recommendations, please!

Enjoy this last November night.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Stine Goya red suit, Mads Nørgaard 101, Julie Bjarnhoff, Tullinsgade

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Stine Goya red suit, Mads Nørgaard 101, Julie Bjarnhoff, Tullinsgade

 

11 kommentarer
 1. Jeg var med min kæreste i New York til nytår for to år siden. Jeg elskede det!! Hele byen er magisk – julelys og julepynt alle steder. Butikkerne går all in på juleudsmykning og ikke mindst juleTILBUD. Vi shoppede helt vildt da alt var sat ned med mange mange procent.
  Central park var en oplevelse i sig selv, det samme var The Botanical Garden. – der er forskellige arrangementer i december så man skal lige researche lidt inden.
  New Yorkerne har ikke selv fyrværkeri så det føles meget sikkert at gå på gaden – også efter midnat, modsat mine oplevelser i DK.
  Der er stor tradition for at spise brunch ude den 1/1. Der var SÅ mange steder med alt for lækker New Years brunch den 1/1. Men husk at bestille bord på forhånd.
  Rigtig mange restauranter har en New Years Eve Menu som man skal vælge. Mange steder vælger man hele pakker – altså med x antal retter, vin, champagne osv.
  Hvis man elsker jul og julestemning (ligesom jeg gør) så er New York det helt rigtige sted at opholde sig i juledagene og nytårs aften. 😊

 2. Hmm jeg ville måske kigge på wythe hotel i williamsburg med udsigt til Manhatten. Gammel fabrik-hotel med smuk restaurant i stueetagen og adgang til rimelig intim cocktail-bar øverst oppe med kæmpe vinduer, vild udsigt og en enorm udendørs terrasse. måske en mulighed?

  1. Jeg ELSKER Wythe Hotel, og deres bar på øverste etage kan virkelig anbefales. Jeg ved ikke, om de kunne have en bestemt nytårs menu, men nok værd at overveje at booke bord snart. Ellers er der også Hotel William Vale, som er ret ny men en ret vild bar øverst. Den ligger også i Williamsburg. Jeg bor her lidt endnu, flytter hjem om 14 dage, men Williamsburg er klart et besøg værd. Er ret sikker på du vil elske den her bydel. Book også gerne bord på Lilia og ikke mindst Llama Inn. Spis brunch på Five Leaves (kom tidligt) og gå derefter i Beacons Closet for den vildeste vintage shopping oplevelse – send evt Adam til Fellow Barber i mens du shopper 😉 Drik en kop varm kakao eller rødvin hos Shelter på North 7, der er ild i pejsen om vinteren. Åhhh, jeg kunne blive ved. På Manhattan må I på Tao Downtown, prøv deres Taotini som fordrink og ellers spis jer igennem alle de mange små lækre retter. Beauty and Essex er også en ret vild og speciel oplevelse, lige fra man træder ind ad døren er der overraskelser ☺️
   Skal nok lige skrive hvis jeg kommer i tanke om mere. New York har så meget GODT at byde på uanset årstid.
   Kh Maria

 3. Jeg synes det er så vildt at det allerede er 1. december i morgen – hvor filan forsvandt november lige hen?! Nå, men.. Den hjemmelavede julekalender med pakker til min søde (og hårdtarbejde!) kæreste er klar – han fortjener sgu lidt forkælelse og hygge, advents-dimsen er klar, kalenderlyset skal smides i en stage og honningkagen er klar til at blive bagt i weekenden, så jeg synes faktisk vi er ret godt med! 😍🎄 Min kærestes familie er sådan nogle der først køber juletræet og pynter på nærmest selve juleaften, men det dur simpelthen ikke for mig – så når man jo slet ikke at nyde det fine træ nok!? Så jeg har fået overtalt den søde mand til at vi i weekenden skal på jagt efter et træ og have fundet julekasserne frem fra kælderen, så vi kan bruge søndagen på at hygge med pyntning og honningkagebagning. Glæder mig næsten pinligt meget! 🙈🌟
  Og hvor er jeg dog bare misundelig på nytår i New York! Det gad jeg så godt prøve! 😍

 4. Jeg arbejder en del i New York og har de sidste gange boet på Public Hotels på Chrystie St. Hvis i er ude på noget “budgetvenligt” (det er vel New York), kan jeg anbefale det. Det ligger efter min mening på en af de mest centrale adresser hvor de vigtigste ting er i gåafstand, og så har de den måske bedste rooftop på Manhattan. Det er helt nyrenoveret og har de sejeste trapper hvor man kan tage en selfie eller to 😉 God tur! <3

 5. Fedt med nytår i New York! Jeg holdt nytår i Brooklyn for et par år siden, og stod og kiggede på Manhattans skyline ved midnat. Havde forventet at hele øen ville lyse op i fyrværkeri men det præcis modsatte skete; stilhed og mørke. Det er vist forbudt at fyre fyrværkeri af på gaden og det der blev fyret af på Times Square kunne vi ikke se for alle skyskraberne. Jeg fortrød rigtig meget at vi ikke var på Times Square, eller i det mindste i nærheden. Jeg ved godt at der er alt for mange mennesker og det helt sikkert ikke er til at holde ud, men tilgengæld er der sikkert mere nytårsstemning end noget andet sted i byen (måske verden).

 6. Ja til en opdatering af bucketlisten – kunne være sjovt at se om du stadig holder på de drømme eller om det er andre der har taget over

 7. The View er fantastisk! Lækker mad og den smukkeSe udsigt udover NY skyline, hvor man drejer rundt og ser lidt af det hele mens man spiser! Jeg fik at vide af andre at stedet var for hypet og ikke pengene værd! De lyver!! Det er fordi de vil beholde stedet for sig selv. Det er fantastisk mad, i de absolut lækreste omgivelser.

  De er godtnok fuldt booket nytårsaften, men måske der er tid en af de andre dage eller i kan blot tage en drink.

  https://www.theviewnyc.com

  1. Jeg holdt jul på The View for to år siden snart. Og ja maden var da god, men udsigten var skuffende. Man sidder mere og kigger ind i folks lejligheder, fordi man er på samme plan, og så bliver det for dyrt.
   Buddakan er et fantastisk sted (der er ikke udsigt), men stedet er bare vildt og skal opleves.

Læg en kommentar