Glædelig weekend - ROCKPAPERDRESSES
Glædelig weekend

translation below

Glædelig weekend venner <3

Hvad har I for i denne weekend? Gode ting? Julegavekøb? Julefrokoster? Glögg og æbleskiver? En tur på skøjtebanen? Hvis I mangler en idé, så kig her.

Jeg har ikke så pokkers mange planer – det er nærmest tredje weekend i streg, hvor jeg tager den med ro. Det har været den roligste jul nogensinde, men der skal også lidt luft i lungerne til, for i næste weekend skal jeg klemme to juleaftener og en julefrokost ind fra fredag til søndag! Det bliver lidt vildt, hehe…

Men denne weekend – altså vi burde køre i Silvan og få købt flyttekasser, så vi så småt kan pakke øverste etage ned. Lige pludselig er det jul og så er der New York på tapetet, og før vi lander i København igen, er de gået igang herhjemme! Shit! Ej jeg glæder mig så meget over det – f.i.n.a.l.l.y. Hvilket minder mig om at jeg også skal have gang i både min tictail og den blå avis. Jeg har en del tøj, der skal ud, og så jeg også et sofabord, et tv-møbel og sådan lidt, der skal finde nye hjem. Sig lige til, hvis det er jeres!

Vi har dog en date i morgen aften – burrata på Bæst, hvis vi ikke vælger at spare pengene til New York, og så tænker jeg, at den der skøjtetur vi ikke kom på i søndags – måske det er i aften?

Hvad skal I? Flere fester, cocktails? Gaveindpakning? Julehygge?

GLÆDELIG weekend og pas godt på jer selv <3

translation by Camilla

Happy Weekend, friends <3

What are you up to this weekend? Good stuff? Christmas shopping? Christmas parties? Mulled wine and gingerbread cookies? A swirl around your local ice rink? If you need an idea, take a look here.

I don’t have a tonne of plans – taking it easy for the third weekend in a row. It’s been the calmest December ever, but it also takes a certain capacity of air to squeeze in two Christmas Eves and a Christmas party next weekend. It’s gonna be a bit crazy, haha…

But this weekend – well, we ought to buy some moving boxes for all of our stuff on the top floor. All of a sudden, it will be Christmas and then New York is coming up, and before we land back in Copenhagen, the construction workers will be in full swing here! Shit! Well, it makes me so happy – f.i.n.a.l.l.y. Which reminds me that I need to get my Tictail as well as the Danish equivalent of Craigslist going again. Quite a bit of my clothes as well as a coffee table, a television console and other bits and pieces really need to find new homes. Let me know if it’s yours! 

We do have a date tomorrow night, though – burrata at Bæst, unless we end up deciding to save that money for New York, and then I’m thinking that the ice skating we never got around to doing last Sunday – maybe tonight is the night?

How about you guys? More parties, cocktails? Gift wrapping? Christmas hygge?

HAPPY weekend and take care! 

24 kommentarer
 1. ej vil du ik nok filme din garderobeoprydning, altså processen. det kunne være sjovt at se det hele fra start til slut.
  god weekend. kh katrine

 2. Det lyder dejligt. Vi har den store husrenovering i gang, så det er sådan noget med at lave (el) og rive tapet af væggene, der skal ske i weekenden. Dog skal jeg ikke være med – jeg ser efter min 2 årige i mens at min mand og mine svigerforældre er i gang. Jeg er verdens heldigste 🙂 Jeg glæder mig dog til at pakke flyttekasser her om et par måneder – øj det bliver godt 🙂 Og det bliver vist i fællesskab med andre bloggere – der er jo house-boom i blogland. så hyggeligt!

 3. Min kæreste skal til julefrokost, så jeg vil gentage din fantastiske fredag fra sidste uge 👏👏 Køre god mad og julefilm ind fra sofaen – Love Actually er stensikkert på listen ❤ Jeg har desværre ikke en Frida til at holde mig med selskab, men jeg håber, at det går 🐶🐶 Derudover skal jeg bare slappe af – det er tiltrængt i en lidt hård tid. Min højtelskede farfar fik nemlig en meget grum besked på Rigshospitalet i mandags, så ham skal besøge søndag og kramme igennem ❤❤

  Jeg ønsker dig (og Adam og naturligvis Frida) en dejlig weekend 🙏🙏

  1. Puha Laura, de sidste ord i din kommentar skar i mit hjerte. Det er jeg frygtelig ked af at høre. Ønsker jeres familie alt det bedste og ja, kram din farfar en hel masse <3 Med ønsket om alt det bedste og glædelig jul!

   1. Hej E,

    Det er meget sødt af dig ❤ Jeg vil stensikkert kramme ham en masse på søndag! Du må også have en dejlig jul med dine nærmeste 🙏

 4. Her står den på husprojekt. Vi er i gang med at bygge hus sammen med mine forældre (familiebofællesskab). Vi bygger alt indvendigt selv, vi sætter endda selv skillevægge op, så det går alle vores weekender (og mange hverdags eftermiddage/aftener) med. 🙂
  Rigtig god weekend til jer! Og tak for en fantastisk dejlig blog <3
  Kh Pernille / http://www.under-samme-tag.dk

 5. Lige dele fest og hjemme-hygge tror jeg.
  Weekenden starter med film på kontoret, med et par kollegaer, og så tænker jeg at aftenen står på gaveindpakning og måske strikke lidt på de der julegaveprojekter der skal være færdige om en uges tid.
  I morgen er der både noget julemarked, lidt madlavning, og så julefrokost med et par gode (eks) kollegaer med vedhæng, det bliver brandhyggeligt.
  Af samme grund tænker jeg, at søndagen bliver en gentagelse af i aften, men film, hygge på sofaen og måske lidt af de der hjemmelavede julegaver også skal have en kærlig hånd.

  Rigtig god weekend til dig! (Og Frida og Adam selvfølgelig)

 6. Hej Cathrine,

  Det lyder som skønne weekendplaner 🙂 Juletid og langsomt tempo går altså også godt hånd i hånd efter min mening.

  Hvis det er jeres grønne marmor-sofabord, I sælger, så kunne jeg måske godt være interesseret 🙂

  Hav en herlig weekend.

 7. Det lyder dejligt med en weekend uden planer 🙂
  Her står den på fejring af min svigermors fødselsdag og en skøjtedate med min kæreste. Jeg glæder mig rigtig meget til især det sidste, da jeg aldrig har prøvet at stå på skøjter.
  Måske vi også tager en tur på genbrugen med affald eller får ordnet lidt andet praktisk, det er jo skønt når det først er gjort 🙂

 8. Det lyder så skønt med en weekend uden planer. Det kunne jeg godt misunde.
  Jeg skal klemme i en date – vi skal se Star Wars i aften – og to julefrokoster ind inden på mandag. Det bliver forhåbentlig en dejlig, om end hektisk weekend, med masser af godt selskab, rødvin og kampgejst til pakkespillet.
  Ser frem til i januar, hvor der formentlig bliver tid til, at koble lidt af igen.
  – K

 9. Hvor er det dejligt, at du tager dig tid til bare at puste ud og holde weekenden afslappet! Vi har for en gangs skyld ingen weekendplaner ud over en date night i aften – så vi har aftalt, at vi i morgen aften skal flade helt ud foran skærmen og se “Elf”, hele familien. Mon ikke der også kommer lidt slik, et par pyjamasser og dyner i spil. Jeg glæder mig faktisk helt vildt til det!

 10. Med ikke så mange planer, er der jo også tid til mere julehygge (i roligt tempo ;-))
  Jeg skal lave SRP. Jeg regner med at aflevere tirsdag, så jeg kan efterhånden se enden på den. Et lille glögg- og æbleskivearrangement har også sneget sig ind, så det glæder jeg mig til.
  God weekend, Cathrine!

 11. Det lyder som en rigtig dejlig og afslappende weekend, Cathrine. Med alderen er jeg altså også blevet mere forfalden til slappe weekender derhjemme, med morgenmad fra bageren, en rask gåtur i mit hyggelige “hood” på Amager, en god kaffe fra den lokale, nusseri og dimseri derhjemme, og til sidst lækker hjemmelavet aftensmad (eller take-away), snoller og dynen ind i sofaen med en god film.. Det er satme weekender der er værd at se frem til, hehe 🙂
  Her til aften har jeg været i Tivoli, og efterfølgende spist på Cocks and Cows. Imorgen står den på julegaveindkøb, og søndag familiehygge med glögg og æbleskiver.
  God weekend til dig sødeste Cathrine 🙂

 12. Hej Cathrine,
  Just wanted tosay that I love this blog, even though I just started reading it since a few weeks back! Beautiful style and Frida is a perfect co-star! Soon I will move to CPH for work and this blog gives me an opportunity to try and practice Danish as well (Tak Camilla for the translations, otherwise it is too difficult still!! :)).
  Have a nice relaxing weekend!

 13. Jeg går og glæder mig til at jeg skal hjem til Danmark og holde jul med familien efter udveksling i både Kina og Canada <3
  Hvis det er dit grønne sofabord fra Ox Denmarq, du sælger, kunne det nye hjem meget vel være mit. Så hvis du mener det, må du meget gerne kontakte mig 🙂 nu har du i hvert fald min e-mail

 14. Okay, nu spørger jeg om noget viiiirkelig tørt og kedeligt: hvad med jeres byggetilladelse – gælder den ikke kun et år efter udstedelse? Erindrer det som om det er længe siden I fik den i hus. Vi er nemlig også midt i om tilbygningsfasen!

  1. Den gælder et år fra udstedelse – vi fik den i april 2016 og fik den så forlænget en smule, det er åbenbart ikke kotume. God fornøjelse! KH

 15. Er det, det grønne marmor bord fra ox denmarq, som I skal af med?
  Det kunne jeg muligvis godt være interesseret i 🙂

Læg en kommentar