Godt nytår - ROCKPAPERDRESSES
Godt nytår

GODT NYTÅR VENNER!

Eller som Anne skrev på et af indlæggene – penneveninder! Det må vi være <3

Klokken er ved at nærme sig Dronningens nytårstale, og jeg forestiller mig, at mange af jer sidder klar i det stiveste puds. Måske der er et par værtinder, der løber rundt for at nå det sidste og sikre kransekagens afbagning. Boblerne flyderne, hattene er på og hælene klikker rundt på gulvene.

Vi er klar til det koldeste nytår i New York i 55 år. Termoundertøjet, den lille vest, vanterne – vi udskyder tøjskiftet til sidste sekund. Vi har været ude til morgenmad og så tager vi lige et lille glas bobler på hotellet og ser nytårstale. Og så går vi ud i det fantastiske solskin. Først i aften klokken 22.00 skal vi til fest på Beauty & Essex, som vi af rent tilfælde fandt ud af ligger om hjørnet fra hotellet. GENIALT!

Husk at hoppe, husk at kysse, husk sikkerhedsbrillerne og husk at dans. Og til alle jer som tager på arbejde; buschauffører, sygeplejersker, læger, tak fordi I passer på alle os andre sådan en dag, som i dag. I fortjener et højt trut!

HAPPY NEW YEAR <3 <3 <3 Vi ses i 2018, kæreste penneveninder!

4 kommentarer
  1. Jeg spiser pt stjerneskud i aftenvagtsstuen, og prøver på ikke at dø af skræk over bordbomber – kl. 23 suser jeg nemlig til fest, kærestekys og champange, så foretrækker at komme med håret i behold, ind i 2018 😂

    Godt nytår til dig!

    – A

  2. Rigtig godt nytår til dig også og nyd det i NY 🙂
    Meget sød nytårs hilsen, tak:-)
    Pas på dig og kom godt ind i 18!

Læg en kommentar